Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

jsem zde nováček a chtěl bych se zeptat Vás zkušenějších na názor na výše uvedené Citizeny, které se mi moc líbí. nebo jinak nemá je někdo z Vás ve své sbírce ??

moc děkuji za každou informaci

Odesláno (upraveno)

Přímo z těmito zkušenost nemám. Tuto značku jsem dlouho opomíjel. Vždy jsem v japonských hodinkách upřednostňoval Seiko, ale před pár měsíci jsem koupi ženě takové Citizen kancldivery a byl jsem překvapen super zpracováním, ocelový náramek byl o třídu výš než v podobné cenové relaci dodává Seiko. Takže za mě ano. Navíc ty co jsi si vybral jsou moc pěkné, vkusné a na chrono velice přehledné.

Ale proč zakládáš dvě stejná vlákna?

Upraveno uživatelem habadej
Odesláno

Přímo z těmito zkušenost nemám. Tuto značku jsem dlouho opomíjel. Vždy jsem v japonských hodinkách upřednostňoval Seiko, ale před pár měsíci jsem koupi ženě takové Citizen kancldivery a byl jsem překvapen super zpracováním, ocelový náramek byl o třídu výš než v podobné cenové relaci dodává Seiko. Takže za mě ano. Navíc ty co jsi si vybral jsou moc pěkné, vkusné a na chrono velice přehledné.

Ale proč zakládáš dvě stejná vlákna?

nebyl jsem si jistý kde jsem to vůbec založil a v jakém foru.. ještě se moc neorientuji. a na ten první mi nikdo nereagoval.. jestli je to prohřešek, tak se omlouvám

tobě moc děkuji za odpověd

Hradečák

Návštěvník Ondra
Odesláno

Vypadají pěkně,

máš krátké video. Citizeny mohu jen doporučit, nikdy mě žádné nevypekly, naopak jsou to spolehlivé bezúdržbové hodinky :)
Odesláno

Ja celkovo uprednosťunej japonskú techniku ( autá, motorky, TV, audio-video...), takže Citizen je jedna z mojich obľúbených značiek.

Od základnej školy som mal automaty Citizen a po cca 10 rokoch som akurát dal urobiť nové lumi.

Tým som chcel vlastne povedať, že značka Ťa rozhodne nesklame, dizajn je už vec vkusu, tieto patria k tým prehľadnejším...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...