misoo Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2012 Cafte borci, chcem si dat nejaky hodinkovy pix na platobnu kartu no netusim co... Najradsej by som si dal nieco Fortis, no pochybujem ze to "vydrzi" 3 roky, ze ano... Poprosim vas teda o nejake univerzalne hodinkove navrhy, moc dakujem za pomoc - tmava farba (cierna, modra, zelena...)- akakolvek neutralna hodinkova tematika- rozlisenie aspon 800x600
Návštěvník Snow Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2012 Pokud si borec tak jedině reinkarnovanou l.e.Andorru. zdroj - http://gevrilgroup.com/watchbrands/fortis-100-years-of-variety-and-quality/
Lion Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2012 (upraveno) turbo?? nightshot těch fortisek? i ten výřez toho cifru není špatnej.... http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/46623-fortis-b-42-pilot-professional-chronograph/ Upraveno 5. prosince 2012 uživatelem Lion
misoo Odesláno 5. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 5. prosince 2012 (upraveno) este jedna vec, vulgarizmy a nahotinky mi neschvalia... inac zatial dakujem za navrhy edit: zatial... Upraveno 5. prosince 2012 uživatelem misoo
Liqid Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2012 Taky mam image kartu, a jestli si dobře pamatuji, tak tam nesmí být vyobrazeny žádné značky.
misoo Odesláno 5. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 5. prosince 2012 jj, pripadne logo hodiniek budem musiet vyretusovat...
kloubik Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2012 Pokud to nemá omrzet, vydal bych se cestou nějakého makro výřezu na detail strojku, ciferníku atp.
cigi Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2012 (upraveno) co takhle klasické tematické CORUM COIN WATCH ?? Upraveno 5. prosince 2012 uživatelem cigi
JimmyTulip Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2012 Myslim, ze ten navrh co sem dal ZPO je nejlepsi, to fakt neomrzi a vzdy a vsude to pobavi ..... mimochodem je uplne normalni mit hodinkach zlatyho namakance, kterymu stoji? ....
misoo Odesláno 6. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 6. prosince 2012 (upraveno) kloubik : asi tak nejak to vidim momentalne, zatial sa mi paci ten moj navrh, pokial nenajdem nejaky krajsi strojcek cigi : ja zlatu kartu nemam, a urcite nechcem aby to evokovalo zlatu kartu, proste kym na to nemam, nechcem sa na to hrat ! (inac zaujimave tie mincove hodky, prvy krat to vidim) YPO supr len je to svetle a neevokuje to hodinky, teda mne a vam tu mozno hej, ale chcem aby to evokovalo hodinky aj inym Jimmy: cokolvek so stojacim perom a podobne by mi banka zamietla... obchodnik : rozhodol som sa, ze ciferniky to nemozu byt, bo by som musel editovat logo vyrobcu a to je uz problem, nebudem mat na karte nejake fejky ze... edit: paci sa mi aj strojcek co dal organic : Upraveno 6. prosince 2012 uživatelem misoo
Gaspard Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2012 (upraveno) viz zde Upraveno 6. prosince 2012 uživatelem Gaspard
kloubik Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2012 najed si na google do sekce vyhledavani obrazku a tam zadavej hesla jako: watch movement, watch caliber, připadně jmena jednotlivych firem ve spojeni se slovem movement, caliber, column wheel chronograph atd... vyjedou ti stovky obrazku.
misoo Odesláno 6. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 6. prosince 2012 Gaspard : henten sa mi nepaci... kloubik : jj to som uz skusal
misoo Odesláno 5. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 5. ledna 2013 vysledok : (dakujem organic-ovi za tip)
villain83 Odesláno 6. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2013 hmmm...špatný to není,ale pro nezasvěcený,nevim nevim,dost pochybuju,že v tom každej pozná strojek hodinek
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se