Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Na základě dohody ze dne otevřených dveří posílám obrázky hodinek Aeskulap. Kromě originálu o průměru 28mm, který se vyraběl v chromovaném a zlaceném provedení se v loňském roce vyrobilo i omezené množství ocelových hodinek o průměru 40mm se strojkem Ronda. Existují dvě verze. S modrou a červenou stupnicí.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Odpovědi 87
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Na základě dohody ze dne otevřených dveří posílám obrázky hodinek Aeskulap. Kromě originálu o průměru 28mm, který se vyraběl v chromovaném a zlaceném provedení se v loňském roce vyrobilo i omezené množství ocelových hodinek o průměru 40mm se strojkem Ronda. Existují dvě verze. S modrou a červenou stupnicí.

Diky za fotky novych Aeskulapu. Vypadaji hodne dobre. Jeste zjistim u sl.Krskove cenu a mam o dalsi objednavce jasno. Kdyz jsme tam o nich mluvili, necekal jsem, ze se nova verze az tak povedla. Moc dik.

Odesláno

Velmi povedený kousek! :smile_anim:

Odesláno

Ty nové nevypadají špatně, ale jen mě tak napadlo, není při odečítání pulsu problém s poskakující ručičkou? Přece jen plynulý pohyb je pro tohle mnohem lepší.

U quartzu je přesnost odečítání +- 1 sekunda a to je podle mě velká nepřesnost, obzvlášť u hodně rychlého tepu to může dělat třeba i 20 úderů.

Odesláno

Měl bych krátký dotaz. Ty původní, co mám doba, jsou identické s první fotkou, mám je ovšem s černou vteřinovkou, je to chyba, dělaly se pouze s červenou? Díky

Kluci sběratelé, chápu, že jste vytížení přihazováním na aukru :), co ta černá vteřinovka, dělaly se s ní? Díky

Návštěvník tolja
Odesláno

Nové Aeskulapy jsou moc krásné :crying_anim02: ...ale baterkáče :crying_anim02:

Co je na nich krásného? V Eltonu opět vykradli sami sebe a nafoukli to do pouzdra, které měli po ruce. Už dost dlouho čekám na to, že přijdou s něčím novým, jiným, neinspirovaným a bohužel mám dojem, že kromě modelu Rider a pouzdra z damašku se nic takového nekoná. Pokud se tu smí pouze vzdychat nad tou nádherou, tak se omlouvám a moji kritiku smažte.

Odesláno

Co je na nich krásného? V Eltonu opět vykradli sami sebe a nafoukli to do pouzdra, které měli po ruce. Už dost dlouho čekám na to, že přijdou s něčím novým, jiným, neinspirovaným a bohužel mám dojem, že kromě modelu Rider a pouzdra z damašku se nic takového nekoná. Pokud se tu smí pouze vzdychat nad tou nádherou, tak se omlouvám a moji kritiku smažte.

Proč mazat pravdu? Já to psal už nazačátku - další "z mrtvých vstání".

Odesláno

A ještě Orlíky II., jsi neuvedl, i když je pravda, že taky vlastně vycházejí ze starých. Je pravdou, že by mě nadchnul nějaký ryze český chronograf, nebo aspoň něco s rezervou nátahu, či třeba den v týdnu, což už vlastně bylo. Prostě něco nového, vymyšleného v Eltonu v posledních letech.

Nemluvil pan Hovorka o vývoji něčeho takového při návštěvě ve výrobním podniku ?

Odesláno

A ještě Orlíky II., jsi neuvedl, i když je pravda, že taky vlastně vycházejí ze starých. Je pravdou, že by mě nadchnul nějaký ryze český chronograf, nebo aspoň něco s rezervou nátahu, či třeba den v týdnu, což už vlastně bylo. Prostě něco nového, vymyšleného v Eltonu v posledních letech.

Nemluvil pan Hovorka o vývoji něčeho takového při návštěvě ve výrobním podniku ?

:sad01_anim:

Odesláno

Honzo, to zmrtvýchvstání je jedno slovo. Jako třeba holka odnaproti.

Sorry - já to tak původně napsal, ale když jsem to viděl pohromadě, tak mi to nějak nesedělo a rozdělil jsem to. Ono já z češtiny nikdy jedničku neměl. :crying_anim:

Odesláno

Od Primu ? :jawdrop:

Nedávno to proběhlo v jiném vlákně: "Učit se, učit se, učit se." Ano, opravdu to tady již bylo, byť ve velmi omezeném rozsahu. A já Tě neochudím o ten požitek z bádání, a proto Ti to neprozradím :-) o čež žádám i ostatní znalé chronomagory.

Odesláno

Honzo, to zmrtvýchvstání je jedno slovo. Jako třeba holka odnaproti.

Ano, a aby si to Honza zapamatoval, tady je věta jako z učebnice:"Ta holka odnaproti způsobila mé zmrtvýchvstání". :-)

Návštěvník Tada
Odesláno

Mě se to náhodou líbí, teď jen jestli si je budou moct dovolit zdravotní sestřičky :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...