Igicz Odesláno 25. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 25. ledna 2013 No vypada to tak, ze skocim po nejake fajn nabidce, a pak me stejne bude stvat, ze jsem si neporidil ty druhe:)
TomCZ Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2013 Pepsi u Seika mi připadají křiklavé, Orient má IMHO decentnější barvy. Takže v tomto případě, bych volil Black
rfido Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2013 V 25. 1. 2013 v 18:19, TomCZ napsal: Pepsi u Seika mi připadají křiklavé, Orient má IMHO decentnější barvy. Takže v tomto případě, bych volil Black To máš pravdu, s tou křiklavostí barev souhlasím, teda pokud to není zvýrazněný hlavně odrazem blesku, tyhle jsem v reálu neviděl.
johnholmes Odesláno 26. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2013 Pepsi vypadaji pri beznem dennim noseni dost poutove.
Ondoni Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2013 černé jsou krapet univerzálnější, na tahu jsem bral i do práce ke slušnějším hadrům a nikdo to velice neregistroval, že mám potápky...ty pepsiny jsou víc volnočasové a sportovní, na léto ideálka...dřív se mi nelíbily, ale teď už bych jim šanci dal
cvak Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2013 Ja rikam 007, ale teda na tom oyester tahu SKX007J4 : , ten s lesklyma kulickama uprostred se mi vubec nelibi
rfido Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2013 Mám stejný dilema se Steinhartama GMT, zda černý nebo černo/červený - nevím.....
Igicz Odesláno 29. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 29. ledna 2013 Pánové, zřejmě black. Jak jsem byl nejdřív nalomený na pepsiny, tak teď to vypadá na 007. Jsou decentní, na schůzce neurazí a když si budu chtít zablbnout, hodím tam oranžový nato:-) Už je hledám v nějaké solidní ceně. Objednávali jste někdo mimo EU? Kolik tam dělalo poštovné (mimo DPH)? Protože v EU to snad pod 6 nebo 7 neseženu. Nebo jen nevím kde. A další věc bude tah:-D
ggrand Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2013 třeba tady : http://mywatcheshub.com/index.php?main_page=advanced_search_result&search_in_description=1&keyword=skx007&x=0&y=0Ceny včetně poštovného, samo + dph
rfido Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2013 V 29. 1. 2013 v 21:17, Igicz napsal: Pánové, zřejmě black. Jak jsem byl nejdřív nalomený na pepsiny, tak teď to vypadá na 007. Jsou decentní, na schůzce neurazí a když si budu chtít zablbnout, hodím tam oranžový nato:-) Už je hledám v nějaké solidní ceně. Objednávali jste někdo mimo EU? Kolik tam dělalo poštovné (mimo DPH)? Protože v EU to snad pod 6 nebo 7 neseženu. Nebo jen nevím kde. A další věc bude tah:-D Máš pravdu, pokud do nich půjdu, tak asi do black, i když verze black/red se taky mi tak nějak jako že prvoplánově líbí.
lub Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2013 obé mají něco do sebe, o víkendu udělám srovnávací fotky.
Ondoni Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2013 V 29. 1. 2013 v 21:17, Igicz napsal: Pánové, zřejmě black. Jak jsem byl nejdřív nalomený na pepsiny, tak teď to vypadá na 007. Jsou decentní, na schůzce neurazí a když si budu chtít zablbnout, hodím tam oranžový nato:-) Už je hledám v nějaké solidní ceně. Objednávali jste někdo mimo EU? Kolik tam dělalo poštovné (mimo DPH)? Protože v EU to snad pod 6 nebo 7 neseženu. Nebo jen nevím kde. A další věc bude tah:-D ...nebo je můžeš hodit na pepsi nato
pusher... Odesláno 1. února 2013 Nahlásit Odesláno 1. února 2013 (upraveno) a proto jsem si dnes objednal SKX007K4, tzn na origo Oyster tahu. btw. to co je na obrazku o par prispevku vyse neni J4 nybrz K4, to jen tak pro poradek. :-) Upraveno 1. února 2013 uživatelem pusher...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se