misoo Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2012 (upraveno) Helou borci, mam na vas otazku, prosbu, ulohu... zadanie:- pilotky, alebo nieco univerzalne na bezne nosenie k rifliam, trebars aj potapky, cokolvek jednoduche a prehladne a arabskymi cislami alebo indexami (rimske nie)- velkost 42-45mm, menej a viac rozhodne nie, vyska puzdra do 14mm- automat/manual to je jedno- min WR100- datum- zafir, idealne s vnutornym AR, ak bude aj aj nevadi- zadny priehlad radsej nie, ale ak bude, nevadi- tah musi byt- nie chrono- cena 1000? cca- v skratke "vodotesne stajny b-uhr s datumom" zatial mam vyhliadnute Alpina startimer pilot, alebo Oris BC3 Sportsman, takze nieco take cca... diiiiiky alebo take nieco ako Sinn857 Upraveno 16. listopadu 2012 uživatelem misoo
Vit Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2012 škoda,že ti nestačí 39mm.speedbird Ty Alpiny jsou náderné.
misoo Odesláno 16. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2012 42 je fakt minimum, tie spodne su paradne, to su tie Speedbird-y? Alpiny nazivo vyzeraju ako mladsi braska BP, kukal som jak puk... dat tam spravne ruky a je to...
Dee Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2012 Co Sinn 657? http://www.chronoshop.cz/sinn-656-657/sinn-657 Jinak já bych nejradši ty Alpiny...
misoo Odesláno 16. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2012 diky, no tie som tiez kukal, a 41 je malo...
Gustaf Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2012 já bych kouknul po nějakých Fortis
flivver Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2012 Veľmi pekný a čistý dizajn majú tieto Terrasporty. Vďaka 10 mm na výšku pôsobia kultivovane, čitateľnosť vynikajúca, fajn ťah. Bohužial WR 50. Osobne by som bral Sinn 857, tam asi skôr 857 UTC. Tie ne-UTC na mňa pôsobia dojmom, že im niečo chýba, ale to je čisto subjektívne.
misoo Odesláno 17. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2012 Fortisky aj Bally su drahe dik U Sinn857 to mam opacne, UTC sa mi zdaju prilis preplacane a neprehladne, ale ako vyhodu vidim tu zaujimavu zlto-zelenu farbu GMT rucicky, daju sa k tomu krasne kombinovat remene/presivania...
shag Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2012 V 17. 11. 2012 v 10:28, misoo napsal: Fortisky aj Bally su drahe dik U Sinn857 to mam opacne, UTC sa mi zdaju prilis preplacane a neprehladne, ale ako vyhodu vidim tu zaujimavu zlto-zelenu farbu GMT rucicky, daju sa k tomu krasne kombinovat remene/presivania... http://www.chrono24.cz/ball/watch-company-engineer-master-ii-aviator-daydate--id2168950.htm?dosearch=true&pageSize=120&query=ball&resultview=list&searchexplain=1&showpage=1&sortorder=1&suchen=Hledat&dosearch=true&urlSubpath=/search/index.htm&SETLANG=cz_CZ&SETCURR=EUR
misoo Odesláno 17. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2012 (upraveno) Upraveno 17. listopadu 2012 uživatelem misoo
maccin Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2012 Co třeba Tutima řady -- Yachting Di-300, Military The Pacific a Automatic FX
misoo Odesláno 17. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2012 Tutimy vyzeraju fajne, ceknem ich, dikes!
flivver Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2012 Choď sa pozrieť na Viennatime, niektoré z uvedených značiek tam budú.
flivver Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2012 To nebola rozkazovacia veta, aj keď tak vyzerala
misoo Odesláno 17. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2012 (upraveno) tak sme doma... (fakt som o minutku vyrazal ) nechce sa mi pisat este raz, tak s dovolenim skopcim text z hodinkomanie : inac paradna vystava, skoda reci, kto ma moznost ist, vrelo odporucam... vrcholom dna bolo ako pan hodinar od Vacheronu pred nasimi ocami skladal nejaky kaliber... slo mu to pekne od ruky, ja kym by som zasroboval jeden mikro srobik, by mi asi vytiekli nervy a vzal kladivo... no k spat teme... ...boli tam aj Orisky aj Alpiny... oboje som si vyskusal a orisky sa mi zdaju male trosku, tych 42 by bolo fajn, ale tych 42 neni luneta, ale puzdro, luneta je o zdibicek mensia a este je aj relativne hrubsia, takze posobia mensie. trochu to dobieha masivnejsia cast medzi nozickami, no neviem, asi by som si musel zvyknut... ale cifernik naderny, aj tah perfektny... take tool univerzalky... alpiny su nadherne, az strach ich nosit, posobia luxusno-elegantne, ziadny tool, cista krasa... velkost perfektna, puzdro nizke, sakra pohodlne hodinky, jak rit na serbel mi sedeli... proste nemaju chybu... ALE, povalovali sa tam potapky od Alpiny, tak som ich skusil, aj ked boli trosku vyssie, spolu s genialnym maximalnedovsetkychsmerovohybny silikonom im dodaval brutalnu pohodlnost, jak keby som nemal nic na ruke... luneta bola s rovnym sklickom v jednej rovine a tiez bola zafirova, paradne mocne rovne rucicky a velmi elegantne embosovane indexy, decentny datum, zaujimave puzdro... uplne mi pomotali hlavu... laka ma k nim este aj fakt, ze pilotky uz mam. aj ked som po kupe dalsich stajny planoval predat, ved naco by mi boli, tak teraz by som si ich nechal a k nim pekne do paru potapky... bola by to vydarena dvojka... btw, vsetky Alpiny maju zafir aj zospodurecenzia: http://www.mattbaily...ling-automatic/ Upraveno 17. listopadu 2012 uživatelem misoo
Lukas Havran Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2012 http://forums.watchuseek.com/f29/lnib-swiss-alpina-aviation-44mm-limited-ed-custom-made-only-one-available-775504.html treba zaujmou
misoo Odesláno 18. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2012 Dakujem vsetkym za rady a informacie, hodinky su vybrate... Pochvalim sa ked budu na ruke
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se