Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vyštrachal jsem po babi tyhle dámské hodinky. Samozřejmě nejdou a jejich stav je patrný z foto. Nafotil jsem, co šlo. Údaje o kamenech na záručáku se liší od údaje na strojku

PODÁ MI NĚKDO BLIŽŠÍ INFO?

JAK JSOU NA TOM S HODNOTOU?

JSOU TAKOVÉ STROJKY VŮBEC OPRAVITELNÉ?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Strojcek je LUC 1800! Opravit sa daju bez problemov!Ja mam takych strojcekov zlych aj opravenych dost.

Odesláno

V kazdom pripade je zarucny od Cajek 1601A,nie od hodiniek,lebo vtedy sa tieto hodinky co su na obrazku uz sto rokov prehnane povedane nevyrabali!

Odesláno

Strojcek je LUC 1800! Opravit sa daju bez problemov!Ja mam takych strojcekov zlych aj opravenych dost.

Na strojceku je ZARJA napisane.Ale, preto ze sa do tychto strojcekov suciastky viedli v skladoch pod LUC 1800 bez incabloku ,a LUC 1801 s incablokom , tak som to preto uz napisal.Pod znackov ZARJA su rozne strojceky.

• po měsících...
Odesláno

Podobný jsem koupil nedávno v bazaru za 80,- Kč. Taky nešli, takže asi tak.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Přidám pár fotek do jinak chudého vlákna. Manželka nosila tyhle čajky na základní škole. Pak je založila a léta o nich nevěděla. Vyplavaly až nedávno. Přeleštil jsem sklíčko a vyčistil pouzdro. Na strapshopu objednal nový, červený, řemínek. Největší překvapení mě ale čekalo po otevření, strojek je v perfektním stavu a navíc krásně zdobený. Takže hodinky se vrací zpět na ruku, žena je nadšená. A já mám radost, že moje magořina, měla pro změnu pozitivní dopad na manželství :). A jak vám, líbí se?

Odesláno

Přidám pár fotek do jinak chudého vlákna. Manželka nosila tyhle čajky na základní škole. Pak je založila a léta o nich nevěděla. Vyplavaly až nedávno. Přeleštil jsem sklíčko a vyčistil pouzdro. Na strapshopu objednal nový, červený, řemínek. Největší překvapení mě ale čekalo po otevření, strojek je v perfektním stavu a navíc krásně zdobený. Takže hodinky se vrací zpět na ruku, žena je nadšená. A já mám radost, že moje magořina, měla pro změnu pozitivní dopad na manželství :). A jak vám, líbí se?

attachicon.gifIMG_3133.jpg

attachicon.gifIMG_3134.jpg

attachicon.gifIMG_3144.jpg

nádherný dámský kousek s příběhem. Ať ještě dobře slouží!

• po měsících...
Odesláno

Daj tie hodinky dobremu, cestnemu hodinarovi vycistit,po tych rokoch uz bude olej spinavy,potom uvidis, ako dlho a presne zase pojdu !

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...