sibirnaya Odesláno 23. února 2007 Nahlásit Odesláno 23. února 2007 zdravim, potreboval byc h poradit, kde nechat vycistit a seridit hodinky - v Brne...
Foundryman Odesláno 23. února 2007 Nahlásit Odesláno 23. února 2007 Pokud se jedná o švýcary, je to obrovskej problém. Všichni mě posílají k Hanákovi, kde jsou ovšem ceny kosmické a dodací lhůty cca 2 měsíce - katastrofa.
kubson Odesláno 23. února 2007 Nahlásit Odesláno 23. února 2007 u takovych vintage kousku se na "znackove" kosmicky drahe servisy vybodni...
Foundryman Odesláno 23. února 2007 Nahlásit Odesláno 23. února 2007 Jasná věc, ale neznám v Brně hodináře, který by se do nich pustil - je to bída
Foundryman Odesláno 23. února 2007 Nahlásit Odesláno 23. února 2007 Měl jsem problém s Titoni - nepravidelný chod a malá rezerva nátahu (stejná závada jako Sibirnaya), oběhl jsem snad všechny hodináře a nakonec jsem byl odsouzenej k Hanákovi. 1940,- Kč a 2 měsíce Přitom je tam klasická ETA 2824-2.
sibirnaya Odesláno 23. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 23. února 2007 hm. takze mam napsat mechanovi? zas se mi nechce byt bez hodinek, sem z nich nadsenej a este cekam na novej reminek od Jürgena...
Foundryman Odesláno 23. února 2007 Nahlásit Odesláno 23. února 2007 Napsal bych Mechanovi, případně i D.M. hodináři. Hanák je klasický příklad všech nectností monopolu. Jen pro informaci - oběhl jsem všechny provozovny SARAH, byl jsem u Strnada na Veveří, na Běhounské, jednoho hodináře jsem vyšťáral na Táborské. Marnost nad marnost. Konečný na Masné dělá jen vintage kousky, snad jedině tam to zkusit, ale s ETA strojkem jsem nepořídil - kdyby prý bylo třeba něco vyměnit, nemá možnost. Konečný má telefon 543 246 067, ať tam neletíš zbytečně.
afrikab Odesláno 23. února 2007 Nahlásit Odesláno 23. února 2007 sibirnaya napsal: zdravim, potreboval byc h poradit, kde nechat vycistit a seridit hodinky - v Brne... Ja kvuli tomu musel posilat sva SEIKA kvuli oprave az na Filipiny. Ovsem u nas ve Valasskem Mezirici mam hodinare, ktery je hodne sikovny a neboji se. Ovsem s nahradnimi dily ma take problemy.
mechano Odesláno 23. února 2007 Nahlásit Odesláno 23. února 2007 sibirnaya napsal: hm. takze mam napsat mechanovi? zas se mi nechce byt bez hodinek, sem z nich nadsenej a este cekam na novej reminek od Jürgena... Nechtěl bys je opravit na počkání a u tebe doma ?
VS Odesláno 23. února 2007 Nahlásit Odesláno 23. února 2007 mechano napsal: sibirnaya napsal: hm. takze mam napsat mechanovi? zas se mi nechce byt bez hodinek, sem z nich nadsenej a este cekam na novej reminek od Jürgena... Nechtěl bys je opravit na počkání a u tebe doma ? Tomu říkám služba Však rodiče taky můžou být se svými dětmi v nemocnici
sibirnaya Odesláno 25. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 25. února 2007 mechano, zkus me pochopit, byla to laska na prvni pohled, a s takovou se tezko louci, byt docasne... jinak ciste teoreticky, mel bys cas se na ne podivat? Zkusim jeste tu masnou v Brne, preci jen jsou to vintage kousky, ale moc tomu nedavam...
mechano Odesláno 25. února 2007 Nahlásit Odesláno 25. února 2007 sibirnaya napsal: mechano, zkus me pochopit, byla to laska na prvni pohled, a s takovou se tezko louci, byt docasne... jinak ciste teoreticky, mel bys cas se na ne podivat? Zkusim jeste tu masnou v Brne, preci jen jsou to vintage kousky, ale moc tomu nedavam... No hodně by tomu pomohlo kdybys přestal tajit o jaké hodinky jde konkrétně. A jinak ty řeči o tom odloučení, cestě daleké a marném volání, to beru samozřejmě jako srandu.
Petrando Odesláno 25. února 2007 Nahlásit Odesláno 25. února 2007 sibirnaya napsal: mechano, zkus me pochopit, byla to laska na prvni pohled, a s takovou se tezko louci, byt docasne... jinak ciste teoreticky, mel bys cas se na ne podivat? Zkusim jeste tu masnou v Brne, preci jen jsou to vintage kousky, ale moc tomu nedavam... jak znam sibirnayu, beztak se jedna o nejake digitalky od vietnamce z trhu
sibirnaya Odesláno 25. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 25. února 2007 aha, ja vedel, ze sem na neco zapomnel
Luk Odesláno 25. února 2007 Nahlásit Odesláno 25. února 2007 sibirnaya napsal: hm. takze mam napsat mechanovi? zas se mi nechce byt bez hodinek, sem z nich nadsenej a este cekam na novej reminek od Jürgena... Máš fotku toho řemínku? nebo prosím napiš odkaz. Taky sháním.
sibirnaya Odesláno 25. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 25. února 2007 luku kluku jak dojde poslu fotky, Jürgen psal ze uz poslal...
mechano Odesláno 26. února 2007 Nahlásit Odesláno 26. února 2007 sibirnaya napsal: aha, ja vedel, ze sem na neco zapomnel Domnívám se že tohle musí po opravě chodit jak blázen.
mechano Odesláno 26. února 2007 Nahlásit Odesláno 26. února 2007 sibirnaya napsal: ted nevim, jak to myslis Myslím to tak že tyhle hodinky po odborné opravě musí mít dostatečnou rezervu chodu i přesnost.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se