jankoxxx Odesláno 8. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2013 Jak tak brazdim po nete a obzeram sa po hodinkach, dostavam chut na nieco nove.. Sam este neviem co by to malo byt a zacal som spekulovat nad tym, ze este nemam doma ziadnu limitku z Chronomagu V podstate vsetky limitky co sa tu riesili sa mi pacili, no ani jedna pre mna neni vhodna z pohladu velkosti. Hodinky nad 40mm ma proste nebavia.. Zakladam toto vlakno ako prieskum, ci by bol o podobny projekt zaujem - urcite tu niesom sam, kto ma rad mensie hodinky Uvitam kazdeho nadsenca.. Moja predstava by bola nasledovna, ale urcite to netreba brat zavazne: puzdro: 36-40mmautomat alebo manualny natahdatumWR aspon 100otocna luneta s odpoctom minutsklicko by mohlo byt vypukle a haselitcena do 25000 CZK Z toho co som zatial popisal asi vidno, ze by sa mi pacilo nieco retro.. Co si o tom myslite kolegovia?
DaLo Odesláno 8. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2013 Rád se připojím, 40-41 je pro mě hranice běžné nositelnosti, ideáně někde okolo 38-39mm. Vybírám už delší dobu a lehce tápu, rád se připojím...
DaLo Odesláno 8. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2013 Jinak co se návrhu týče - cenový strop vyhovuje, WR100 + vypouklý hesalit taky, bez otočné lunety bych se klidně obešel. Dle fotek, které sem jankoxxx dává, tuším nějaký vintage nádech, což je ideální... Edit: Aha, dokonce se o retru píše, jsem slepej jak patrona:)
jankoxxx Odesláno 8. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 8. ledna 2013 DaLo, som rad ze som tu neni sam samozrejme, lunetu by som ozelel, ale lunetu na hodinkach mam rad a nevadilo by mi zrejme ani to, ze by to hodinky este opticky zmensilo.. dalsia vychytavka by mohol byt bombirovany cifernik. dnes sa to uz casto nevidi a je to pekna vychytavka v kazdom pripade navrh samotnych hodiniek nechame na neskor, toto vlakno by malo posluzit ako zbernik zaujemcov..
instant Odesláno 8. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2013 az by ste napriklad chceli otocit na airman vintage 1953 cifernik 12kou hore, dat im plne dynko a nedajboze igelitovu bublinu namiesto toho safiru, tak nech mi plavcik janko zabucha na kajutu
jankoxxx Odesláno 8. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 8. ledna 2013 V 8. 1. 2013 v 16:41, instant napsal: az by ste napriklad chceli otocit na airman vintage 1953 cifernik 12kou hore, dat im plne dynko a nedajboze igelitovu bublinu namiesto toho safiru, tak nech mi plavcik janko zabucha na kajutu ty z tadeto pras prec, tu sa riesia detske hodinky V 8. 1. 2013 v 16:46, svijanskymaz napsal: Musi byt ten datum...?ja budem urcite hlasovat za datum ak sa s limitkou niekam dopracujeme.. bude to zalezat na hlase vacsiny
zekon7302 Odesláno 8. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2013 Ja som za Janči I když ,bych se přiklonil k safíru s brutálním AR a nevadilo by mi ani chrono ale to už by šlo trochu přes rozpočet.
jankoxxx Odesláno 8. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 8. ledna 2013 V 8. 1. 2013 v 17:41, zekon7302 napsal: Ja som za Janči I když ,bych se přiklonil k safíru s brutálním AR a nevadilo by mi ani chrono ale to už by šlo trochu přes rozpočet.klenuty zafir stoji neskutocne peniaze ktore by sme mohli vrazit napriklad do ciferniku.
tmoris Odesláno 8. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2013 V 8. 1. 2013 v 17:51, jankoxxx napsal: klenuty zafir stoji neskutocne peniaze ktore by sme mohli vrazit napriklad do ciferniku. klenuty safir a fantasticky hluboce cerny cifernik. ano ano. jo moment, dyt ja uz je mam - Kingston
Viktor Odesláno 8. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2013 V 8. 1. 2013 v 17:51, jankoxxx napsal: klenuty zafir stoji neskutocne peniaze ktore by sme mohli vrazit napriklad do ciferniku.Myslím, že to není tak hrozný, jak se někdy říká.
Honza.manta Odesláno 8. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2013 V 8. 1. 2013 v 13:39, jankoxxx napsal: Jak tak brazdim po nete a obzeram sa po hodinkach, dostavam chut na nieco nove.. Sam este neviem co by to malo byt a zacal som spekulovat nad tym, ze este nemam doma ziadnu limitku z Chronomagu V podstate vsetky limitky co sa tu riesili sa mi pacili, no ani jedna pre mna neni vhodna z pohladu velkosti. Hodinky nad 40mm ma proste nebavia..Dovolím si připomenout loňskou limitku Elton sport - ta byla do 40mm a taktéž třeba před pár lety Igeny "Žluťásky".
jankoxxx Odesláno 8. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 8. ledna 2013 V 8. 1. 2013 v 19:24, tmoris napsal: klenuty safir a fantasticky hluboce cerny cifernik. ano ano. jo moment, dyt ja uz je mam - Kingston mal by si ich niekedy poriadne nafotit V 8. 1. 2013 v 19:26, Viktor napsal: Myslím, že to není tak hrozný, jak se někdy říká.toz neviem, ale pokial si dobre spominam tak klenuty zafir je pekna palka a stoji okolo 250 EUR za kus, a tusim aj viac.. totiz hovorim o poriadnom klenuti (ala sin 356) a nie o tom hrbolceku co ponuka vacsina hodinarskych firiem. V 8. 1. 2013 v 19:29, Honza.manta napsal: Dovolím si připomenout loňskou limitku Elton sport - ta byla do 40mm a taktéž třeba před pár lety Igeny "Žluťásky". o tom viem, primky som mal a nepresvedcili ma..
zekon7302 Odesláno 8. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2013 V 8. 1. 2013 v 17:51, jankoxxx napsal: klenuty zafir stoji neskutocne peniaze ktore by sme mohli vrazit napriklad do ciferniku. No to asi ano,ale až tak hrozné to snad nebude,zas na druhou stranu,s tím cifrem máš pravdu,ono to je celkem jednoduchá věc ale pokud se jedná o výrobu pár kusů tak je to celkem pálka.Chronograf sem nestřelil jen tak z blbosti,například letos oslavuje 40.let 7750 Valjoux a dát ho do 40mm pouzdra by bylo hezké a nebylo by od věci to nahodit v limitaci 40kusů,no ale bych se nechtěl potýkat s problémem zájemců,potažmo finanční stránky,víme jak se ceny strojků vyvíjejí atd.Apak ten cifr že?
jankoxxx Odesláno 8. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 8. ledna 2013 uvidime ci sa vobec najde 5 zaujemcov a nie este 40
zekon7302 Odesláno 8. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2013 důležité je vidět co by stálo za to,nějaká vizualizace,já jsem na to lama,pokud by to byla tzv.pecka tak myslím že by aj ano
jankoxxx Odesláno 8. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 8. ledna 2013 V 8. 1. 2013 v 20:17, zekon7302 napsal: důležité je vidět co by stálo za to,nějaká vizualizace,já jsem na to lama,pokud by to byla tzv.pecka tak myslím že by aj ano ja som este vacsia lama, ale na vizualizaciu je snad este priskoro.
zekon7302 Odesláno 8. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2013 To ano,spíš je potřeba vědět jestli vůbec do něčeho jít,víc názorů,nápadů atd.
Bob Odesláno 9. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2013 A jak vypada ten bombirovany cifr? Takze predstava je vintage potapky s otocnou lunetou? To by se mi libilo, pokud by to bylo tech 40 mm, min asi ne. A spis automat bez chrona
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.