People Odesláno 6. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2013 4R36 movement, limitka 2112ks. Sapphire crystal.
Návštěvník Kamil Odesláno 6. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2013 Jsou divný, asi bych je na ruku nevzal. Jediné, co se mi líbí, je černé pouzdro a překlápěcí spona je úžasná.
Henatko Odesláno 6. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2013 Mám rád barvy ale tady to je přehnaně nedoladěné , co tam dělá ta zelená a fialová , spíš mi to přijde jako dámská limitka . Ale spona je opravdu hezká .
funf5 Odesláno 6. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2013 (upraveno) Parádní úlet na léto, na dovolenou v karbiku jako dělané EDIT: trošku to kazí kyklop... Upraveno 6. ledna 2013 uživatelem funf5
Karlos Odesláno 6. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2013 No, nevzal bych to na ruku ani na dovolené v Karibiku
utrejch Odesláno 6. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2013 Me se to libi, ale 2k dolaru bych asi nedal ...
Chorche Odesláno 6. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2013 Mně se to nelíbí vůbec a 2k dolarů bych za to určitě nedal.Seiko má občas dost nápadité limitky, které jsou divoké, ale vypadají dobře (např.snow monster, žlutá Suma, nebo moje obludy). Tohle je celkem ošklivé a asi jen pro skalní srdcaře...něco jako instant
instant Odesláno 6. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2013 opatrne chorche, opatrrrne takto, je to thajska limitka, a zrejme posledny model v starom monster puzdre /monster sa vyraba v thajskej Seiko pobocke/, oslava roku 2012 ako koniec jednej ery Seiko Monster, tak sa odviazali, lets have a party, karneval, Samba/Zamba, Mardi Gras, proste ulet v thajskom style. Za mna OK, dokonca si myslim ze su naopak este malo crazy. Dal by som tam nejaky sileny farebnejsi remen aspon ako alternativu do krabice. Cenu nekomentujem, ale myslim ze sa predaju, aspon vacsina. P.S. ja si ich nekupim, monstra uz nemam ziadne to bez debaty uz radsej zlte suma, ked uz nejaku L.E. zdroj
cody Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 Kyklop a Seiko me proste nejde dohromady. Ale ta spona vypada vazne dobre.
kaliw124 Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 at misto toho zacnou delat radeji neco s kejsem 44mm+ (mimo sumo) a nevymyslej bejkarny.
shag Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 The way I see it, if you're gonna build a time machine into a car, why not do it with some style?
Honza.manta Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 (upraveno) Jsem asi konzerva, mně se ten ciferník nelíbí a nelíbí, ale jinak hezké hodinky s krásnou sponou. Kdyby byly indexy a ručky sladěné v jedné barvě(třeba i růžové), tak by mne to asi oslovilo. Edit: překlep Upraveno 7. ledna 2013 uživatelem Honza.manta
instant Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 btw, este k tej spone - je to normalna 21mm spona k Seiko Premier, tu vo verzii s PVD, aspon podla oka mi to sedi 1:1. Da sa to obcas kupit aj osobitne za plusminus 35-50USD, aj ked neviem ci aj v PVD - tipol by som si ze nie. strapcode.com/tungchoy ju ma v ponuke tusim, ale videl som na ebayi aj za polovicu, asi treba ciihat. link
mydlinkaTM Odesláno 8. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2013 spona s páskem + různobarevný indexy -
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se