Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Cafte borci, chcem si dat nejaky hodinkovy pix na platobnu kartu no netusim co... Najradsej by som si dal nieco Fortis, no pochybujem ze to "vydrzi" 3 roky, ze ano... :D

Poprosim vas teda o nejake univerzalne hodinkove navrhy, moc dakujem za pomoc :)

- tmava farba (cierna, modra, zelena...)

- akakolvek neutralna hodinkova tematika

- rozlisenie aspon 800x600

Odesláno (upraveno)

este jedna vec, vulgarizmy a nahotinky mi neschvalia... :D inac zatial dakujem za navrhy ;)

edit: zatial...

post-22327-085189600 1354712908.jpg

Upraveno uživatelem misoo
Odesláno (upraveno)

kloubik : asi tak nejak to vidim momentalne, zatial sa mi paci ten moj navrh, pokial nenajdem nejaky krajsi strojcek :)

cigi : ja zlatu kartu nemam, a urcite nechcem aby to evokovalo zlatu kartu, proste kym na to nemam, nechcem sa na to hrat ! :) (inac zaujimave tie mincove hodky, prvy krat to vidim)

YPO supr :D len je to svetle a neevokuje to hodinky, teda mne a vam tu mozno hej, ale chcem aby to evokovalo hodinky aj inym ;)

Jimmy: cokolvek so stojacim perom a podobne by mi banka zamietla... :unsure:

obchodnik : rozhodol som sa, ze ciferniky to nemozu byt, bo by som musel editovat logo vyrobcu a to je uz problem, nebudem mat na karte nejake fejky ze... :D

edit: paci sa mi aj strojcek co dal organic :smile_anim: :

post-22327-035569900 1354782454.jpg

Upraveno uživatelem misoo
Odesláno

najed si na google do sekce vyhledavani obrazku a tam zadavej hesla jako: watch movement, watch caliber, připadně jmena jednotlivych firem ve spojeni se slovem movement, caliber, column wheel chronograph atd... vyjedou ti stovky obrazku.

• po 5 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...