cali Odesláno 18. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2013 Nedavno som ziskal od vazeneho clena vintazne DJ two tone na jubilee naramku, ktory sa sice da pouzivat ale uz ma nieco za sebou. A tak sa pytam skusenejsich ake su v tomto smere moznosti? Pocitam ze zohnat nahradny nebude uplne jednoduche nakolko na ebay som nasiel iba jeden jediny aj ten uz je vysoko cez 800US a aukcia este neskoncila a ani to nieje presne moj model aj ked pocitam ze namontovat by asi siel.... Otazky:Na kolko vyjde novy naramok od RLX a dodavaju sa tieto stare modely este vobec? Na zahranicnom fore som sa v podobnej veci docital doporucenie ze na jubilee TT tahu to najviac odsieraju stredove zlate dielky (co mozem potvrdit) a teda ze pre kazdeho priemerneho zlatnika udajne nie je problem nahradit ich novymi. Osobne mi to pride ako nezmysel, nakolko cena prace toho zlatnika a samotneho zlata nemoze mat IMO daleko k cene originalneho noveho naramku nech by bol sebedrahsi (iba ze by ich RLX uz nedodaval potom to asi zmysel ma). A v neposlednom rade by som originalny naramok nerad sprznil aj ked uz ma cosi za sebou pouzit sa da a je to original. Co si o tom myslite?
Josef01 Odesláno 18. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2013 Myslíš něco takového? Nový u Rolex prodejce bude paleta, holt vydržetr a sledovat eBay.
cali Odesláno 18. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 18. ledna 2013 no ten moj je este kus iny... jeden som uz objavil ale chcu zan 800Ł Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Josef01 Odesláno 18. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2013 Rozhodující je číslo náramku a číslo na koncovém článku.
skalis Odesláno 18. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2013 no ten moj je este kus iny... jeden som uz objavil ale chcu zan 800ŁNovy od Rolex AD nebude o moc drazsi, zkus si to zjistit. Kdyz jsem shanel na vintazni rolady naramek 78350, tak pouzity na Ebay se pohyboval typicky okolo 350 USD a novy od AD byl za 380 EUR. Tim padem nebylo o cem premyslet.
cali Odesláno 18. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 18. ledna 2013 No pravda je, ze za opytanie u AD nic nedam........ v najhorsom sa mi iba pretocia panenky.
skalis Odesláno 19. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2013 No pravda je, ze za opytanie u AD nic nedam........ v najhorsom sa mi iba pretocia panenky. Zkus ve Vidni Haban-Bucherer, byl levnejsi nez Bechyne a mnohem levnejsi nez Carollinum.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se