kamilb Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 Ten remen vypada super! Kde si kupoval? Znacka? Nebo je delanej na zakazku?ZZrno ZrnicAkorát sem ho dobastlil. Z mi ho dělal na Panerai 24mm,tak sem ho zůžil,ufikl 2mm aby pasoval na Crepasy.
sibirnaya Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 ne, ten fejk krokodyl sem nekupoval, to ma sedlin..
Monito Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 ZZrno ZrnicAkorát sem ho dobastlil. Z mi ho dělal na Panerai 24mm,tak sem ho zůžil,ufikl 2mm aby pasoval na Crepasy.Vypada to super! Prezku si daval origo Crepas?
Monito Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 Nevite kde by se dal sehnat reminek,ktery je videt na tomto videu? -
Sphinxx Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 Kluci, jak jsou na tom tyhle stroje s přesností, četl jsem, že vynikají perfektní přesností s minimálními odchylkami, jaká je praxe? Já osobně uvažuji o jedněch nových z toho "druhého" kola .
bradda Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 Napriklad tady http://www.bradystraps.com/shopping/pgm-more_information.php?id=7&=SID
Sphinxx Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 Jo a jinak jsem byl upozorněn, že ten kovový tah, který se mi na nich hodně líbí by mohl být krátký, mám zápěstí 21cm, tak se ptám, jestli není problém? V zásadě všechny hodinky jsem měl doposud na MAXimu, včetně prodlouženého dílku.
bradda Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 (upraveno) Je v tom ETA v top grade, coz znamena, ze by mely delat max do 10s. Nicmene moje delali okolo +2 a jinak co jsem cetl, tak okolo 3 sekund.V pripade, ze budes tah nosit s motylovou sponou, tak Ti bude kratky, ale staci napsat do Crepasu a poslou Ti dalsi dilky. Upraveno 23. února 2014 uživatelem bradda
Sedlin Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 (upraveno) Kluci, jak jsou na tom tyhle stroje s přesností, četl jsem, že vynikají perfektní přesností s minimálními odchylkami, jaká je praxe? Já osobně uvažuji o jedněch nových z toho "druhého" kola .tak jestli uvažuješ, tak si pohni, na WUSu jsem četl včera (předevčírem?) už nevím, že je snad už SOLD OUT!šli mi -14/den. jestli je to perfektní přesnost, to je otázka spíš osobních preferencí, teď je mám "poladěný" a choděj +12 ale ETA v TOPu tam vážně je, je to potvrzený :-)http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/65787-soh-46-strojek/?p=1091771 Upraveno 23. února 2014 uživatelem Sedlin
Monito Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 Napriklad tady http://www.bradystraps.com/shopping/pgm-more_information.php?id=7&=SIDDiky za link! V evrope asi zadnej shop neni co?
Sphinxx Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 Chlapi díky za odpověď. Sedlin: Člověče, to mi přijde "dost" , +10 sec/24 hodin mi dělají Steinharty nav 47 s ručním nátahem. Všechyn Béčka co jsem měl, dělaly kolem 2-4 sec./ 24 hodin. Proto jsem se ptal. bradda: Děkuji, prosímTě pochopil jsem správně, že podobný nebo stejný strojek (Top ETA) se dává do SOH, respektive některých Breitlingů?
Sedlin Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 Chlapi díky za odpověď. Sedlin: Člověče, to mi přijde "dost" , +10 sec/24 hodin mi dělají Steinharty nav 47 s ručním nátahem. Všechyn Béčka co jsem měl, dělaly kolem 2-4 sec./ 24 hodin. Proto jsem se ptal. bradda: Děkuji, prosímTě pochopil jsem správně, že podobný nebo stejný strojek (Top ETA) se dává do SOH, respektive některých Breitlingů?Hm, apollny mi taky dělaly +1, dřív mě "větší" odchylky sraly, dneska to neřeším, na přesnej čas je stějně nejlepší foun, nebo rádiový kvarci pokud to není chrono, nebo day/date, gmt, atp, nebo kalibr B01 nebo jinej inhauz, je tam 2824 a zřejmě ani ne vždy v TOPuNěco obdobnýho se řešilo ve vlákně, kam odkazuje link v mým předešlým příspěvku, tam info najdeš
sibirnaya Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 me delaj +2s/den. tah maj dlouhej dost, dyztak ti muzu strelit dilky navic
Sphinxx Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 Sedlin: Hele nevím, jestli je to normál(mě přijde 10-12 sekund dost, ale to je zřejmně možná jen moje neznalost, jaká je přípustá odchylka), ale risknu to a jdu do toho, protože limitka je limitka a navíc vypadají velmi schopně a hodně se mi líbí. sibirnaya: díky za echo Honzo, uvidím jak to bude vypadat, každopádně ten tah mi přijde originální a slušivý.
Sedlin Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 Sedlin: Hele nevím, jestli je to normál(mě přijde 10-12 sekund dost, ale to je zřejmně možná jen moje neznalost, jaká je přípustá odchylka), ale risknu to a jdu do toho, protože limitka je limitka a navíc vypadají velmi schopně a hodně se mi líbí. sibirnaya: díky za echo Honzo, uvidím jak to bude vypadat, každopádně ten tah mi přijde originální a slušivý. přípustná odchylka je taková, která TOBĚ přijde přípustná. Důležitejší IMHO je, jestli je ta odchylka stabilní, pak ji lze "poštelovat" klidně i na nulu
Monito Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 Napriklad tady http://www.bradystraps.com/shopping/pgm-more_information.php?id=7&=SIDNa tomhle linku sem nikde nenasel prave ten co je na videu s tim samym zapinanim. Nevis kde by se dalo neco podobny/stejnyho poresit? Diky moc!
sibirnaya Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 jasne, to je vobyc Blancpain, pocitej tak 20 litru se sponou..
Monito Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 jasne, to je vobyc Blancpain, pocitej tak 20 litru se sponou...)) Tak to asi nedam.)) Myslel jsem jestli treba nekdo nedela podobnej jak je na tom linku akorat s touhle sponou. Nebo to dela jen BP?
sibirnaya Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 kup si bradyho a sponu k tomu koupis zvlast. hlavne uz si kup hodinky a nemel vo tom jen
Sedlin Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 (upraveno) .)) Tak to asi nedam.)) Myslel jsem jestli treba nekdo nedela podobnej jak je na tom linku akorat s touhle sponou. Nebo to dela jen BP?koukni n aten link, co máš v SZ, tam najdeš motýlovku i překlápěčku a můžeš si vybrat i obě kup si bradyho a sponu k tomu koupis zvlast. hlavne uz si kup hodinky a nemel vo tom jen nech ho , má složenou zálohu a třepe se na červenec :-) Upraveno 23. února 2014 uživatelem Sedlin
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se