Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak právě za to ověření nic nedá, občas se najdou lidi, kteří prodávají něco o čem vůbec neví, jakou to má hodnotu.

Tohle se asi ve vyjimecnych pripadech stat muze, ale u Pateku s turbem se mi to zda naprosto vyloucene.

Takovej krumpl za 13 kkc, tak tomu rikam kauf!

• Odpovědi 42
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

děkuji za odpovědi a Vaše názory.

Odesláno

Tak právě za to ověření nic nedá, občas se najdou lidi, kteří prodávají něco o čem vůbec neví, jakou to má hodnotu. Znamý teď vyprávěl, že jeho kamarád si pořídil chatku cca za 800 tis. po nějakém pánovi co zemřel, ve stodole našel pod slámou zakonzervovaný 2 veterány, motorku a auto ( co to bylo za typ už nevím), každopádně je po menší investici prodal za pár mega, zaplatil si tim tu chatu a umořil hypotéku na barák co stavěl. To jen tak, že za zeptání člověk nic nedá.

To je skoro jak pohádka co se vypráví před spaním dětem :)

Odesláno

Já nevím ... lidská blbost a naivita je asi naprosto nekonečná ... Jimmi ...

Mám v ruce jakékoliv hodinky, u kterých retail je přes 1000USD a nejsou k nim důvěryhodné papíry. První co udělám, tak do nich vlezu (nebo nechám někoho znalého vlézt) a posoudím strojek. Ten se fake nevyplatí. Jestliže je chci prodat, tak samozdřejmě ten strojek vyfotím. Zabývat se inzerátem papírů, bez autorizace a bez fotky strojku je ztráta času.

Patky s turbem, ani neznám retailovou cenu, ale pod 50kUSD nebude ... za 13kCZK nekoupíš ani samotný jednoduchý strojek z Patek kapesek ...

Odesláno

a přesně proto se raději zeptám někoho ( vás zkušenějších), může to být náhoda jak v pohádce, ale stále větší pravděpodobnost než vyhrát ve sportce :-) podívejte se na první příspěvek šance byla .... Když budu jen sedět na zadku, a nezkoušet tak budu vždy jen mrzout a nadávat, že nemám to pravé štěstí. Je to o tom, že stále zkouším....

Odesláno

Taky mi vadi nektere dotazy nove registrovanych, ale zase nesudme vse jako "pohadku". Z naseho fora mlcenlivy clen zdedil po komsi super swiss vintazni cibule, moje Omegy cibule podle babicky deda-krejci taky nasel v kabate co si nevyzvedl zakaznik, oprava se mu zdala draha:-) Tchyne nasla na Lipne pri uklizeni Mariny hodinky mockrat, Holandani jsou fakt bordelari. Kdyby nebyla poctiva a nedala je na recepci jak maji narizeno, mel bych doma za 9 let co ji znam peknou sbirku hodinek nad 1000eur. Kluci co chodeji vyklizet nemovitosti co prodam by mohli vypravet co vse se vali po pudach ukryto. Bohuzel aby se mnou podelili na to je neuzije:-(

Ted vubec nemyslim zakladatele vlakna a jeho dotaz, hloupej by byl kdyby se bal poradit, aby mu je nekdo nevyfoukl a tech 13000kc by vysolil. Nebyl si jist (kdo z nas by byl na 100% jist, tipuju max. 20 clenu) tak se optal. Podekoval za nazory a kasle na ne. To je prece v poradku.

Odesláno

Ještě jsem se s majitelem domluvil na více fotkách, chtěl jsem aby mi poslal se sundaným dýnkem, on na to, že je průhledné a vyfotí mi to. Mno uvidíme, večer prý budou fotky tak poté je sem dám. Moudrému pomoc, hloupého nakopni. Jsem rád, za každý, někdy i pro mě nelichotívý názor. Každý den, když se člověk dozví něco nového, tak není promarněn. :-) S přáním příjemné neděle se loučím a jdu za sportem :-)

Návštěvník Kamil
Odesláno

Patky s turbem, ani neznám retailovou cenu, ale pod 50kUSD nebude ...

Přidej, tenhle model originální má retail 350.:) Jak jsem psal tady:

Kdybys dal za použité originály pod 3 mega, udělal bys skvělý nákup. :D

Odesláno

a přesně proto se raději zeptám někoho ( vás zkušenějších), může to být náhoda jak v pohádce, ale stále větší pravděpodobnost než vyhrát ve sportce :-) podívejte se na první příspěvek šance byla .... Když budu jen sedět na zadku, a nezkoušet tak budu vždy jen mrzout a nadávat, že nemám to pravé štěstí. Je to o tom, že stále zkouším....

Myslím že třikrát vyhraješ sportku, než najdeš někoho kdo by prodával Pateky za půl procenta reálné ceny. Možná je lepší nemarnit čas hledním životního kaufu, a věnovat se něčemu, co Ti možná umožní si ty svoje sny splnit.

Odesláno

Jak rekl waren buffett: investovat do veci kterym nerozumite neni zrovna nejlepsi strategie. Na druhou stranu si myslim,ze kdybch vzal originaly nafotil s nima stejne fotky jako jsou vyse a dal je na aukro za 1000 usd. Tak vsichni reknou, ze je to fake:) trochu mi to pripomina film Interstate60

Odesláno

Toto je foto, které poslal. Kvalita nic moc, ale .... Myslím že jste měli pravdu :-(

post-25749-037190900 1355692106.jpg

Odesláno

dost podobné :-))) ,

Odesláno

Wow, to je pecka. Na to, že ten předek je až na drobný detaily obšlehnutej celkem dobře, tohle je hodně tragický.:-D

To bych to raději nechal zakrytý a nazval bych to speciální edicí s neviditelným tourbillonem.

Odesláno

To je skoro jak pohádka co se vypráví před spaním dětem :)

Ale prd :-) Takové věci se stávají běžně. Viz. třeba zde nakoupil kupující za půlmiliontinu hodnoty :-)

http://www.tyden.cz/rubriky/kultura/trh-s-umenim/ejhle-omyl-warholuv-milionovy-obraz-prodali-za-pakatel_230209.html

Takových věcí se po světě válí mraky. My máme v domě po prarodičích staré obrazy - jsou to originály a třeba taky mají nějakou hodnotu - zatím jsem to nezkoumal. No a kdyby se se mnou něco stalo, dům třeba propadne státu, obrazy půjdou do dražby a hle, třeba tam budou nějaké Úprkovy malby z jeho ranné tvorby. Hodnota jako prase, o které nikdo nemá tušení.

Takže jako úplná blbost mi to nepřijde. Slušně se zeptal, dostal odpověď a poděkoval. Lidí, co si dnes nechají poradit je málo a lidí, co za dobrou radu poděkují ještě míň. Takže podle mě - dobrá diskuse.

Odesláno

asi specialní edice s názvem "zakryjem to vše, anebo raději ne" stávají se i horší věci :-)

Návštěvník Kamil
Odesláno

Na to, že ten předek je až na drobný detaily obšlehnutej celkem dobře, tohle je hodně tragický.:-D

Neřekl bych.

post-147-084096000 1355695802.jpg

Odesláno

asi bych to uzavřel a všem děkuji :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...