cigi Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2012 (upraveno) Už jsem z toho magor, synátor - 14 let, dosud hraje na PC, si nemůže zaboha vybrat a já tomu nerozumím ani zbla a chci mu býti oporou - pomozte, prosím. DíkNechci flame, ale zajímají mne i zaujaté neobjektivní názory - (můj I-ťák se vyjadřuje tak oportunisticky objektivně, že je to k ničemu). Upraveno 29. listopadu 2012 uživatelem cigi
Návštěvník YPO Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2012 ahoj cigi stal jsem na zacatku tohoto roku pred tim samym problemem ......... neznal jsem ani jednu konzoli a diskutoval a diskutoval a diskutoval s lidma co maji to ci ono a nakonec koupil Xbox dokonce na toto tema psal clanek i nas guru v roce 2008 a od te doby veda zase pokrocila http://www.marigold....tion-a-nebo-wii aby si to nemusel cist cele tak ti vytahnu konec: Prozatimní result: pro mne jako občasného náladového hráče zatím překvapivě vede Xbox. u Xboxu, ale pocitej s tim, ze pokud bude chtit mladej parit online, tak to stoji 1499,- rocne
911 Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2012 cau cigi, resil jsem stejny problem a nacetl toho tuny. vetsina se shoduje na tom, ze xbox ma vyhodu v kinetcu. PS3 ma BR mechaniku, jinak jsou si vicemene rovni. bylo mi doporuceno vybrat si konzoli hlavne podle specialnich her. mraky jsou pro obe platformy ale pak je par specialnich jen pro jednu. takze pokud rad zavodi a chce Forzu musi do xboxu. pokud strilecky, tak call of duty a opet xbox. xbox ma vyhodu v obrovske online zakladne, ale jak pise you, stoji to asi 1500 rocne. tak stastnou ruku.
panedge Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2012 Resil jsem to samy a sel jsem do Xboxu-kinect funguje super.
m.n. Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2012 Teď jsem viděl na alze akci na xBox + Kinect za super cenu, něco kolem sedmi tisíc myslím... I když dlouho jsem tuhle scénu nesledoval, tak nevím, jestli je to fakt výhodné, nebo to prostě šlo dolů všechno...
RomanP Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2012 Já to v roce 2007 neřešil vůbec. Prostě jsem vzal kvůli těm několika BluRay filmům PS3 a hry jsem stejně prakticky nehrál.V té době stály BluRay přehrávače daleko víc a uměly toho daleko méně.Časem jsem dokoupil krabičku s 2x HD tunerem a slouží mi to jako rekordér. Jak už jsem tu někde myslím i psal, na TV nemám moc čas a když, tak pozdě večer. Tak přehraju to, co se mi nahrálo třeba za týden.Původní konzole někdy před rokem odešla do křemíkového nebe a tak mě napadlo koupit nějaký recorder s bluray mechanikou, protože to by asi plnilo mé požadavky a nešel bych na to oklikou přes konzoli, na které nehraju hry. Ale pak jsem opět koukal na ceny a nechtěl jsem se v tom přehrabovat a nakonec zjistit, že jsem na něco pozapomněl a tak jsem vzal zase PS3. Tentokrát s nejmenším HDD, jehož výměna za větší trvá asi minutu.Konzole má přes wifi (resp kabel) přístup na NAS server synology, jako každé zařízení co je u mě doma na wifi a tak fotky, videa a hudbu nemusím mít na vnitřním HDD playstationa, ale ten k nim umí přistoupit síťově a to vůbec není špatné. Nestuduji co je nového, ale PS3 byla kritizována, že neumí přehrávat všechno, jako jiné chytré krabičky, ale to z části řeší právě předžvýkání obsahu media serverem (v mém případě zmíněná Synology, nebo software nainstalovaný v iMacu) Stejně to použiju 2x za rok, když chce návštěva vidět, jak se prcek ráchal v moři. Tyhle věci jsem asi nemusel rozepisovat, protože kluka co si chce zasršet plamenometem to zajímat nebude :-)Druhou konzoli jsem viděl, jak se říká, z jedoucího vlaku, tak jí hodnotit nebudu.Možnosti kinetiku vypadají zajímavě, ale kolikrát by mě to pak v reálu bavilo...
MKR Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2012 Za mne určitě xbox...pokud je synátor "hardcore pařan" a najde kolem sebe lidi co zvládnou flash konzole a pomineme-li "morální" stránku věci pálených her, tak i Tebe ve finále nebude chodit "otravovat" nákupem stále nových origo her, ale zajistí si je sám zdarma. Můj názor je sice ovlivněn tím, že mám xboxy hned 2 a neměnil bych. Navíc je konzole vždy pohodlnější, prostě dáš disk a jedeš, žádný instalace, žádný nastavování detailů atd, vše je optimalizováno jak má být. Odpadne tím i neustálý upgrade pc systému, kde někteří končí u třeba vodního chlazení, jak v temelíně pomalu...a to za šílené náklady. Smozřejmě flashem konzole padne záruka a není to legál, ale to je pak na rozhodnutí každého soudruha. Navíc nevím jak je to s flashem úplně nových konzolí. Případný nákup použitých her přes aukro třeba už je ale také v řádu stokorun a ne tisícovek (kromě novinek samozřejmě).
simon_magus Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2012 nemuzu srovnat, PS3 nemam ... ale ja nakonec vybral (loni na vanoce) xbox.Velkou neduveru jsem mel ke kinectu, ale funguje skvele. Spokojenost ... a to ja teda prilis casto spokojenej nejsem
hopa26 Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2012 Krapet se opomíná na spoustu her,špičky ve své kategorii,které si zahraješ pouze na PS3,některé mají ještě vyjít-jinak příští rok se očekávají nové konzole.Jsem si jistý,že XBOX tolik exkluzivních her nemá.Na závody je tu simulátor Grand Turismo 5,nenapadá mne proč by měl kvůli stříečce COD volit XBOX,když vychází i na PS3.Zmiňovaný Kinect supluje u PS3 ovladač MOVE ,her které tento způsob ovládání využívají je malé množství.On-line na PS3 je zdarma. Pokud se porozhledneš třeba tady- http://console-forum.net/ ,je tam podobné téma zmiňované mockrát. Pozor na poslední PS3 verzi,kterou Sony v rámci úspor vydala-je to plastový výrobek jako z vietnamské tržnice. http://www.eurogamer.cz/articles/recenze-konzole-playstation-3-superslimCenu má ovšem velmi sebevědomou. Já doporučím některý model PS3 Slim s hdd 250GB nebo 320GB ,sám mám jeden doma a jeden v práci a neměnil bych.
Speedster Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2012 Taky to ted řeším že bych si udělal radost, a zatím právě kvůlu kinectu a hrám jako forza půjdu do Xboxu, plus GTAčko je na xbox taky a tím pádem není co řešit.To placení hraní online musí řešit pouze ten kdo na to má čas, za sebe vím že online nebudu hrat nic protože když už si najdu čas na hry tak si užiju single který beztak budu dohrávat rok. Spíš znáte někdo nějaké velké plus PS3? Kromě BluRay?
Lukas Havran Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2012 tak mozna gran turismo a god of war a ze je v zakladu vetsi disk nez u xbox (4gb), za podobnou cenu.
hopa26 Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2012 (upraveno) Já vidím plus ve hrách tohoto typu: http://www.youtube.com/watch?v=ShP5xn9Tz90http://www.youtube.com/watch?v=Hiieqlgbn2c Upraveno 29. listopadu 2012 uživatelem hopa26
Lukas Havran Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2012 jo a ergonomie xbox gamepadu je tak o 300% lepsi jak Sony
odjinud Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2012 Jak daleko muisím být člověk od toho Kintec senzoru? Docela to zvažuju jako pohyb na zimu, trochu by se mi hodilo zhubnout :-) jenže panelákovej obejvák není zrovna největší...
Návštěvník YPO Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2012 Jak daleko muisím být člověk od toho Kintec senzoru? Docela to zvažuju jako pohyb na zimu, trochu by se mi hodilo zhubnout :-) jenže panelákovej obejvák není zrovna největší... http://bonusweb.idne..._bw-magazin_vdp a jedna komercehttp://www.xbox.com/cs-CZ/Kinect/GetStarted
cigi Odesláno 29. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2012 Díky, díky moc, to vzbudilo celkem ohlas. Vše zatím hovoří pro x box, protože jak to tak čtu, budeme ( chci taky svůj ovládač !!!) se synem v dobré on line společnosti :D Ty rozdíly, co se přečtou na gůglu ( blue ray, platba za online ..... ) samo znám, fakt mě zajímá to ostatní, třeba jestli je blue ray opravdu tak nenahraditelný pro televizi 32 palců, dostanu za těch nehorázných 1500 od Billa i něco užitečnýho ? . Jak často co paříte a co si na které mašině ceníte ? Opravdu nás zaujala nabídka ALZY na Xbox s kinect za sedum navíc v barvách star wars ( to nejvíc ). Jenže představa, že se ček vlní před telkou mi moc nevoní - opravdu to někdo děláte a s jakými zážitky ?? Jen tak dál. Třeba - jaký jsou bájný superní hry na PS3, co jinde nejde hrát? A naopak ?
utrejch Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2012 (upraveno) Díky, díky moc, to vzbudilo celkem ohlas. Vše zatím hovoří pro x box, protože jak to tak čtu, budeme ( chci taky svůj ovládač !!!) se synem v dobré on line společnosti :D Ty rozdíly, co se přečtou na gůglu ( blue ray, platba za online ..... ) samo znám, fakt mě zajímá to ostatní, třeba jestli je blue ray opravdu tak nenahraditelný pro televizi 32 palců, dostanu za těch nehorázných 1500 od Billa i něco užitečnýho ? . Jak často co paříte a co si na které mašině ceníte ? Opravdu nás zaujala nabídka ALZY na Xbox s kinect za sedum navíc v barvách star wars ( to nejvíc ). Jenže představa, že se ček vlní před telkou mi moc nevoní - opravdu to někdo děláte a s jakými zážitky ?? Jen tak dál. Třeba - jaký jsou bájný superní hry na PS3, co jinde nejde hrát? A naopak ? Little big planet!!! Upraveno 29. listopadu 2012 uživatelem utrejch
SCIFI Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2012 (upraveno) Jak daleko muisím být člověk od toho Kintec senzoru? Docela to zvažuju jako pohyb na zimu, trochu by se mi hodilo zhubnout :-) jenže panelákovej obejvák není zrovna největší... stačí dva metry a je to v pohodě a trochu místa kolem sebe (někdy stojíte vedel sebe dva) někdo nahoře psal že na to není moc her ale her je fakt dost. některý slabší ale fakt hodně jich je originálních a dost zábavnejch a fakt se zapotíš. jinak k tématu. pro dítě bych raděj koupil PC (pokud neřešíš peníze, je nedražší) zahraje si stejně ale přece jen počítač má větší využití a stejně ho potřebuje a rozvíjí to děti asi víc než samotný hraní. musej hledat češtiny, cracky a kdo ví co ale zase kinekt je aspoň donutí se hýbat. já děti nemám ale vidím kolem sebe děti kamarádů a sou to lenoši co tráví den jen u her ale to už je asi na jinou diskuzi. Upraveno 29. listopadu 2012 uživatelem SCIFI
cigi Odesláno 29. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2012 rozvíjet se může ve skautu nebo kdekoli, doma chceme pařit
911 Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2012 co se aut tyka, tak me nadchla Forza a hlavne Forza Horizon. xbox
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se