Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ja tady ty Steiny nedaval jako alternativu, ale jako ilustracni priklad, co je mozny ziskat v teto cenove hladine.

Taky bych sem mohl dat analogovy Casia G Shock, kde v tyhle cene ma clovek vychytavky v podobe solarniho napajeni, radiovyho rizeni, budiku, dualniho casu, stopek...

Proste me ty Cechina prijdou za tu sedmicku prilis obycejny. Prave proto, ze sedm tisic vubec neni malo.

Ale pokud se libi a je to urcujici faktor, tak bych to neresil.

Urcite bych doporucoval nejdriv zajit treba do Koscomu mrknout na jine hodinky v podobne cenove hladine a pak si ty Primky osahat. To bude vypovidajici.

edit: samozřejmě musím dodat, že čechína dávají daleko větší smysl, než pseudoznačkový hodinky v hodinářství v areálu Kauflandu, tam kolikrát ta sedmička na cenovce nedává smysl vůbec

...jak už jsem psala v úvodu-hodně dám na vzhled a kolikrát to nedává vůbec smysl (tím mám na mysli pochopitelně spotřební zboží) , takže budu brouzdat dál a až to bude zase "hodně vážné" optám se tady .) ..ještě musím podotknout , že mi bude úplně stačit když budou hodinky pouze ukazovat čas-nepotřebuju žádné funkce navíc-většinou tyhle věci nevyužívám a ani neumím ovládat.

Odesláno

Ještě máš jako ženská možnost jít za přítelem a pronést něco ve smyslu: "Jestli mě opravdu miluješ....." :wub:

Tak tohle neklapne- pro letošek mám vybráno....:)

Odesláno

I ty fliegery od Autran V. jsou mnohem hezčí,než ty "Čechýna"...a za ty peníze myslím vůbec hodně muziky.

Tak jsem ráda, že alespoň něco bylo schváleno......stávají se horkými favority -i vzhledem k té ceně.

Odesláno

Nechci bejt neslušnej,ale jsem rád,že si to přiznala sama,myslím,že jakékoli komplikace(byť i jen chronograf) asi moc nevyužiješ(ostatně,málokterá dáma to ocení),takže chápu,že tě zajímá hlavně design,to je směrodatný prvek pro každého(alespoň částečně).K těm Igenům-vůbec si nemyslím,že by na dámské ruce vypadaly zle,naopak,barev ciferníku je vícero,dají se kombinovat řemeny...ale to je věc názoru,mě by se líbily i na ženský...a hotovosmile_anim.gif

Odesláno

Nechci bejt neslušnej,ale jsem rád,že si to přiznala sama,myslím,že jakékoli komplikace(byť i jen chronograf) asi moc nevyužiješ(ostatně,málokterá dáma to ocení),takže chápu,že tě zajímá hlavně design,to je směrodatný prvek pro každého(alespoň částečně).K těm Igenům-vůbec si nemyslím,že by na dámské ruce vypadaly zle,naopak,barev ciferníku je vícero,dají se kombinovat řemeny...ale to je věc názoru,mě by se líbily i na ženský...a hotovosmile_anim.gif

Tak v tomhle ohledu jsem realista, už jsem měla jedny "multifunkční hodinky" (Suunto S6) a byl to těžký boj-fakt musím být genderově nekorektní a říct, že určité věci nám ženám holt nebyly dány (samozřejmě jsou vyjímky potvrzující pravidlo). Jinak chápu zdejší nadšení pro Igeny :)-ale já bych už chtěla něco drobnějšího:)

Odesláno

Vzdyt Igeny jsou malicky... Maji 38mm...

...já měla z fotky dojem , že to bude šílená placka ...měla bych začít číst pořádně ty popisky:))

• po 2 týdnech...
Odesláno

...já měla z fotky dojem , že to bude šílená placka ...měla bych začít číst pořádně ty popisky:))

Igeny jsou skvely. Pokud Ti nevadi plastovy sklo (snadno se poskrabe, ale da se rozlestit a vymena stoji par korun), tak velikost pro zenskou ruku je bez problemu. Vyhoda je, ze pokud pujdes do vlastni renovace, tak si muzes specifikovat barvu ciselniku podle vlastniho gusta. To same pujde samozrejme u koupenych hotovych hodinek (treba tady na foru), u tech muzes nechat udelat jen cifr a rucky. Cenove (nakup renovovanych hodinek + vyroba cifru a rucek) to vyjde asi nastejno jako cela renovace, ale nebude to tak dlouho trvat.

Odesláno

Igeny jsou skvely. Pokud Ti nevadi plastovy sklo (snadno se poskrabe, ale da se rozlestit a vymena stoji par korun), tak velikost pro zenskou ruku je bez problemu. Vyhoda je, ze pokud pujdes do vlastni renovace, tak si muzes specifikovat barvu ciselniku podle vlastniho gusta. To same pujde samozrejme u koupenych hotovych hodinek (treba tady na foru), u tech muzes nechat udelat jen cifr a rucky. Cenove (nakup renovovanych hodinek + vyroba cifru a rucek) to vyjde asi nastejno jako cela renovace, ale nebude to tak dlouho trvat.

Já už si nakonec koupila dám. wengery -asi to tady moc nadšení nevyvolá, ale mě se líbily :) Nicméně renovace Igenů mě začala zajímat , neb jsem při víkendové návštěvě u rodičů našla v bedně s hodinkama jedny Igeny , které by si renovaci zasloužily.....stav: srojek funkční, sklíčko dost poškrábané, chrom na někt. místech slezlý , a velká ručka trochu chytla rez....docela by mě zajímala nějaká kalkulace na kolik by ta renovace vyšla -asi by to stálo za to , že ?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...