Milis Odesláno 14. února 2007 Nahlásit Odesláno 14. února 2007 Myslím, že už se tady něco podobného probíralo ale raději konkrétně : Moje hodinky Lorenz mají ploché minerální sklíčko a já bych jim chtěl udělat radost mírně vyklenutým safírovým. Ale nevím, jestli je to vůbec možné. Myslíte, že existuje nějakej jakoby safírovej polotovar, kterej se přizpůsobí konkrétnímu rozměru? Nebo je to blbost?
Cyber Odesláno 14. února 2007 Nahlásit Odesláno 14. února 2007 Myslím, že už se tady něco podobného probíralo ale raději konkrétně : Moje hodinky Lorenz mají ploché minerální sklíčko a já bych jim chtěl udělat radost mírně vyklenutým safírovým. Ale nevím, jestli je to vůbec možné. Myslíte, že existuje nějakej jakoby safírovej polotovar, kterej se přizpůsobí konkrétnímu rozměru? Nebo je to blbost? Kdyby měl někdo tipy na dodavatele safíru, tak sem s ním.
Pachollini Odesláno 14. února 2007 Nahlásit Odesláno 14. února 2007 Jeremy si tuším dokázal opatřit vypokulý safír místo plochého do Archimédů, takže to možná nějak půjde.
M-72 Odesláno 14. února 2007 Nahlásit Odesláno 14. února 2007 Tak dnes po dlouhém čekání dorazily moje nové Archimede :-) - nový číselník (bez datumového výřezu a jakýchkoli nápisů) - strojek má modré šroubky, rotor je částečně operličkován a je na něm moje "logo" (stejně jako na "Kohout chrono" smile) - dýnko má smazané veškeré nápisy - sklo vyměněno za vypouklé saférové s oboustrannou antirelexní vrstvou Psal jeremy Tak jsi byl rychlejší
Cyber Odesláno 14. února 2007 Nahlásit Odesláno 14. února 2007 Jeremy si tuším dokázal opatřit vypokulý safír místo plochého do Archimédů, takže to možná nějak půjde. Jeremy se odebral do ilegality.
Návštěvník Kamil Odesláno 14. února 2007 Nahlásit Odesláno 14. února 2007 A musí být vypouklé nebo stačí ploché?
Milis Odesláno 14. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 14. února 2007 No radši bych vypouklé ale ani ploché by venkoncem nebylo od věci..
Petr_S Odesláno 14. února 2007 Nahlásit Odesláno 14. února 2007 Zkus Ebay, tam bys mohl najít sklíčko ve stejném rozměru (hlavně v Hong Kongu apod.), byť max. do nějaké velikosti 32 - 35 mm. Problém však je, zda bude Tvoje velikost a pak i to, že sklíčko může být na jiný zámek a nemusí Ti do hodinek pasovat. Úpravu asi nikdo za reálné peníze neudělá. Takže docela sázka do loterie.
Milis Odesláno 14. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 14. února 2007 Zkus Ebay, tam bys mohl najít sklíčko ve stejném rozměru (hlavně v Hong Kongu apod.), byť max. do nějaké velikosti 32 - 35 mm. Problém však je, zda bude Tvoje velikost a pak i to, že sklíčko může být na jiný zámek a nemusí Ti do hodinek pasovat. Úpravu asi nikdo za reálné peníze neudělá. Takže docela sázka do loterie. Díky za tip ale potřebuju rozměr cca 40mm. Co to je ten zámek?
Jerryl Odesláno 14. února 2007 Nahlásit Odesláno 14. února 2007 Zámek? Předpokládám, že je to profil okraje skla jenž tvarem zapadá do korunky. Prostě je tam vztah samec-samyce. Už jste někdy viděli samici s tvrdým?
Mike. Odesláno 14. února 2007 Nahlásit Odesláno 14. února 2007 A neni vypoukle sklicko vice nachylne na poskrabani atd.?
Milis Odesláno 14. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 14. února 2007 A neni vypoukle sklicko vice nachylne na poskrabani atd.? No zas kdy jdu okolo diamantu?
Návštěvník Kamil Odesláno 14. února 2007 Nahlásit Odesláno 14. února 2007 No zas kdy jdu okolo diamantu? Ty nechodíš kolem manželky?
Milis Odesláno 14. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 14. února 2007 No zas kdy jdu okolo diamantu? Ty nechodíš kolem manželky? Když jde o hodinky tak jako tichošlápek a o hodinkách sklíčko nesklíčko držím hubu, kdo to má pak kompenzovat
Lord Odesláno 14. února 2007 Nahlásit Odesláno 14. února 2007 No zas kdy jdu okolo diamantu? Ty nechodíš kolem manželky? chodi,ale asi ne kolem sve
Milis Odesláno 14. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 14. února 2007 No zas kdy jdu okolo diamantu? Ty nechodíš kolem manželky? chodi,ale asi ne kolem sve Jo, to bych tak ještě potřeboval.. :D
Návštěvník tolja Odesláno 14. února 2007 Nahlásit Odesláno 14. února 2007 Ty nechodíš kolem manželky? chodi,ale asi ne kolem sve Jo, to bych tak ještě potřeboval.. :D Se Ti to vlákno kapánek zamotalo
Milis Odesláno 14. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 14. února 2007 chodi,ale asi ne kolem sve Jo, to bych tak ještě potřeboval.. :D Se Ti to vlákno kapánek zamotalo Hmm, to jo..
Mike. Odesláno 14. února 2007 Nahlásit Odesláno 14. února 2007 OK OK chlapi, jen jsem se na to chtel zeptat .
Milis Odesláno 14. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 14. února 2007 OK OK chlapi, jen jsem se na to chtel zeptat . V pohodě, ne?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se