Viktor Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 Narazil jsem na nabídku českého e-obchodu s hodinkama, velký výběr, dobré ceny, zdá se mi to nějaký divný. Nemá někdo zkušenost?
kubson Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 Narazil jsem na nabídku českého e-obchodu s hodinkama, velký výběr, dobré ceny, zdá se mi to nějaký divný. Nemá někdo zkušenost? tam je divné úplně všechno?
villain83 Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 no nevim,ve me to teda duveru rozhodne nevzbuzuje,nekde i temer 40ti %slevy?.Ani snad nechci vedet,od koho to berou..prijde mi to jako slusnej leva.
Jiribartl Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 Sídlo Praha 5 a kontakt s předčíslím na Slovensko rozhodně nebudí důvěru
Daemonultimate Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 Tak jsem poslal dotaz na obchodní podmínky a možnost osobního odběru.Jsem zvědavej.
utrejch Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 Libi se mi ty google translated texty ;-)
Hajek Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 Breitling - hnusně nascenované stránky z katalogů...celé to sm.dí..zas nějaký šmejd
Chorche Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 Už jsem na tyto stránky párkrát narazil, ale protože tady o nich nic nebylo, ignoroval jsem to. Jsem zvědavý na případnou odpověď, jeví se to dost podezřele.
Daemonultimate Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 Už jsem na tyto stránky párkrát narazil, ale protože tady o nich nic nebylo, ignoroval jsem to. Jsem zvědavý na případnou odpověď, jeví se to dost podezřele. Myslim že se neozvou,ale dám vědět.Podezřelý je to až až,hlavně postrádám obchodní podmínky na stránkách.Uvidíme pak to tu vykecám
Olda Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 Je to překlopené odsud.Jak moc je to solidní nevím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se