Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdarvím Vás chromomágové!

Již jsem slevil z Omegy a hledám hodinky v automatu do cca. 30.000 Kč, můžou být nové i starší,ale v TOP stavu.

Moje představa je např. Seamaster, ORIS,Longines,prostě něco co má styl k obleku a lehce do sportu.

Budu je nosit k obleku,ale zároveň i na běžné nošení.

Specifikace:

automat i manuální nátah

vodotěsnost min. 30m ideálně 100m

ocelový tah

s datumovkou

Díky moc za doporučení.

Odesláno (upraveno)

Škoda že jsi slevil z Omegy..něco z řady Seamaster Aqua Terra by byl ideální kandidát.

Napadá mě Hamilton, např. Thin-o-matic nebo Viewmatic.

2147363.jpgmi_H32665131_mid.jpg

Edit: Nebo co třeba Rado

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem kloubik
Odesláno

Díky, asi Omega MoonWatch.

Škoda že jsi slevil z Omegy..něco z řady Seamaster Aqua Terra by byl ideální kandidát.

Napadá mě Hamilton, např. Thin-o-matic nebo Viewmatic.

2147363.jpgmi_H32665131_mid.jpg

Edit: Nebo co třeba Rado

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Návštěvník severes
Odesláno

j bych sel do RADO, mel jsme dvoje diastar original potapky 300m, jedny jsem si hyckal, dsruhe jsme naopúak vubec nesetril a oboje byly napreosto v super stavu i po asi 3 letech. jsou to masivni hodinky s upraveny 2824 eta, zcela vbez problemu.

Odesláno (upraveno)

A co třeba něco takového? Keramika se neokouká, jen pod košili bývají občas trochu vyšší, než by bylo třeba. U Moonwatchů bych se trochu bál, že bych někde škrábnul sklíčko, na každodenní nošení bych možná volil něco se safírem...

A propos, jeden malý OT: Daemone, koukal jsem, že prodáváš svoje PO, který měly být definitivní, jestli si dobře pamatuju to nadšení z nákupu:) Čím je nahradíš?

Upraveno uživatelem Tower Of Power

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...