Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Odesláno

Tak žádný formulář nevyplňuj a normálně se přihlaš na svůj Paypal. Dej si platbu za zboží, napiš částku, do příjemce dej Higuchiho emailovou adresu a do poznámek napiš model hodinek - A JE TO!

• po 4 týdnech...
Odesláno

Prosím o radu, zda-li má někdo zkušenosti s nákupem hodinek u Higuchiho formou virtuální internetové platební karty. VISA . Nechal jsem si ji vystavit u KB a již třikrát mi platba neprošla.Přitom v KB tvrdí, že je s virtuální kartou vše v pořádku. Díky moc. Aška

Odesláno

Ta virtuální karta KB funguje jen u obchodníků, kteří mají svůj "terminál" nastavený na internetové e-platby. Pokud se ke kartě chovají jako k běžné plastikové, tak to neprojde. Buď mu zaplať jinou kartou nebo si na virtuální kartu rozchoď PayPal a zaplať mu PayPalem.

• po měsíci...
Odesláno

Prosim Vas o radu, nevite nekdo jak funguje to placeni kartou u Higichiho? To jako kdyz do toho formulare napisu cislo karty, tak si to sam strhne? Musi prece znat jeste nejake to trojcisli, ne? Pokud by to tak bylo, obavam se, ze to nepujde, protoze mam taktez na placeni na netu virtualni kartu. Poslu mu to pres Paypal, ale zajimalo by me, zdali se mu nemuze povest stahnout mi ty penize jeste jednou, to bych nerad:-(

Bohuzel uz jsem ty informace o karte zadal a tak bych rad vedel, co se ted presne bude dit:-)

Odesláno

ano higuchi to zadává do svého terminálu - tj. platba se nejeví jako nákup na internetu ale platba ne terminálu, takže není třeba ani ten cvv kód a strhává to až když ti hodinky posílá, mám ten pocit...

• po 3 týdnech...
Odesláno

muzu se zeptat jak se u Huguchiho prepocitava na dolary? kolik korun je treba 16800 tech klikihaku?

Ono to je pokaždé trochu jiné, u Seiko Spirit činí rozdíly v ceně cca 200 CZK. Najdi si aktuální kurzy u KB nebo u jiné banky. 30 000 YEN je zhruba 5600 CZK :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...