tenge Odesláno 7. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2012 TAk to je špatný s těma dnešníma studentama..na průměr známek s kalkulačkou...ještě dobře s logárem..ale i tak...kam ten svět spěje..
dave9014 Odesláno 8. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2012 Je to rychlejší a pohodlnější, když máme z některejch předmětů kolem dvaceti známek, tak se to z hlavy počítat nechce.
Elmagico Odesláno 8. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2012 Ženský zajímají u chlapa oči, p...l, nehty (ruce) a hluboký hlas. Jestli Breitling nebo Patek je úplně jedno, pokud však nemají místo mozku kalkulačku. Zabudol si na šarm a peňaženku
Návštěvník Odesláno 8. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2012 Na hodinky sbalím každou ženskou, na kterou mi ukážete. Jsem k těm hodinkám krásnej doplněk. Považuju to však za plýtvání časem, proto se radši ukojím sjížděním stránek MB&F, ty maj hodinky s kozama. A svoje hoďky přehodím na pravačku, aspoň se holky pořádně natáhnou .
Jarett Odesláno 8. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2012 No já svoji ženu na hodinky neulovil. Respektive ona mne. Měl jsem v té době na ruce sporttestr Polar. Potom, když jsme spolu začali randit o hodinky nejevila nijak zájem, ale postupně jsem ji "vzdělával". Když pak místo zásnubního prstenu dostala Rolexky, tak pěkně vyvalila oči s tím, že tak nečekaný přístup fakt nečekala ... a když mi pak k narozeninám koupila knížku Rolex Submariner Story, tak jsem pochopil, že moje "vzdělávání a výchova" dopadly na úrodnou půdu
gas Odesláno 8. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2012 ja ma mam doma same levne kramy, tak si rikam co na me sakra ta moje nova vidi
Jarett Odesláno 8. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2012 ja ma mam doma same levne kramy, tak si rikam co na me sakra ta moje nova vidi No však ti taky všechny utekly
gas Odesláno 8. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2012 No však ti taky všechny utekly ta co dostala bile daytony zustala a ne a ne odejit
Jarett Odesláno 8. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2012 ta co dostala bile daytony zustala a ne a ne odejit Asi jsi jí k nim zapoměl dát ten paragon z tržnice co jsem ti k nim dovezl ... když tak mám doma jeho kopii, tak se stav a můžeš jí ho dát ... uvidíš jak pofrčí
Roman-ZA Odesláno 8. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2012 (upraveno) Na hodinky sbalím každou ženskou, na kterou mi ukážete. Jsem k těm hodinkám krásnej doplněk. Považuju to však za plýtvání časem, proto se radši ukojím sjížděním stránek MB&F, ty maj hodinky s kozama. A svoje hoďky přehodím na pravačku, aspoň se holky pořádně natáhnou .ziadne kozate som tam nenasiel Upraveno 8. prosince 2012 uživatelem Roman-ZA
Petr77 Odesláno 8. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2012 treba tyto ziadne kozate som tam nenasiel
Daemonultimate Odesláno 8. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2012 treba tyto Depák,to jsou naše vyvalené bulvy,mrkni na ten přitroublej úsměv.
Potkan Odesláno 8. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2012 Ja mam zkusenost, ze se na hodinky dala kocka sbalit, resp. na moje hodinky zacla kocka balit me. Hodinky ji zaujaly a zacala konverzace. Ona rikala, ze ji hodinky zajimaji a posleze, jestli se nechci stavit na jeji sbirku podivat . Ale nebyla muj typ, tak jsem se radeji pri nejblizsi prilezitosti vyparil .Tuším o koho jde, ale možná jsem úplně mimo :-D
sibirnaya Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2012 No já svoji ženu na hodinky neulovil. Respektive ona mne. Měl jsem v té době na ruce sporttestr Polar. Potom, když jsme spolu začali randit o hodinky nejevila nijak zájem, ale postupně jsem ji "vzdělával". Když pak místo zásnubního prstenu dostala Rolexky, tak pěkně vyvalila oči s tím, že tak nečekaný přístup fakt nečekala ... a když mi pak k narozeninám koupila knížku Rolex Submariner Story, tak jsem pochopil, že moje "vzdělávání a výchova" dopadly na úrodnou půdu ja sve drahe rekl, ze kdybych si ji jednou chtel nedejboze vzit, tak dostane zasnubni yachtmastery, cimz bychom meli voba stejny, jen nevim, jestli 35, nebo 40mm. nicmene k tomu nastesti asi nikdy nedojde, takze sme klidny..
Felipe007 Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 Podle me vetsina zenskych stejne nepozna co mas na ruce a ty co jo tak jsou vetsinou zlatokopky a to si myslim vetsina z nas mit doma nepreje.
IzTaPa Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 kdyz jsem hrde ukazal sve lepsi polovicce vintazni pepsiny, vyvalila bulvy a udivene se zeptala 'a to's vyhrabal kde' a pote jeste pridala 'to vazne chces nosit'? pro ni jsou hodinky single-purpose device a na to, aby vedela, kolik je hodin ji staci mobil a kdyz pro ni neco chci udelat, at ji vymenim baterku v jejich swatchkach... nevzdavam se ale nadeje, myslim, ze casem jeji povedomi o hodinkach zlepsim )
organic Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 udivene se zeptala 'a to's vyhrabal kde' a pote jeste pridala 'to vazne chces nosit'? Já tu svou krásku konvertoval z Casio digitálek na automaty Citizen. Ale když jsme spolu před 11 lety začali, hodinky jsem nenosil. Nicméně "balení žen na hodinky" je nonsens. To je jak "balení žen na hodinky" na zlatý řetěz na krku.
Felipe007 Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 (upraveno) Jo s dobrym autem udelas vetsi dojem.to ti pochvali spis nez rolexky. Upraveno 15. ledna 2013 uživatelem Felipe007
schipe Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 Moje kamaradka nosi Breitlingy. Kdyz jsem ji rek, ze ma dobre mechanicke hodinky, tak jenom rekla: "Hmmm, libili se mi, tak jsem si je koupila. Maji hezkou barvu a pekny reminek. " Dale jsme se o hodinkach nebavili :-) Asi tak....
IzTaPa Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 Moje kamaradka nosi Breitlingy. Kdyz jsem ji rek, ze ma dobre mechanicke hodinky, tak jenom rekla: "Hmmm, libili se mi, tak jsem si je koupila. Maji hezkou barvu a pekny reminek. " Dale jsme se o hodinkach nebavili :-) Asi tak.... "slecno, jaky objem ma vase auto." "nooo, vejdou se tam ctyri lidi"
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se