Přejít na obsah

67 hlasů

1. 1. Pacia/Libi?

• Ano/Ano
      22
    • Nie/Ne
      45

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Odesláno

Jsou divný, asi bych je na ruku nevzal. Jediné, co se mi líbí, je černé pouzdro a překlápěcí spona je úžasná.

Odesláno

Mám rád barvy ale tady to je přehnaně nedoladěné , co tam dělá ta zelená a fialová wacko.gif , spíš mi to přijde jako dámská limitka .

Ale spona je opravdu hezká .

Odesláno (upraveno)

Parádní úlet na léto, na dovolenou v karbiku jako dělané ;)

EDIT: trošku to kazí kyklop...

Upraveno uživatelem funf5
Odesláno

Mně se to nelíbí vůbec a 2k dolarů bych za to určitě nedal.

Seiko má občas dost nápadité limitky, které jsou divoké, ale vypadají dobře (např.snow monster, žlutá Suma, nebo moje obludy). Tohle je celkem ošklivé a asi jen pro skalní srdcaře...něco jako instant :)

Odesláno

opatrne chorche, opatrrrne :)

takto, je to thajska limitka, a zrejme posledny model v starom monster puzdre /monster sa vyraba v thajskej Seiko pobocke/, oslava roku 2012 ako koniec jednej ery Seiko Monster, tak sa odviazali, lets have a party, karneval, Samba/Zamba, Mardi Gras, proste ulet v thajskom style. Za mna OK, dokonca si myslim ze su naopak este malo crazy. Dal by som tam nejaky sileny farebnejsi remen aspon ako alternativu do krabice. Cenu nekomentujem, ale myslim ze sa predaju, aspon vacsina. P.S. ja si ich nekupim, monstra uz nemam ziadne :) to bez debaty uz radsej zlte suma, ked uz nejaku L.E.

zdroj

post-4112-073507300 1357495519.jpg

post-4112-027361100 1357495527.jpg

post-4112-008418300 1357495534.jpg

post-4112-087002600 1357495566.jpg

Odesláno

Kyklop a Seiko me proste nejde dohromady. Ale ta spona vypada vazne dobre.

Odesláno (upraveno)

Jsem asi konzerva, mně se ten ciferník nelíbí a nelíbí, ale jinak hezké hodinky s krásnou sponou. Kdyby byly indexy a ručky sladěné v jedné barvě(třeba i růžové), tak by mne to asi oslovilo.

Edit: překlep

Upraveno uživatelem Honza.manta
Odesláno

btw, este k tej spone - je to normalna 21mm spona k Seiko Premier, tu vo verzii s PVD, aspon podla oka mi to sedi 1:1. Da sa to obcas kupit aj osobitne za plusminus 35-50USD, aj ked neviem ci aj v PVD - tipol by som si ze nie.

strapcode.com/tungchoy ju ma v ponuke tusim, ale videl som na ebayi aj za polovicu, asi treba ciihat. link

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...