Přejít na obsah

Chut na novu limitku

60 hlasů

1. 1. Mas zaujem o limitku hodiniek do 40mm?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 11. 1. 2013 v 12:39, fermuello napsal:

Sinn 103 nechrono ....

tramtadadaaa - fermuello vytvoril na su limitku. na tomto nechcem uz nic menit... posielam to do sinn-u nech nam to nacenia :)

V 11. 1. 2013 v 13:13, DaLo napsal:

A bez lunety taky vypadaji luxusne. Vymenit tachymetrickou stupnici za GMT a pridat rucku, mohlo by to vypadat dost dobre...

77_75_72_226_11-01-13-02-12-49_1357909969103-St-Ty_V.png

ak to ma byt limitka podla mojej predstavy tak GMT urcite nie...

• Odpovědi 386
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno
  V 11. 1. 2013 v 13:37, DaLo napsal:

Osobne se mi teda verze s lunetou taky libi mnohem vic... Bez GMT se obejdu a jeste usetrime:)

uz zostavujem email pre Sinn. len tak informacne ci by vobec nieco take spravili :)

Odesláno
  V 11. 1. 2013 v 13:45, jankoxxx napsal:

uz zostavujem email pre Sinn. len tak informacne ci by vobec nieco take spravili :)

Super, pokud by do toho sli, muzeme zacit vymejslet Chronomag customizaci (dynko/cifr/dalsi navrhy)...

Osobne by se mi libilo nejaky uplne maly decentni logo chronomagu na cifru...

Odesláno
  V 11. 1. 2013 v 13:51, DaLo napsal:

A to mi prave vyhovuje:)

Pro me je absence cisel NO GO, takze bude asi zalezet na Jankovi. Osobne si myslim, ze prehnana demokracie skodi, a kdyz se ma shodnout moc lidi, tak je z toho kockopes. Takze Janko jako ideovy autor by to mel rozseknout a my se podle toho rozhodneme. Ja jako propagator Sinn bezlunetove verze budu samozrejme lobbovat na svoji predstavu :).

Odesláno

uz bez tych cisel je to pekne... ale uvidime ci sa fermuello pochlapi a hodi aj s cislicami.. s cislicami to tu ma napriklad Guinand... ale to u je mozno trochu viac zapratane..

email do Sinn-u som uz poslal. uvidime ci a kedy sa ozvu. do specifikacie som este uviedol aby boli hodinky antimagneticke.

post-8088-012086700 1357913466.png

Odesláno
  V 11. 1. 2013 v 15:00, kubson napsal:

Cyril právě mluvil s patřičnýmy lidmi v Sinnu, jsme schopni celou akci kolem limitky organizačně zařídit.

Skvely, dekujeme:)

Odesláno
  V 11. 1. 2013 v 15:14, jankoxxx napsal:

odklonilo sa to od povodneho zadania hlavne co do velkosti, ale puzdro zo 103ky mam uz odkusane a sedelo dobre. pre mna to cesta je..

Dobry, mensim velikostnim posunem se myslim otevre cesta pro vic zajemcu...

Odesláno
  V 11. 1. 2013 v 15:05, jankoxxx napsal:

super :) co presne znamena organizacne zariadit?

Naše zkušenost je taková, že výrobci do podobných podniků jdou jen velice neradi, což nám dnes potvrdili i u Sinnu. Naše vyjednávací pozice, jakožto prodejce, je u výrobce, přiznejme si, trochu lepší, než když se jim ozve pár anonymních členů fóra z východní evropy :) Pokud se dohodneme/te na realizovatelném návrhu, zařídíme všechno ostatní. Od přesvědčení managementu, aby nám to vůbec udělali (+ za rozumné peníze), přes komunikaci s výrobou, zprocesování zálohování a plateb, distribuci, až po případné reklamace.

Odesláno
  V 11. 1. 2013 v 14:12, jankoxxx napsal:

uz bez tych cisel je to pekne... ale uvidime ci sa fermuello pochlapi a hodi aj s cislicami.. s cislicami to tu ma napriklad Guinand... ale to u je mozno trochu viac zapratane..

email do Sinn-u som uz poslal. uvidime ci a kedy sa ozvu. do specifikacie som este uviedol aby boli hodinky antimagneticke.

Tenhle základ mně zatím oslovil nejvíc ale samozřejmě že nejde o výrobce,myslím dizajn :smile_anim:

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...