petr611 Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2012 Zdravím vespolek,nevíte někdo,co za strojek je uvnitř těchto hodinek CANDINO Sport C4477/1 http://www.hodinky.cz/candino-sport-c4477-1.htm ? Candino tady není zrovna nijak zvlášť hodnocená značka,já jsem si je vybral jako vánoční dárek a rád bych znal názor na poměr cena/kvalita. Vybíral jsem čistě podle vzhledu a s přihlédnutím na mé požadavky,což je safírové sklo,min 100m odolnost,datum,vteřinovka ,quartz. a swiss made . Automaty mám,další nechci.Předem díky za odpověď. Petr
Návštěvník JN1276 Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2012 To nevím, ale nedá se to najít někde na googlu nebo na stránkách výrobce?
habadej Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2012 Moje zkušenost je taková, že jak nikde nepíšou typ strojku, tak to není žádná výhra. Značku Candino vnímám spíše jako fashion záležitost.Raději bych Ti doporučil něco jiného, např. značku Traser. Tato značka má v této cenové relaci přidanou hodnotu jako je vysoká odolnost, tritiové indexy a spolehlivé bateriové strojky Eta nebo Rondo, viz. http://www.chronoshop.cz/traser-classic/traser-classic-alarm-big-date-steel
Daemonultimate Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2012 (upraveno) nevíte někdo,co za strojek je uvnitř těchto hodinek CANDINO Sport C4477/1 Quartz Ronda 5040.F Upraveno 24. listopadu 2012 uživatelem Daemonultimate
petr611 Odesláno 24. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2012 díky za odpověď. pro zajímavost pár tech.detailů na http://www.paski-bransoletki.pl/mechanizm-ronda-5040f-12-12-sc-daydata3-month-chr-gold-plated-id-1471.html#
Daemonultimate Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2012 Upřímně řečeno skoro 11 tisíc se mi za ně zdá dost.
petr611 Odesláno 24. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2012 Upřímně řečeno skoro 11 tisíc se mi za ně zdá dost. jo,mě taky. to je jeden z důvodů,proč se tady na fóru ptám. je to hodně. tady jeden z dalších kandidátů. kromě koženeého tahu splňuje všechny moje požadavky. neviděl jsem je tedy naživo,ale předpokládám dobré zpracování. http://www.svetcasu.cz/times/eshop/3-1-Swiss-Military-Hanowa/0/5/683-Panske-hodinky-Swiss-Military-Hanowa-6-4156-04-001-05-POSTA-A-DAREK-ZDARMA/description
Daemonultimate Odesláno 25. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2012 To není špatný,ale být Tebou,vypravím se jen tak na čumendu třeba do Koscomu a omrknu místní nabídku,třeba Tě něco osloví přímo naživo a pak to tady na foru můžeš před nákupem probrat.
Návštěvník JN1276 Odesláno 25. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2012 Nebo já se teď dívám po japonských hodinkách. Tam bys taky třeba něco n?sel.
Daemonultimate Odesláno 25. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2012 (upraveno) Určitě,tak třeba v Citizenu,kde důvěřuju tomu Eco-drivu z vlastních zkušeností a kde Ti odpadá ta pakárna s baterkou.Omlouvám se někomu za vypůjčení fotky z netu,nevím komu ale děkuji.vyjmuto z textu(mého): ,necháme chronograf,solární napájení Eco-drive a číslíčka.Přidáme titan,safír,200mWR,ten tvůj kovový pěkný náramak-tah,plně automatický kalendář do roku 2100,budík,tachymetr s lunetou,datum a cenu 8890,-Kč Upraveno 25. listopadu 2012 uživatelem Daemonultimate
habadej Odesláno 25. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2012 Tak v téhle cenové relaci určitě Citizeny s eco-driverem. Měl jsem v ruce dámské Swiss Military Hanowa a nevěřil jsem, co se také pyšní nápisem swiss made. Vypadaly jak z pouti. Ale jak je to s pánskými nevím, ty jsem v ruce neměl.
Jiribartl Odesláno 26. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2012 Některé pánské vypadají opravdu jak z pouti, možná zkusit Victorinox ...
petr611 Odesláno 26. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2012 To "jak z pouti" , je dost přitažený za vlasy. Po týhle kritice to vypadá,že Candino je parta bastlilů,co se vezou na swiss made. Ono v týhle cenový hladině,asi nikdo nečeká zázraky. Tenhle model je navíc opravdu povedenej a porovnával jsem ho naživo s Certina,Tissot a Wenger v podobný nebo mírně levnější hladině a opět jsem skončil u Candino. Viděl ho někdo z vás opravdu naživo?
Daemonultimate Odesláno 26. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2012 (upraveno) Já jo,ale nejsem kompetentní,u spotovních hodinek preferuju černej cifr,malinko mě tíhly k Invictě,celkově tedy lepší dojem,ale toho hranatýho je tam dost.Myslím,že jsestli jsi je měl naživo v ruce,měli tam i jiné modely od téhle značky,ale na druhou stranu nevidím žádný problém,když jsou podle tvého vkusu,tak do nich klidně běž.A nejsem si jist,ale kolega myslel ty Hanowy. Upraveno 26. listopadu 2012 uživatelem Daemonultimate
habadej Odesláno 26. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2012 Úsloví "jako z pouti" patřilo v mém případě značce Swiss Military Hanowa, s jejími hodinkami jsem se setkal naživo, měl jsem je v ruce, nikoliv značce Candino, s tou nemám "face to face" zkušenost žádnou. Pokud toužíš po nějakých hodinkách velmi silně a nezdají se Ti naše rady a postřehy o které jsi žádal, tak máš jedinou možnost, hodinky si kup. A proč Ti tady na fóru nikdo nechce psát oslavné ódy na téma Candino, které by jsi pravděpodobně chtěl slyšet, nemám tušení. Možná proto, že Tě nikdo nechce balamutit. Pokud Ti zde zkušenější členové navrhují značky: Tissot, Certina, Wenger, Victorinox, Traser, Citizen apod., tak to má asi nějaké opodstatnění.
petr611 Odesláno 26. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2012 Zdravím a děkuji všem za reakce.
Jiribartl Odesláno 28. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2012 Sice opožděně, ale i má připomínka byla věnována Hanowe.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se