lrmaty Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2012 Myslím, že pěkně natočené a vysvětlené.
Daemonultimate Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2012 Zpracovaný je to hezky,bohužel to ukazuje pouze na chronicky známé neshody s originálem,horší je situace,kdy se neshoduje stroj.Takže jako první rychlé určení je to super.
patrik.mt Odesláno 17. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2013 Dle mých zkušeností (ano byl jsem ve Vietnamu ...) existují kopie které nejdou při povrchním omaku rozeznat od originálu, natož z fotky....
palmone1 Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Odesláno 21. února 2013 Dle mých zkušeností (ano byl jsem ve Vietnamu ...) existují kopie které nejdou při povrchním omaku rozeznat od originálu, natož z fotky.... no tak s tamy som sa este nestretol, maslim si, ze uz na prvy pohlad (nieze by som si az tak veril) by som fake rozpoznal od originalu - aspon Omegu ano .....
MMort7 Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2013 To chce pořizovat hodinky, které mají komplikace, které se fakeřům nevyplatí napodobovat. Třeba takový Planet ocean chrono v replice nejsou (jen quartz, ale to pozná i slepý).
Honza.manta Odesláno 11. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2013 No nevím, nevím. Chodí mi do mejlu spamy na repliky hodinek a tak se občas podívám na nabídku. A jedny omegy moony tam mazák inzeroval, že jsou všechny díly(myšleno i součástky strojku) záměnné s originálem. Dle mého jedině autorizovaný servis.
MMort7 Odesláno 11. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2013 Tak to by mne zajímal link. Né že bych chtěl kupovat :-)Ono někdy inzerované repliky hodinek ani neexistují.
Honza.manta Odesláno 11. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2013 Chodí mi to jako spam do mejlu a hned to mažu, jen se někdy pokoukám, takže bohužel nemohu sloužit. Mně tehdy zaujala cena - chtěl na naše 19K, tak jsem se podíval co za tyhle prachy nabízí.
Josef01 Odesláno 11. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2013 (upraveno) Ono je dobré sledovat vývoj u fejkařů, dodnes si většina myslí, že např. lupa na sklíčku je základ pro odhalení fejku, což už dávno neplatí. Zatím jsem neviděl fejk, který by musel k hodináři. Na obrázcích se ukazuje lecos, dokonce často i pravé hodinky. Upraveno 11. dubna 2013 uživatelem Josef01
MMort7 Odesláno 11. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2013 No viděl jsem i fejky hodinek, co ani neexistují :-)
JardA7 Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2013 Hele nekoukej se jenom na fotky, protože tam mají vyfocenej vždy originál, a pak se nediv co ti přijde poštou. Kdo si něco takovýho objedná je normální naivní blázen.
Daemonultimate Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2013 To chce pořizovat hodinky, které mají komplikace, které se fakeřům nevyplatí napodobovat. Třeba takový Planet ocean chrono v replice nejsou (jen quartz, ale to pozná i slepý).To se pleteš,jasně že jsou i automaty v chronu.
Radek Brno Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2013 Jo i chrona. Jednou jsem dostal Hojerky Monaca a bylo to docela dobře udělaný, ale rozpoznatelný. Ovšem v Číně jsou pašáci a v origo drahém obchodě nabízejí opravdu Rolex a vedle nich fejkovej rolex špičkové úrovně. Zákazník si může vybrat jakou cenovou kategorii je ochoten zaplatit. jsou to machři.
MMort7 Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2013 Jasně že jsou fejky chronem, mají strojek A7750 (kopie Valjoux 7750)Myslel jsem, že zrovna třeba Planet Ocesn Chrono mají takovou komplikaci (dvouručičkový totalizér chrona), kterou se standardním 7750 prostě napodobit nelze a dělat vlastní strojek se nevyplatí, takže ty ve fejku prostě jako automaty nejsou...
Daemonultimate Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2013 Omega PO chrono fejky v automatu jsou.Naštěstí jejich většinu pozná i slepej.
MMort7 Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2013 Jako i s průhledným dýnkem a minutovým a hodinovým sčítačem na 9 a funkčními stopkami?
Daemonultimate Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2013 Jako i s průhledným dýnkem a minutovým a hodinovým sčítačem na 9 a funkčními stopkami?Bavíme se samozřejmě o starším modelu PO,které nemá prosklené dýnko.Maj funkční i datumku i chrono.Už se o tom nechci bavit,bavme se o origo.Jestli máš vyhledavač,odpovědi si najdeš sám.
MMort7 Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2013 Jasně, jen jsem chtěl zdůraznit, že některé hodinky mají takové komplikace, které naštěstí znemožňují kopírováni.A konec k fejkům..
uff Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2013 Hosi, je mi to az trapny, ale uz jsem videl hodinky, ktery ve fejku vypadali lip nez v originale a to nejenom designem, ale i zpracovanim, nastesti shit od Police. Kdo nevidel, neuveri, prej AAA copy a fakt ten original vedle toho vypadal jak z pouti...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se