Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Jako kus nabytku se mi to libi. Ale cena 12.000 USD je primo vyzvou, aby se do toho pustili zlate ceske rucicky :D

Zlaté české ručičky se nemohou dočkat až se najde někdo kdo by to chtěl. :lol: Jakou máš představu že by to mělo tady stát, a proč ?

Odesláno
Jako kus nabytku se mi to libi. Ale cena 12.000 USD je primo vyzvou, aby se do toho pustili zlate ceske rucicky :D

české ručičky nespí.......

poslední strana časopisu Klenotník Hodinář 7/99. Vodní hodiny v Plzni v sídle firmy Cesar, material dub/mosaz, cena, cituji doslova:" Vyčíslit cenu takového jedinečného monstra je obtížné, odhad je zhruba 1milion."

Odesláno

poslední strana časopisu Klenotník Hodinář 7/99. Vodní hodiny v Plzni v sídle firmy Cesar, material dub/mosaz, cena, cituji doslova:" Vyčíslit cenu takového jedinečného monstra je obtížné, odhad je zhruba 1milion."

Hele hodináři, nemohl bys to přefotit a dát sem ?

Odesláno

jasně, kouknětě za co se daj taky vyhodit peníze, možná

nejde mi to postavit:(

Odesláno

.

Odesláno

poslední strana časopisu  Klenotník Hodinář 7/99. Vodní hodiny v Plzni v sídle firmy Cesar, material dub/mosaz, cena, cituji doslova:" Vyčíslit cenu takového jedinečného monstra je obtížné, odhad je zhruba 1milion."

jasně, kouknětě za co se daj taky vyhodit peníze, možná

nejde mi to postavit:(

Bodejť, platit někomu, to by tak hrálo....... Nechápu jak majitel může nevědět jejich cenu. Leda že by tomu člověku nezaplatil, že jo ?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...