Návštěvník Kamil Odesláno 12. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2012 Klasická eleganceViennaTimeA.L&S Grosse Lange 1VC Patrimony Traditionnelle Junghans Meister Handaufzug MunichTimeA.L&S Grosse Lange JLC Ultra Thin Réserve de MarcheAP Royal Oak ExtraThin ODKAZ watchtime.net
Návštěvník Kamil Odesláno 12. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2012 Sportovně dynamickéViennaTimeIWC Top Gun MiramarB Chronomat GMT 44OP Luminor 1950 3 Days GMT MunichTimeOP Luminor 1950 3 Days GMTIWC Top Gun MiramarTH Carrera Calibre 1887
Návštěvník Kamil Odesláno 12. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2012 Malé komplikaceViennaTimeNomos Tangomat GMTB Transocean Chronograph UnitimeB&R Vintage WW1 Heure SautanteMunichTimeNomos Tangomat GMTB&M Capeland 10068G-P 1966 Annual Calendar
Návštěvník Kamil Odesláno 12. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2012 Velké komplikaceViennaTimeJLC Duom?tre SphérotourbillonA.L&S Datograph Auf/AbIWC Big Pilot?s Perpetual CalenderMunichTimeJLC Duom?tre SphérotourbillonAA.L&S Datograph Auf/AbChopard L.U.C Lunar One
bandicoot Odesláno 12. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2012 (upraveno) Taky ty Royal Oaky do kategorie klasický elegance mě překvapily. Kde zaspali soudruzi Patek s Philippem? Nebo se výstavy a tudíž hodnocení neúčastnili? Těší mě úspěch nových modelů pilotek od IWC. Upraveno 12. prosince 2012 uživatelem bandicoot
kloubik Odesláno 12. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2012 Ty AP RO Extra-thin jsou neskutečný....v aktuálním WatchTime magazínu je asi 10 stránkový detailní test s krásnýma fotkama a v současné době jsou číslem jedna mojich hodinkových snů. Jinak mě potěšilo umístění Junghans Meister Handaufzug v takové konkurenci.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se