Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím,

rád bych slyšel ohlasy a názory od zdějších odborníků nebo zběhlých v oblasti známých fashion značek hodinek na tohoto Aukro prodejce: http://aukro.cz/shop/15874163_teorie-cz

Nedělám si iluze o tom, že by mělo jít o originály, jen by mě zajímal Váš názor na kvalitu oněch padělků popř jiné náhledy.

Díky předem za Vaše reakce.

Odesláno (upraveno)

mrakodrap:Jasně, pokud Vás chápu dobře, máte za to nebo jste se dostal k takovým informacím, že jak to tak bývá, tak si ony známé značky nechávají dělat takový merchandise v Číně za pár šupů a pak to prodávají za ceny jim vlastní. Tzn. že třeb i Armani hodinky, které v určitých případech stojí i hodně přes deset tisíc jsou jen čínské šmejdy s obyčejným quartz strojkem? Díky za osvětu.

Mně právě šlo jen o ten módní doplněk avšak s důrazem alespoń na běžnou funkčnost, ne však, že za pár dní upadnou hodinkám ručičky atp.

Popř.: vidím z Vašich nevraživějších komentářů, že jste na tyto dotazy alergičtí :), takže se zeptám konstruktivně:

mohl by mi někdo poradit nějaké jednoduché analogové hodinky, hranaté, s koženým páskem a relativně kvalitním strojkem za cenu přibližně 2-3 tis. korun?

Děkuji

Upraveno uživatelem none
Odesláno

Naozaj neverim, ze by niekto fejkoval modne znacky, alebo inak povedane lestene prdy. To, ze su vo vnutri casto cinske strojceky je fakt, na nejednom fore uz taketo hodinky otvarali.

K vyberu novych: momentalne ma nenapadnu hranate hodinky, ktore by mali kozeny remienok a cenovka nemala aspon 1 nulu navyse. Skusal som pogooglit a mozno by slo taketo nieco:

http://www.amazon.com/dp/B0012IU48W/ref=asc_df_B0012IU48W2291583?smid=A1ISN0LST7MLY7&tag=dealtmp399246-20&linkCode=asn&creative=395129&creativeASIN=B0012IU48W

http://www.roachman.com/orient/automatic/LERAG002.html

Este sa tu v inzeratoch mihli "modne" Festiny, mozno by sa ti pacili. Ale moc ludi na to nereagovalo, tak asi je tu vseobecne iny vkus.

Odesláno

mrakodrap:Jasně, pokud Vás chápu dobře, máte za to nebo jste se dostal k takovým informacím, že jak to tak bývá, tak si ony známé značky nechávají dělat takový merchandise v Číně za pár šupů a pak to prodávají za ceny jim vlastní. Tzn. že třeb i Armani hodinky, které v určitých případech stojí i hodně přes deset tisíc jsou jen čínské šmejdy s obyčejným quartz strojkem? Díky za osvětu.

Mně právě šlo jen o ten módní doplněk avšak s důrazem alespoń na běžnou funkčnost, ne však, že za pár dní upadnou hodinkám ručičky atp.

Popř.: vidím z Vašich nevraživějších komentářů, že jste na tyto dotazy alergičtí :), takže se zeptám konstruktivně:

mohl by mi někdo poradit nějaké jednoduché analogové hodinky, hranaté, s koženým páskem a relativně kvalitním strojkem za cenu přibližně 2-3 tis. korun?

Děkuji

Neříkám, že začnou odpadávat ručky, ale tyto modní značky si prostě nechávají hodinky dělat v Asii za pár dolarů. Všechno je poctivě made in china. Na druhou stranu věřím, že nějaká kontrola kvality tam je a hodinky se nebudou po týdnu rozpadat.

Odesláno

Napadá mě Gant, to by měly být hodinky 2 - 5 tis

Jinak Mrakodrap má pravdu, co čekáš že tam najdeš? A taky v jakém provedení.

Ve většině těhle Armani a pod. je vesměs lisovaná čína a pokud se velký guru dobře vyspí tak tam nalezneš možná i miyotu, ale to bys měl štěstí.

Odesláno

:

Děkuji

AXCENT OF SCANDINAVIA, třeba něco zaujme, ceny do max 5000 Kč (alespoň podle jejich stránek).

Odesláno

Nedivil bych se, kdyby Číňani fejkovali i hnusy typu hodinky D&G nebo třeba holící strojek Gillette, co tam pán prodává.

Akorát, že v Shenzenu se to dá koupit za 5USD a v Evropě prodat za dvacetinásobek ceny, což pan proejce asi dělá.

Nehledě na to, že je to pravděpodobně trestný čin porušování autorských práv.

Odesláno

Zaboha si nemohu vzpomenout... byla tu driv zminovana znacka, ktera prodava sve modely s Eta2824 (osvedceny swiss kalibr) levneji nez stoji nasince samotny kalibr 2824. A mam pocit, ze byli i hranate. Ja ti neporadim, ale treba si nekdo vzpomene co myslim a da odkaz.

Odesláno

Zaboha si nemohu vzpomenout... byla tu driv zminovana znacka, ktera prodava sve modely s Eta2824 (osvedceny swiss kalibr) levneji nez stoji nasince samotny kalibr 2824. A mam pocit, ze byli i hranate. Ja ti neporadim, ale treba si nekdo vzpomene co myslim a da odkaz.

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/7807-prodano-gruen-se-strojkem-eta-2824-2/

Odesláno

Nechci zakládat zbytečně nové téma tak se zeptám tu. Má někdo zkušenosti s hodinkami Foibos? Dočetl jsem se, že to je noname značka, ale není to taková hrůza, co se týče strojku. Prostě normální quartzky. Má někdo nějaké výtky nebo postřehy?

Díky předem za ně.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...