raider Odesláno 13. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2007 Hm..,tak dakasport gratuluju.Tomuhle se říká "opravdu chlupatá ruka"
hciq Odesláno 13. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2007 no a nyní už chápu proč někdo vymyslel místo Graham kotvy ten vohnutej drát a měl tak velkej prodejní úspěch
boo-beek Odesláno 14. dubna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 14. dubna 2007 OK, tak mám je, den jsem je nosil, jsou i hezký, poměrně přesný... ale půjdou dál. Ani malý mi (překvapivě) neříjdou, nicméně... jsou moc lehký Přecijen jinak nosim přes 200g chirurgický oceli a tohle je mi docela nepříjemný. Tak kdybyste měl někdo zájem... Kupoval jsem je ve středu od Kamila, na ruce měl cca. 10 hodin, nechávám za stejnou cenu - 1500 bez pošty (ústecko& Praha možno osobně...)
mandolin Odesláno 15. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2007 Ahoj všem.Posílal jsem mejl pro"boo-beek"ale asi to moc nefunguje,nebo jsem to nezvládl..Hodinky jsou super.Ten design mi fakt vyhovuje.Dokonce si myslím že,pokud je tam strojek,který nás přežije,tak to moc o módě není. Najde se ještě někdo,kdo mě je vydraží nebo prodá?Nebo engliš neumím ani šplech!Fakt by jste mě udělaly k tumu svátku(24.)radost. Pokusím se přidat foto mojí opotřebované pracovní časomíry,jen tak,pro zasmátí.!:-)
mandolin Odesláno 15. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2007 Tak to foto taky neklaplo. Pěkně prosím,smutně koukám,nenajdou se ještě jedny?A hlavně jeden ochotný my pomoct? DÍK.
Petr28 Odesláno 16. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2007 Koukali jste do nich? Made in China na pasku, made in China na pouzdru (dýnku zevnitř).
basic Odesláno 16. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2007 Cekal jsi neco jineho? Uz se to tady resilo v jine souvislosti, bohuzel to tak je. Ale podivej se na jakekoli veci co mas dom kde se co vyrabi nebo montuje. Za tyhle peníze nemůžeš chtít Swiss Made
VS Odesláno 16. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2007 Hlavní je ta ETA uvnitř. Přesně tak. Kupuje se kalibr ETA balený místo v plastikové krabičce v nerezové za poloviční cenu. Ale ten pásek s vyraženým Made in China a Swiss made vedle sebe vypadá roztomile
petrsvk Odesláno 16. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2007 Tak jsem si take objednal jedny "ráčmeny". Uvidíme co s nima bude až dorazí :-)
chose Odesláno 16. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2007 A jaké uměli pěkné kousky: http://www.heirloom2.com/curiosa.htm#GRUEN...ISION_AUTOWIND_
mandolin Odesláno 18. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2007 Děkuji všem za pochopení..taky už jedny mám. No tak se konečně někdo pochlubte,do čeho jste tu ETU namontovali!.. Já ji, alespoň zatím,nechám v Gruen futrále..Neví někdo ke kterému roku se datuje design,popřípadku výroba těchto automatů?
vlasta66 Odesláno 18. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2007 Tak dnes mě díky Kubsonovi taky tyhle hodinky dorazily a musím říct, že nevypadají vůbec špatně. Dokonce i ten šutřík v korunce tam nevadí, tak nějak mě tam pasuje.
PinkyCZ Odesláno 20. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2007 Tak možná už to tu bylo, ale za zajímavou cenu bych považoval i tuhle (mojí oblíbenou) 7751... pro hračičky co si rádi rozebírají a skládají. http://www.ofrei.com/page1170.html Stejný kalibr v Tycho De Brahe > 4x tolik O-) Asi si pořídím nářadí. Pak ještě budu muset zjistit jak je to s tím průchodem osičky přes pouzdro.. to mi vždy vrtalo hlavou
basic Odesláno 20. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2007 Takze diky moc boo-beek Uz je mam take prekvapivejsou ve skutecniosti hezci nez na obrazcich nejakou chvili je urcite budu nosit
railmaster Odesláno 22. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2007 Z blšáku, kúpené kôli strojčeku. Puzdro v žalostnom stave, svietiace indexy opadané.
railmaster Odesláno 22. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2007 Na 15 000 resp. 12 500 CZK. Kupované v stovežatej ešte minulý rok.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se