Rimsy Odesláno 21. února 2007 Nahlásit Odesláno 21. února 2007 Dostal jsem od dedy 3 kapesni hodinky, 1 nejake od pohledu zrejme bezcenne Ruhly a dve, se kterymi si nevim rady. Ruhly jdou bez problemu. Zlate (pry opravdu zlato) se natahuji na klicek, ktery nemam, takze nejde zjistit, stribrne(neni to stribro) Chronometre nejdou natahnout, asi to nekdo pretrhl, tezko rict. Ma cenu to renovovat? Nechci do toho cpat tisice, jen jestli nekdo nevi neco blizsiho. Ruhla i ty Chronometre maji modrene rucicky a ty zlate maji modrene sroubky. Na zlatych je zezadu napis "Cylindre 8 Rubis"
Rimsy Odesláno 21. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 21. února 2007 Tak ty zlate vypada ze by mohly byt tyto http://cgi.ebay.com/18-K-ENGRAVED-CYLINDRE...1QQcmdZViewItem Takze snad svycary. Ty stribrne tu nekdo taky mel, takze taky svycary. Kolik muze stat vycisteni? U obou moje neodborne oko naslo pretrzene perko. Jakou muzou mit hodnotu? Da se pretrzene perko nahradit? kolik muze stat oprava?
mechano Odesláno 21. února 2007 Nahlásit Odesláno 21. února 2007 Udělat se to dá všechno, uvaž ale jestli ti to stojí za to se tím zabývat. Při dnešní ceně práce se dá říci že to budou ztracené peníze. Zapomeň na to že po sto letech provozu potřebují jen vyčistit.
Rimsy Odesláno 21. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 21. února 2007 Nemam vubec anung co muze stat oprava. Ale zase co s nima kdyz nejdou..Kolik by tak stalo to perko teoreticky?
mechano Odesláno 22. února 2007 Nahlásit Odesláno 22. února 2007 Perko........... teoreticky.......... 200,-
Daf Odesláno 25. února 2007 Nahlásit Odesláno 25. února 2007 Zdravím, mám podobný problém. Vůbec netuším co je tohle za hodinky. Jsou od dědy a nefungují (asi pérko). Řekne k nim někdo něco víc? V hodinařině se vůbec nevyznám. Díky
D.M.hodinar Odesláno 25. února 2007 Nahlásit Odesláno 25. února 2007 to Rimsy: pokud nemáš zlomený tampon na setrvacce válečku (klicovky) do 600 se vejdeš, ale klíček tak 250. vše bez pošty.
Rimsy Odesláno 25. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 25. února 2007 Heh, nejsem hodinar, rozumim akorat tomu, co je klicek:) Ja myslel ze co hodiny, to jine originalni perko. Rozhodne si netroufnu na to je pitvat. Asi by to musel videt nejaky hodinar. K tem stribrnym videl jsem podobne s napisem regular, nebo tak nejak, znamena chronometre nejakou vyssi presnost?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se