Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Máte niekto niekde reálne fotky Alpin? Ball, čo postol Snow sú na promo fotkách fakt pekné, len mi vadí tých 42mm, neviem či mám divnú ruku, ale akékoľvek chrono pod 44 mm na nej vypadá smiešne.

A Snow myslíš, že by sa Alpiny nosili horšie než Iné veľké pilotky (Steinhart 47mm, IWC BP,...)

• Odpovědi 81
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

super, Dnes tam idem do WOW, tak sa stavim aj v Chrono.

No posledne ked som tam kukal ceny Orisu..tak toto bude tiez asi dost drsne. ja chapem, ze je tam drahy najom, ale......

kazdopadne...skusim si ich dat na pazuru a odfotit...ak ma ten predavac nezmasakruje.

Som moc zvedavy na ten pocit na ruke.

tie Alpiny su genialne, maju ich v Chrone v Eurovei, myslim ze neni o com... ;)

Odesláno

Zjevně už máš vybráno, ale když už jsem sem házel ty Seika, tak přihodím ještě jedny, na který jsem si vzpomněl... Jsou to levný pětky, co se daj sehnat asi za 6 kolíků, ale designově imho celkem povedený:).

Seiko SNZG57K1

SNZG57K1-1.jpg

Odesláno

Zjevně už máš vybráno, ale když už jsem sem házel ty Seika, tak přihodím ještě jedny, na který jsem si vzpomněl... Jsou to levný pětky, co se daj sehnat asi za 6 kolíků, ale designově imho celkem povedený:).

Seiko SNZG57K1

No, i když tyhle seika jsou celkem hezké, tak přeci jen počítám že leviathan míří do trochu jiného segmentu a cenové hladiny...

Odesláno

Verim, ze notoricky zname Eterna GMT ti tu podsouvat nemusim, ale preci..... No a jeste Vulcain, jsou sice trochu drazsi, ale jak jsem vysazen na tento typ hodinek, tak na ne mam take spadeno......

post-8992-073163600 1358685001.jpg

post-8992-022037500 1358685030.jpg

Odesláno

Som ich teraz trochu pozeral..je to skutocne Hitech, ale nie honitko ako zavody o pixely na digifoto. Ti Japonci to vymysleli skutocne dobre. a uzivatelsky uplne jednoducho.

V cene 2500-3000 USD....naozaj zaujimave. Akurat 47mm je uz skutocne dost

Ta tvoje trojka je tak parádní,že jediný co mě napadá je poslat svůj tip do opačného rohu pomyslného ringu-Seiko Astron.

Ty Alpiny jsou ve své cenovce parádní.

photo_precon_astron12.jpg

Odesláno

Vulcain su nadherne a spolu s napr. so Zenith, GP a tvoria pre mna TOP.

ale v cene do 3000 EUR...si mysli Alpina nema konkurenta

No je to inhouse a za tu cenu je to parada, o tom zadna. Navic docela dobre vypadaji (az na to ze jako by IWC z oka vypadly - ale to bych prekousl). Co mi ale vadi je, ze jsou to hodinky spis do letadla nebo do -jak to rict- hornich 10.000. Ja proste preferuju hodinky co se nezastavi jakmile s nimi vlezu nekam "hloubeji do vody". Takze bych asi volil ty Ball, ale proti gustu zadny disputat. Dej potom vedet jak jsi se rozhodl a pripadne se podel o dojmy. Jak rikam, resim podobnou akvizici, tak se rad necham inspirovat.

Odesláno

Som ich teraz trochu pozeral..je to skutocne Hitech, ale nie honitko ako zavody o pixely na digifoto. Ti Japonci to vymysleli skutocne dobre. a uzivatelsky uplne jednoducho.

V cene 2500-3000 USD....naozaj zaujimave. Akurat 47mm je uz skutocne dost

Taky mě to u Japonců překvapuje,ne ta technická vymazlenost převedená do intuitivního ovládání,ale ta velikost,určitě kdyby to bylo technicky možné,udělali by je v normálnější velikosti.

Odesláno

GMT je moje jedna z mála oblíbených komplikací. Jinak snesu jen jednoduché datum, den nebo chronograph, pak už nic. Z uvedených hodnek se mi nejvíc líbí Alpiny, kterým bych nevytkl téměř nic. Jediný důvod proč bych si je nejspíš nekoupil by byla příliš vyčnívající korunka, to by mě nesmírně iritovalo. Z Alpin trčí přeukrutně. Jinak mě upoutaly Admirovi Longines, kterých jsem si nikdy nepovšiml a znovu mě zamrzelo, jak se nepovedl Zenith Pilot Doublematic. Pěkné jsou ještě BALL WATCH Trainmaster Worldtime Chronograph .

Sám za sebe přidám hodinky, které považuji za jedny z mála, které se Breitlingu loni povedly.

Breitling Transocean Chronograph

zdroj - http://www.watchtime...ograph-unitime/

Alpina Worldtimer Manufacture

BALL WATCH Trainmaster Worldtime Chronograph

Tak ty černý Brajtle jsou snad první hodinky této značky, které mne oslovily. Nevím proč, alejeich modely mi obvykle přijdou strašně přeplácané.

Odesláno

ako som tak rozmyslal nad Tvojou poziadavkou, nieco ma napadlo... a tak brutalne sa mi zapacili ze uvazujem ze po nich pojdem. Ale neviem ktoru verziu... asi ciernu.

Bremont World Timer ALT1-WT

post-11289-092865500 1359109955.jpg

post-11289-002136900 1359109962.jpg

post-11289-071738700 1359109968.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...