Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj docela jsem se shledl v techto potapkach, ale nikde se mi nepodarilo najit nejake jeho stranky s nabydkou hodinek a jejich ceny. Muze mi nekdo z vas pomoci? Diky

Hlidej ebay.de,ma tam vetsinou par kousku,ofiko stranky podle me(stale) nema...

• Odpovědi 142
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Diky, bylo mi divny , ze jsem nic nenasel. Budu muset proste dal prohledavat :)

Nekdy tam ma osm,deset kousku,nekd, se tam treba dva mesice neobjevi nic,vim,ze tam mel hodne pilotek,at uz s Etou,Miyotou,nebo i Sea-Gullem,udela ti de facto cokoli si naporoucis...

Odesláno

Tady je ten jeho obchod na http://www.ebay.com/sch/erkahund/m.html?_nkw=&_armrs=1&_from=&_ipg=&_trksid=p3686

Zena mi kupovala ty SeaHorsy primo z techto stranek.

Ja sam jsem mu psal asi pred pul rokem, ze bych chtel nejake upravy, ale ani mi neodpovedel na email. Tak nevim.

Mozna to, ale bylo tim, ze jsem mu zkomolil jmeno v osloveni toho emailu. :-)

• po měsíci...
Odesláno

Nevím čím to je, ale produkce Kemmnera se mi líbí čím dál více ..

Nevymejšlí zbytečný komplikovaný ptákoviny, drží si relativně střídmý design. A hlavně, pokud pominu seagully, tak do toho dává traktor - Unitas :) I diversky jsou od něj fakt dobrý. Za mě určitě palec nahoru  :punk:

Odesláno

ty druhe od vrchu, bezovosedy cifr s mimostredkou v matnem pouzdre, to je podle me moc pekna kombinace. snad jen tu 7 a 5 bych vynechal a radsi pridal 3 a 9, je to tam nejak namackane...

jinak celkove se mi to libi hodne a prave ta jdnoduchost i v tom generickem fontu v "logu" mi k tomu sedi perfektne

Odesláno

ta seda je fakt super! jen proc to vse ted dava do pouzder 42mm...staci to... :whistling: vim, on sam asi videl o co zajem byl a co ne a dobrovolne si po stesti slapat nebude.

• po 4 týdnech...
Odesláno

na ebay se objevily octopus chrono se Seagull stojkem, 50at, velke potapky. akorat nevim teda...spojeni manualniho natahu a vody?

Odesláno

na ebay se objevily octopus chrono se Seagull stojkem, 50at, velke potapky. akorat nevim teda...spojeni manualniho natahu a vody?

budou to strasny vobludy,ja je mel nechrono s ETA strojkem,fajn byly,hodne presny,ale na tahu strasna kovadlina,v tom chronu to bude uz opravdu na poradnou pazouru.Mimochodem,nejlepsi lumi,jakou jsem kdy na hodinkach mel,minimalne co se tyce intenzity...

• po měsíci...
Odesláno

Po přečtení tohoto vlákna se ozval chronobundus, tak vám moc děkuji :-). Zachtělo se mi modelu od Herr Kemmner-a, ale na Ebayi jsem nic podle svých představ nenašel a po emailu mám strach, jak to nadefinovat a co z toho nakonec vyleze. Nemá Herr Kemmner nějaký kamenný obchod?

Odesláno

Po přečtení tohoto vlákna se ozval chronobundus, tak vám moc děkuji :-). Zachtělo se mi modelu od Herr Kemmner-a, ale na Ebayi jsem nic podle svých představ nenašel a po emailu mám strach, jak to nadefinovat a co z toho nakonec vyleze. Nemá Herr Kemmner nějaký kamenný obchod?

Kdyby si to vlakno opravdu cetl,urcite by ses dozvedel,ze nejen ze Roland nema svuj obchod,ale nema ani zadny svoje webovky,takze bud sleduj ebay.de,nebo mu napis,ale bude to asi na dlouhy lokte...

Odesláno

No vlákno jsem opravdu četl, že nemá webovky jsem pochytil, že nemá obchod jsem nějak asi nezaznamenal. Četl jsem to vlákno o volných chvílích po částech, takže ho určitě nezarecituji nazpaměť. Omlouvám se tedy za neznalost. Že to bude na dlouhé lokte mně vůbec nevadí. Spíš mám strach, že si napíšu o něco, co se mi potom vůbec nebude zamlouvat. Takže jsem jen v podstatě chtěl poradit. Zkusím mu tedy napsat a pokud budu úspěšný, rád se podělím o výsledek. Děkuji.

Odesláno

Zalezi,co chces,jestli divery,oblekovky,nebo pilotky,myslim,ze az na tu dobu,kterou to potrva,se neni ceho bat.Osadi ti to strojkem jakej budes chtit,par lidi uz tu od nej hodinky melo,vcetne me,nevim o nikom,kdo by byl vylozene nespokojenej...zadnej strach.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...