Přejít na obsah

Chut na novu limitku

60 hlasů

1. 1. Mas zaujem o limitku hodiniek do 40mm?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 10. 1. 2013 v 22:19, jankoxxx napsal:

ak by to mali byt Sinn 103 alebo este lepsie 356 Nichtchronograph tak by som si dokonca aj priplatil :)

napisem do sinn ci je nieco take mozne?

Pouzdro 103 bez lunety se mi libi vic. O vikendu zkusim v nejakym editoru odstranit chrono, jak to bude vypadat :). Pro zacatek vkladam vychozi bod.

EDIT: Vzhledem k tomu, ze 103 St Ty stoji v Chronoshopu 1200 EUR, tak s nechrono verzi bychom nemuseli byt drazsi.

zdroj/source: www.sinn.de

103-St-Ty_V.jpg103-St-Ty_R.jpg

• Odpovědi 386
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Super, zas to začíná nabírat sympatickej směr. Steinharty jak Marine, tak GMT za me urcite ne, za prvy se mi nelibi, za druhy nechci prijit o moznost castecne utvaret limitku, nechci prijit k hotovymu...

Odesláno

Ke specifikacím této limitky - aby byla pro mne zajímavá: Za mně průměr 40mm a GMT komplikace. To mně oslovuje. A další hlavní specifikace: dobrá luminiscence - takže Superluminova a WR minimálně 100m a šroubovací kounka.

Odesláno
  V 11. 1. 2013 v 9:27, DaLo napsal:

Abych nebyl spatne pochpen, GMT komplikace ano, Steinhart GMT ne...

Jen otázka - takže, kdyby se udělaly kompletní designové specifikace - naše v této limitce - a realizace by se objednala u Steinhartu, tak by jsi do toho nešel?

Odesláno
  V 11. 1. 2013 v 9:32, Honza.manta napsal:

Jen otázka - takže, kdyby se udělaly kompletní designové specifikace - naše v této limitce - a realizace by se objednala u Steinhartu, tak by jsi do toho nešel?

S tim problem nemam, jenom se mi nelibi uz vytvorenej design zdejsi GMT limitky. Na me moc preplacany...

Odesláno
  V 11. 1. 2013 v 9:02, Honza.manta napsal:

Ke specifikacím této limitky - aby byla pro mne zajímavá: Za mně průměr 40mm a GMT komplikace. To mně oslovuje. A další hlavní specifikace: dobrá luminiscence - takže Superluminova a WR minimálně 100m a šroubovací kounka.

Ještě bych doplnil,nemusí být nutně akryl,zajímavější je konvexní safír s vnitní AR a když lunetu tak bych připlatil taky safírovou když už to mají být tool watch,tak se vším všudy,akryl to podle mně do určité míry nesplňuje a po každé drobné úhoně to leštit ...?.Dalo má pravdu,,Nautilákům" se jistým způsobem povedlo docílit originality.Určitě to půjde kolem 1000éček,třeba něco jako Steinhart Ocean two jen v menším měřitku,jenom příklad a jenom můj názor.

Odesláno

Muj osobni pohled (ve spechu):

Sinn 103 St Ty - jdu do toho (cena se podle meho nazoru zvladne udrzet na rozumne urovni)

Sinn 365, Guinand - zvazim, ale spis asi jo, kdyz se mi bude libit vysledek

Steinhart - nechci (ruzne duvody)

GMT - spis ne, ale mam tuhle komplikaci rad a kdyz se dobre nadesignuje, tak jsem pro

Odesláno
  V 11. 1. 2013 v 9:02, Honza.manta napsal:

Jsem na tom uplne stejne, jeste dodam limit tech 1000 EUR

Odesláno

dobry den, vazeni kolegove,

... pokud by jste sli smerem sinn / guinand, safir, gmt, prumer 40 mm, tak se hlasim ...

... nemam ani problem s pripadnym rozumnym navysenim rozpoctu, pokud by se to ukazalo potrebnym v prubehu projektu ...

... nechci stajny v jakekoliv podobe ...

toz zatim asi tak :smile_anim:

Odesláno

Nechrono pouzdro ST 103 s GMT a 24h lunetou, to bych si opravdu nechal libit

Jenom teda jedna mozna laicka pochybnost - nenavysi zmena pouzdra z chrona na nechrono dost radikalne cenu? Prece jenom budou mit zavedenej postup, kterej by se kvuli tomu musel menit...

Odesláno
  V 11. 1. 2013 v 12:18, DaLo napsal:

Nechrono pouzdro ST 103 s GMT a 24h lunetou, to bych si opravdu nechal libit

Jenom teda jedna mozna laicka pochybnost - nenavysi zmena pouzdra z chrona na nechrono dost radikalne cenu? Prece jenom budou mit zavedenej postup, kterej by se kvuli tomu musel menit...

Bude potreba nevrtat diry na tlacitka (takze jen maly zasah do vyrobniho postupu - a navic odpada reseni zatesneni tlacitek na danou WR - takze je to velke zjednoduseni) a zmenit vlozku, do ktere se vklada v pouzdru strojek. GMT se mi libi, ale preferuju pouzdro bez vnejsi lunety (103 St Ty) - tj. pro GMT stupnici by sla vyuzit vnitrni tachy stupnice. A udelal bych GMT rucku jen velmi nenapadnou, kdyz uz musi dosahovat k te vnitrni lunete. GMT se mi zda i jako rozumny zpusob, jak zaplnit ciselnik ochuzeny o chrono :).

Odesláno
  V 11. 1. 2013 v 12:26, skalis napsal:

Bude potreba nevrtat diry na tlacitka (takze jen maly zasah do vyrobniho postupu) a zmenit vlozku, do ktere se vklada v pouzdru strojek. GMT se mi libi, ale preferuju pouzdro bez vnejsi lunety (103 St Ty) - tj. pro GMT stupnici by sla vyuzit vnitrni tachy stupnice. A udelal bych GMT rucku jen velmi nenapadnou, kdyz uz musi dosahovat k te vnitrni lunete. GMT se mi zda i jako rozumny zpusob, jak zaplnit ciselnik ochuzeny o chrono :).

Díky, doufal jsem, že to bude znamenat něco podobnýho (nevrtat díry). Bez lunety se určitě obejdu...

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...