Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

to forum je dost biedne.. trochu som ho teraz presiel a toto sa ma zaujalo..

TU sa jedna pyta na radu, ci je sal, ktory si chce kupit bohvie odkial original.. druha je postla fotky originalu, a kedze nasivka je "napisana" rovnako, usudila ta prva, ze sal je OK a ide si ho kupit..

nie som odbornik na LV saly, ale uz len ked si porovnam tie fotky stitkov, je vidno dost rozdiel v detailoch napisov na stitku, skratka ten origo je krajsie napisany.. podla mna ten prvy bude fake.. co poviete??

40039416.jpg

vs. original

kgrhqrhfbkoy2ncbqhdukdv.jpg

mne sa to zda dost jednoznacne.. dufam, ze Mary za tu vreckovku nevyhodila par tisic..

• Odpovědi 104
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Na Stowa marine jsem od něžnějšího pohlaví slyšel...1) ... no jako dobrý, ale co je to tam za hnusné natlačené kolečko? (vtěřinovka)2) hlavně si nekupuj takovéhle, to jsou takové hnusné jakoby cibule...Takže asi tak

tak ženská, která tohle řekne o Stowa marine...já nevim, to je minimálně na rozvod/rozchod

Odesláno

Podle mých zkušenosti ženy reagují na pěkné hodinky nebo značkové hodinky, pokud je to dárek. Např. jedna byla za Omegy velmi ráda, ovšem Cartier ji dostal na kolena :)

Odesláno

tak ženská, která tohle řekne o Stowa marine...já nevim, to je minimálně na rozvod/rozchod

kdo se moc ptá, moc se doví

apropo reakce na Stowa č.3) ty jsou nádherné a minimalistické (Airman) ... ty ti koupím

Urči dle výroku, kterou ženu si nechal. Správně je jen jedna odpověď:

1)

2)

3)

:D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...