Přejít na obsah

Logo CHRONOMAGu / samolepka na auto

rmx

Doporučené příspěvky

Návštěvník tolja
¨Horní ... zvětšené o to taky zvládlo ... :)

To jsem nějak nepobral.:D

Mluví o velkém Ó,které symbolizuje pouzdro hodinek,alespoň já tu prazvláštní větu takhle chápu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Kamil
¨Horní ... zvětšené o to taky zvládlo ... :)

Mluví o velkém Ó,které symbolizuje pouzdro hodinek,alespoň já tu prazvláštní větu takhle chápu.

Aha :)

Odkaz ke komentáři

Aha :)

Je to tak, byla to reakce na návrh zmenšit "o" s hodinkama, tahle varianta to zjevně nepotřebuje - "zvládla to". Ta interpunkce na začátku se tam dostala omylem. Čímž pro tuhle variantu současně hlasuji ... . A zcela vážně, tuší někdo kolik by stála registrace (ochr. známka, prům. vzor nebo něco podobného)? Myslím, že by to nebylo úplně od věci, kdyby to nemohl kdekdo kopírovat ... co na to Nebeský jezdec? :)

Odkaz ke komentáři

Sorry za delší nepřítomnost. Upravil jsem logo dle posledních požadavků a považuji to za poslední verzi. Pokud máte zájem o .cdr formát loga, ozvěte se mi na PM. Ohledně autorských práv - moje zkušenosti v tomto oboru jsou malé a žádné nároky na omezení používání si nečiním s vyjímkou zákazu komerčního využití. Pokud ho chcete dále upravovat OK, ale uvádějte pod úpravy svoje jméno. Výrazům obdivu, uznání a jejich vyjádření ve formě darovaných hodinek se nebráním ;-).

Odkaz ke komentáři

Sorry za delší nepřítomnost. Upravil jsem logo dle posledních požadavků a považuji to za poslední verzi. Pokud máte zájem o .cdr formát loga, ozvěte se mi na PM. Ohledně autorských práv - moje zkušenosti v tomto oboru jsou malé a žádné nároky na omezení používání si nečiním s vyjímkou zákazu komerčního využití. Pokud ho chcete dále upravovat OK, ale uvádějte pod úpravy svoje jméno. Výrazům obdivu, uznání a jejich vyjádření ve formě darovaných hodinek se nebráním ;-).

Když nám Simon udělá řemímky s tímto logem a pochopitelně dostane zaplaceno,je to komerční využití ?

Odkaz ke komentáři

Než jsem se rozhoupal k vyjádření k logu, už je rozhodnuto. Je KRÁSNÉ!

Autorská práva se nemusejí nijak ohlašovat, registrovat. Jen si autor musí pohlídat, aby mu do nich nikdo neoprávněně nezasahoval. Za definitivní podobu loga bych považoval obrázek uveřejněný Skyriderem v 11:45 a jeho tak za jednoznačného autora. Souhlasíte?

Jen bych se přimlouval, aby povolil i jiné barevné kombinace (logotyp bez pozadí).

Ochranná známka se samozřejmě registrovat musí. Pokud by to měl být jeden člověk, existuje jisté riziko, že se mu něco stane, nebo bude zaneprázdněn jinou činností (jako Mr Chronomag např.), prostě bude těžko k sehnání. Druhá možnost, která mě napadla, je občanské sdružení významných členů fóra, které si na sebe ochrannou známku zaregistruje.

Odkaz ke komentáři

Než jsem se rozhoupal k vyjádření k logu, už je rozhodnuto. Je KRÁSNÉ!

Autorská práva se nemusejí nijak ohlašovat, registrovat. Jen si autor musí pohlídat, aby mu do nich nikdo neoprávněně nezasahoval. Za definitivní podobu loga bych považoval obrázek uveřejněný Skyriderem v 11:45 a jeho tak za jednoznačného autora. Souhlasíte?

Jen bych se přimlouval, aby povolil i jiné barevné kombinace (logotyp bez pozadí).

Ochranná známka se samozřejmě registrovat musí. Pokud by to měl být jeden člověk, existuje jisté riziko, že se mu něco stane, nebo bude zaneprázdněn jinou činností (jako Mr Chronomag např.), prostě bude těžko k sehnání. Druhá možnost, která mě napadla, je občanské sdružení významných členů fóra, které si na sebe ochrannou známku zaregistruje.

Registrace je jistě věc autora,ale myslím že na tak specifickém logu nikdo nezbohatne,a pokud by to někdo chtěl využít pro něco zajímavého pro fórum, (jinde takoví magoři nejsou) :) ,tak se jistě domluví se Skyraiderem.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...