Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mam z nich radost.... http://forum.chronomag.cz/public/style_emoticons/#EMO_DIR#/king.gif

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Nedivím se. Užij si je. Tunil jsi je sám nebo jsi je tako koupil?

Někde jsem u tuším zahlédl, že nejde o běžnou produkci.

Odesláno

Už jsem je chválil jinde, ale musím znovu. Krásný tuning, ta modrá je úchvatná. V bílém zlatě by to byla ještě vetší paráda, ale to by ses dostal finančně jinam.

Odesláno

Parádní, neobvyklý. Rozepiš se pls trochu o tý úpravě, všechno je origo Rolex předpokládám, jak se k tomu člověk dostane? Dá se to objednat přímo v butiku a dostaneš takhle hotový hodinky? Nebo musíš objednávat ty díly zvlášť (prodaj ti je?) a udělá ti to někdo jinej? Vůbec nemám představu:)

Odesláno

to nejsou fullgoldy? já myslel, že jo

Nejsou. To jsou 116610LN předělaný na LB. Oficiálně tohle Rolex nikdy nepustí ze servisu, ale jak je vidět, možný to nějak je. ( Servismana by za to u Rolexu okamžitě propustili, nebo s ním ukončili smlouvu, takže nečekejte že sem majitel napíše jak k tomu přišel :) ). Zkuste to přes SZ. Odhaduju cenu "přestavby na cca 1.000 - 1.500 euro - ale záleží hlavně na tom jak moc má servisman rád peníze :D.

Ale hezký jsou, to se musí uznat :).

Odesláno

tuhle upravu vam napriklad udela ABC watch z Los Angeles - ale musite si sehnat dily :) vymena vlozky lunety je mazec, muze pri vymene krachnout a servis nenese zodpovednost - pro krasu se trpi. modrou lunetu u ADecka normalne objednate, ale jen vymennym zpusobem - dle info z rolex fora. proste de to, ale neni to p...l..

Odesláno

tuhle upravu vam napriklad udela ABC watch z Los Angeles - ale musite si sehnat dily :) vymena vlozky lunety je mazec, muze pri vymene krachnout a servis nenese zodpovednost - pro krasu se trpi. modrou lunetu u ADecka normalne objednate, ale jen vymennym zpusobem - dle info z rolex fora. proste de to, ale neni to p...l..

No právě :). Oficiálně to nejde, jen jako šméčko :)

Odesláno (upraveno)

Step 1. Sell your soul for a ceramic blue insert.

Step 2. Send it to abc watch works in LA to have them fit the insert.

Step 3. Be one of only a handful of lucky sob's with one.

P1000017.jpg

link na rlxforum

Be careful, you will not be able to do a RSC servicing (they will put a black insert)... And rolex tends to limit the distribution of spare parts to the independant jewelers: to control the parts market and limit the frankenwatches trials.

Upraveno uživatelem sibirnaya
Odesláno (upraveno)

P1000017.jpg

link na rlxforum

Be careful, you will not be able to do a RSC servicing (they will put a black insert)... And rolex tends to limit the distribution of spare parts to the independant jewelers: to control the parts market and limit the frankenwatches trials.

černý ciferník - modrá luneta, ještě nemá ty správný konexe :)

zato tah má hezky vyleštěný.

Upraveno uživatelem Cyber
Odesláno

link na rlxforum

uz jsem te chtel oznacit za 'the man of action', ale pak jsem videl ten tah, ktery zrovna neni tvuj salek caje... :) tak kdy?

Odesláno

Stopa99: tu modrou jsi dobře na těch fotkách chytl. Je to cool.

Mám jen dotaz nezasvěcence (no flame)... není to vlastně v téhle kominaci tak trochu fejk whitegoldů? Nebo se to tak mezi rolexáky nebere.

Nerýpu, ptám se, díky.

Odesláno

Mám jen dotaz nezasvěcence (no flame)... není to vlastně v téhle kominaci tak trochu fejk whitegoldů? Nebo se to tak mezi rolexáky nebere.

Nerýpu, ptám se, díky.

V pohode...mozno ze je(ale to by som musel dat vylestit aj stredne diely :D ) ale mne sa ta modra strasne paci a je fakt ze kupit si fullgold by bolo trochu moc tak som to vyriesil takto.

Odesláno

Nerýpu, ptám se, díky.

Fejk to rozhodně není. Není tam nic neoriginálního. Je to taková variace či skládačka, nebo někdo říká tuning.

Každopádně jsou moc hezký a škoda jen, že je nedělají v oceli normálně. Jo a ještě malá poznámka. Servisovat se

podobná variace dá zase jen tam, kde to takto sestavili. U AD Rolexu kdekoli na světě, díly které nesouhlasí s číslem

referenčním odstraní, a nahradí původními ( bez náhrady ). Bohužel :(

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...