Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dostal jsem od dedy 3 kapesni hodinky, 1 nejake od pohledu zrejme bezcenne Ruhly a dve, se kterymi si nevim rady. Ruhly jdou bez problemu. Zlate (pry opravdu zlato) se natahuji na klicek, ktery nemam, takze nejde zjistit, stribrne(neni to stribro) Chronometre nejdou natahnout, asi to nekdo pretrhl, tezko rict. Ma cenu to renovovat? Nechci do toho cpat tisice, jen jestli nekdo nevi neco blizsiho.

Ruhla i ty Chronometre maji modrene rucicky a ty zlate maji modrene sroubky. Na zlatych je zezadu napis "Cylindre 8 Rubis"

Odesláno

Udělat se to dá všechno, uvaž ale jestli ti to stojí za to se tím zabývat. Při dnešní ceně práce se dá říci že to budou ztracené peníze. Zapomeň na to že po sto letech provozu potřebují jen vyčistit.

Odesláno

Zdravím,

mám podobný problém. Vůbec netuším co je tohle za hodinky. Jsou od dědy a nefungují (asi pérko). Řekne k nim někdo něco víc? V hodinařině se vůbec nevyznám. Díky

Odesláno

Heh, nejsem hodinar, rozumim akorat tomu, co je klicek:) Ja myslel ze co hodiny, to jine originalni perko. Rozhodne si netroufnu na to je pitvat. Asi by to musel videt nejaky hodinar. K tem stribrnym videl jsem podobne s napisem regular, nebo tak nejak, znamena chronometre nejakou vyssi presnost?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...