FiXilVer Odesláno 19. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2013 Georgeisin: http://www.nasekabelky.cz/diskuzni-forum/ to forum je dost biedne.. trochu som ho teraz presiel a toto sa ma zaujalo..TU sa jedna pyta na radu, ci je sal, ktory si chce kupit bohvie odkial original.. druha je postla fotky originalu, a kedze nasivka je "napisana" rovnako, usudila ta prva, ze sal je OK a ide si ho kupit..nie som odbornik na LV saly, ale uz len ked si porovnam tie fotky stitkov, je vidno dost rozdiel v detailoch napisov na stitku, skratka ten origo je krajsie napisany.. podla mna ten prvy bude fake.. co poviete?? vs. original mne sa to zda dost jednoznacne.. dufam, ze Mary za tu vreckovku nevyhodila par tisic..
USER47 Odesláno 19. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2013 Těžko soudit, když jedna z těch fotek je rozmázlá. V reálu tam rozdíl bejt nemusí...
vanderB. Odesláno 20. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2013 Na Stowa marine jsem od něžnějšího pohlaví slyšel...1) ... no jako dobrý, ale co je to tam za hnusné natlačené kolečko? (vtěřinovka)2) hlavně si nekupuj takovéhle, to jsou takové hnusné jakoby cibule...Takže asi tak tak ženská, která tohle řekne o Stowa marine...já nevim, to je minimálně na rozvod/rozchod
Josef01 Odesláno 20. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2013 Podle mých zkušenosti ženy reagují na pěkné hodinky nebo značkové hodinky, pokud je to dárek. Např. jedna byla za Omegy velmi ráda, ovšem Cartier ji dostal na kolena
azeppelin Odesláno 22. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2013 tak ženská, která tohle řekne o Stowa marine...já nevim, to je minimálně na rozvod/rozchod kdo se moc ptá, moc se doví apropo reakce na Stowa č.3) ty jsou nádherné a minimalistické (Airman) ... ty ti koupím Urči dle výroku, kterou ženu si nechal. Správně je jen jedna odpověď:1)2)3)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se