Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pepsi u Seika mi připadají křiklavé, Orient má IMHO decentnější barvy.

Takže v tomto případě, bych volil Black

Odesláno
  V 25. 1. 2013 v 18:19, TomCZ napsal:

Pepsi u Seika mi připadají křiklavé, Orient má IMHO decentnější barvy.

Takže v tomto případě, bych volil Black

To máš pravdu, s tou křiklavostí barev souhlasím, teda pokud to není zvýrazněný hlavně odrazem blesku, tyhle jsem v reálu neviděl.

Odesláno

černé jsou krapet univerzálnější, na tahu jsem bral i do práce ke slušnějším hadrům a nikdo to velice neregistroval, že mám potápky...ty pepsiny jsou víc volnočasové a sportovní, na léto ideálka...dřív se mi nelíbily, ale teď už bych jim šanci dal ;)

Odesláno

Pánové, zřejmě black. Jak jsem byl nejdřív nalomený na pepsiny, tak teď to vypadá na 007. Jsou decentní, na schůzce neurazí a když si budu chtít zablbnout, hodím tam oranžový nato:-) Už je hledám v nějaké solidní ceně. Objednávali jste někdo mimo EU? Kolik tam dělalo poštovné (mimo DPH)? Protože v EU to snad pod 6 nebo 7 neseženu. Nebo jen nevím kde. A další věc bude tah:-D

Odesláno
  V 29. 1. 2013 v 21:17, Igicz napsal:

Pánové, zřejmě black. Jak jsem byl nejdřív nalomený na pepsiny, tak teď to vypadá na 007. Jsou decentní, na schůzce neurazí a když si budu chtít zablbnout, hodím tam oranžový nato:-) Už je hledám v nějaké solidní ceně. Objednávali jste někdo mimo EU? Kolik tam dělalo poštovné (mimo DPH)? Protože v EU to snad pod 6 nebo 7 neseženu. Nebo jen nevím kde. A další věc bude tah:-D

Máš pravdu, pokud do nich půjdu, tak asi do black, i když verze black/red se taky mi tak nějak jako že prvoplánově líbí.

Odesláno
  V 29. 1. 2013 v 21:17, Igicz napsal:

...nebo je můžeš hodit na pepsi nato :)

$(KGrHqMOKjME29IzI9(yBN6qpDn8W!~~0_12.GIF

Odesláno (upraveno)

a proto jsem si dnes objednal SKX007K4, tzn na origo Oyster tahu.

btw. to co je na obrazku o par prispevku vyse neni J4 nybrz K4, to jen tak pro poradek. :-)

Upraveno uživatelem pusher...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...