Tikal Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2016 Co vy na to ? Malinko se mi splašila představivost... http://rxpipes.blogspot.cz/2016/05/blue-night.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2016 Radku, velká paráda! Za mě palec nahoru a klidně uvolni otěže představivosti častěji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2016 barva dobrá! a už vím, odkuds čerpal inspiraci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2016 Diky. Ta fotka na mapy.cz je uplne stejna jako tvoje. Tedy, ze stejneho mista a uhlu. Dost dobry toho jsem si vůbec nevšim, datlil jsem to na telefonu.. je tam ale fakt krásně, každopádně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 9. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2016 Co vy na to ? Malinko se mi splašila představivost... Fakt jenom malinko? Dobry! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2016 Od té doby, co jsem začal vozit dýmku v autě mi nevadí kolony, čekačky nebo práce na silnici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 Pátek, pohoda, jazz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 Já neměl dýmku v hubě tři týdny.. Normálně mám slinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 Heh, furt hulíš doutníky, tak není čas. Já se zase těším na letní doutníkaření. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 Zítra si to snad vynahradím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 4. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2016 Ja to slysim takhle, Radku: "Zitra budu zavrenej v dilne, budu konecne dodelavat repasi tech dymek pro little_w, tak si u toho zapalim" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2016 Ani nevíš, jak jsi blízko Honzo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 6. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2016 Na pocest Radkovy neutuchajici energie a vstricnosti jsem si dnes zapalil Kratochvili II. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2016 Krásná fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2016 Parádní foto! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 6. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2016 Paradni dymka! Jo jo... jsme fotograficka rodina, mame doma 4 digitalni zrcadlovky a manzelka fotograficke studio... ale na tohle blbnuti pouzivam svoji Nokii 830, pac jsem zjistil, ze detaily umi lip nez vsechny kompakty, co jsem kdy mel... a vytahovat velky skla se mi ne vzdycky chce. Ale kdyz si to zvetsis, ty detaily kresli fakt dobre. Na tak maly objektiv je to az neuveritelne. A diky, kompliment vzdy potesi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 Něco nového GMT Master II. http://rxpipes.blogspot.cz/2016/06/gmt-master.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 Paráda, tak už nejenom Vauen kopíruje bílý bod. Vítej do klubu, udělal jsi mi radost :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 Vole, tohle je echt nerez a Corian, to Vauen nikdy nezvládne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ron Odesláno 16. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2016 Tak jeden unikát - GMT Master II. od místního Guru - děkuji Radku, je úžasná a přesně k hodinkám !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se