mkklatovy Odesláno 19. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2013 Vyštrachal jsem po babi tyhle dámské hodinky. Samozřejmě nejdou a jejich stav je patrný z foto. Nafotil jsem, co šlo. Údaje o kamenech na záručáku se liší od údaje na strojkuPODÁ MI NĚKDO BLIŽŠÍ INFO?JAK JSOU NA TOM S HODNOTOU?JSOU TAKOVÉ STROJKY VŮBEC OPRAVITELNÉ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
hodinar 1953 Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Odesláno 7. února 2013 Strojcek je LUC 1800! Opravit sa daju bez problemov!Ja mam takych strojcekov zlych aj opravenych dost.
hodinar 1953 Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Odesláno 7. února 2013 V kazdom pripade je zarucny od Cajek 1601A,nie od hodiniek,lebo vtedy sa tieto hodinky co su na obrazku uz sto rokov prehnane povedane nevyrabali!
hodinar 1953 Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Odesláno 7. února 2013 Strojcek je LUC 1800! Opravit sa daju bez problemov!Ja mam takych strojcekov zlych aj opravenych dost.Na strojceku je ZARJA napisane.Ale, preto ze sa do tychto strojcekov suciastky viedli v skladoch pod LUC 1800 bez incabloku ,a LUC 1801 s incablokom , tak som to preto uz napisal.Pod znackov ZARJA su rozne strojceky.
mkklatovy Odesláno 11. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 11. dubna 2013 A jak jsou na tom tyhle hodinky s hodnotou v tomto stavu?
Wimpi Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2013 Podobný jsem koupil nedávno v bazaru za 80,- Kč. Taky nešli, takže asi tak.
filo-boxer Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2013 A jak jsou na tom tyhle hodinky s hodnotou v tomto stavu?Špatně.
prischera Odesláno 25. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2013 Přidám pár fotek do jinak chudého vlákna. Manželka nosila tyhle čajky na základní škole. Pak je založila a léta o nich nevěděla. Vyplavaly až nedávno. Přeleštil jsem sklíčko a vyčistil pouzdro. Na strapshopu objednal nový, červený, řemínek. Největší překvapení mě ale čekalo po otevření, strojek je v perfektním stavu a navíc krásně zdobený. Takže hodinky se vrací zpět na ruku, žena je nadšená. A já mám radost, že moje magořina, měla pro změnu pozitivní dopad na manželství . A jak vám, líbí se? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frostie Odesláno 25. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2013 Přidám pár fotek do jinak chudého vlákna. Manželka nosila tyhle čajky na základní škole. Pak je založila a léta o nich nevěděla. Vyplavaly až nedávno. Přeleštil jsem sklíčko a vyčistil pouzdro. Na strapshopu objednal nový, červený, řemínek. Největší překvapení mě ale čekalo po otevření, strojek je v perfektním stavu a navíc krásně zdobený. Takže hodinky se vrací zpět na ruku, žena je nadšená. A já mám radost, že moje magořina, měla pro změnu pozitivní dopad na manželství . A jak vám, líbí se? IMG_3133.jpg IMG_3134.jpg IMG_3144.jpgnádherný dámský kousek s příběhem. Ať ještě dobře slouží!
perlufanda Odesláno 26. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2013 Mně se líbí a ten červený pásek je k těmto hodinkám parádní.
hodinar 1953 Odesláno 3. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2013 Daj tie hodinky dobremu, cestnemu hodinarovi vycistit,po tych rokoch uz bude olej spinavy,potom uvidis, ako dlho a presne zase pojdu !
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se