Spongebob Odesláno 20. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2025 před 15 hodinami, Bert napsal: No, tohle vlákno je jen o dýmkách. Na doutníky je tu Cigars/doutníky, ale když už jsi tady Doutníky jsou to dobré až slovutné. K Originalitě se vyjádřit nemohu, ale: pokud vlhkost dlouhodobě poklesla pod 60 procent, pak je chuť nenávratně ztracena. Pokud jim je X let, a nebyly v humidoru, nebo vlhké jeskyni, je s nimi ámen. Díky, takže vyhodit?
bohus76 Odesláno 20. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2025 Pokud bys je chtěl zkusit oživit,tak jedině v humidoru a to můžou popraskat a chuť nebude kdovíjaká ( spíš bude fuč jak píše Bert). Láká tě to kouřit?
Bert Odesláno 20. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2025 @Spongebob klidně je zkus zavlhčit. Opatrně, pomalu, pak ochutnat. Chceš poradit jak, nebo si něco najdeš?
Spongebob Odesláno 20. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2025 Díky moc za ochotu Berte, spíš najdu někoho komu to celý předám a ať si s tím naloží dle svého uvážení. Pro mě je to perly sviním.. Už tu nebudu plevelit, kdyby to někdo chtěl, tak pisněte a kliďo pošlu.. Pěkný svátky kluci, David.
bohus76 Odesláno 6. března Nahlásit Odesláno 6. března Dnes takto. Mám rýmu, že bych se o ni mohl opřít, skoro mě dnes položil Orlík Zajímavé je , že trnkové kapky snáším lépe jak tabák... Nechápu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Lobber Odesláno 7. března Nahlásit Odesláno 7. března (upraveno) Dnes to jinak nešlo- tak že s hafanem na kávu a dýmku ven do klidu a na sluníčku :0) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. března uživatelem Lobber 2
Lobber Odesláno 13. března Nahlásit Odesláno 13. března Chlapci, obracím se na Vás s otázkou -> Až teď jsem zjistil, že existovalo více variant Peterson Sherlock Holmes. Prý celkem 3 (co se týče receptury). 1. Změna po přechodu: Chápu rozdíl mezi K&K a STG v tom roce 2018-19. 2. Rozdíly u K&K: Prý existovala dvě složení i pod taktovkou K&K, která se lišila logem: • Velkým: MADE EXCLUSIVELY for PETERSON of DUBLIN • Malým černým na vrchu etikety: MADE EXCLUSIVELY FOR (můj případ u plechovek z Německa) Může mi to tu někdo potvrdit, či vyvrátit? Co je na tom pravdy Díky! ~ viz foto ~ P.S.: Někdo mi tu říkal, že mi to dlouho nevydrží – od roku 2019 jsem vykouřil jen 2 plechovky. Takže jich mám ještě dost. Držím se… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lobber Odesláno 13. března Nahlásit Odesláno 13. března (upraveno) Jo a ještě něco nostalgického . Tady už je tabák mrtvý , bohužel. Ale jako doplněk do poličky mezi dýmky pasují hezky . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 13. března uživatelem Lobber 1
Tikal Odesláno 13. března Nahlásit Odesláno 13. března Sherlocka jsem kouříval velmi dávno, takže nebudu ten pravý aktuální znalec, ale mám pocit, že někdo z mého okolí o změně chuti mluvil...
Lobber Odesláno 13. března Nahlásit Odesláno 13. března Já vím… kdybych se přeorientoval z dětských tabáků na tabák pro velký chlapy (viď, @bohus76ku? ?!), tak bych s tímhle tady otravovat nemusel… Ale já si prostě nemohu pomoci… Jinak, já v tom právě moc změny nepocítil. Proto mě to zarazilo. Je pravdou, že jsem měl mezi těmi dvěma plechovkami dlouhý časový odstup, tak jsem to nemusel zaregistrovat. 1
gathol Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března Syn chodí na kroužek keramiky a pořád se ptal, co by měl vyrobit. Dal jsem mu pár tipů a dnes mi přinesl první výtvor. Jsem spokojen Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Lobber Odesláno 5. dubna Nahlásit Odesláno 5. dubna Dneska neslo být ani na zahradě tak sme se sebrali nasbírat malinko sluníčka :0) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Lobber Odesláno 19. dubna Nahlásit Odesláno 19. dubna Ted na mě vyskočilo tohle …. přemýšlím , jestli to opravdu nepotřebuju na vycházky se psem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
bohus76 Odesláno 26. dubna Nahlásit Odesláno 26. dubna Dnes jen jedna rychlá fajka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se