Tronk Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Odesláno 31. července 2013 Ahoj, tyto Orienty se ti nelíbí? Automat, safír, rezerva chodu, průhled a lumi také.nie su zle, ale ako som pisal, Seiko zatial nezvazujem (cize ani sestricku Orient)pravdepodobne pojdem do nejakych nemeckych znaciek, svajciarov sa vela v tej cene zvazovat neda... medzi ruskymi znackami som sa nepohyboval, najde sa tam nieco co splna moje poziadavky?Este niekto s nejakym napadom?
Kex Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Odesláno 31. července 2013 Almanus Sixtus Automatik (ETA 2824)https://www.chrono24.cz/almanus/automatik--preis-verhandelbar--id1956157.htm
Tronk Odesláno 14. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2013 Almanus Sixtus Automatik (ETA 2824)https://www.chrono24.cz/almanus/automatik--preis-verhandelbar--id1956157.htm ETA nieje podmienkou, aj ked by bola fajn, no nepojdem do relativne neznamej znacky...a ak by teda chcel este niekto pomoct, prijal by som to a rad by som pozmenil poziadavku - namiesto automatu, by som bral radsej rucny natah.... ostatne poziadavky ostavaju...
lucid Odesláno 14. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2013 Já jsem podobný výběr řešil nyní o víkendu pro známého: viz tady. Nakonec padla volba na Laco Barcelona, včera domluveno, dnes pošťákem dodáno. Za mne palec nahoru, a to samozřejmě jak pro Chronoshop, tak zejména pro hodinky. Pokud Ti nebude vadit trochu vyšší pouzdro, tak bych bral ty Laco Valencie, chybu rozhodně neuděláš.
Kostra Odesláno 14. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2013 Já ti nevím chlape, ale mě z toho lezou snad nejlépe Seiko SARB033/035, jejichž jsem již nějaký ten pátek hrdým majitelem. Jeté se tu objevují okolo 7 - 9 000 a mají snad vše co chceš a potřebuješ. Automat, hacking, safír, průhled, nádherně propracované pouzdro včetně detailů jako krásně signovaná korunka a podobně. Musím říct, že řada švýcarů za dvojnásobek ceny by se před nimi mohla za své zpracování stydět. Lumi jsou sice jen ručky a tečky kolem cifru, ale září krásně, mají oproti základním etám rozumnější rezervu nátahu (jestli se nepletu je to 42 vs 52 hodin). Nemají šroubovací korunku, takže ručně můžeš dotahovat bez jakéhokoliv omezení. WR je 10 bar (mělo by být 100 metrů). Osobní dojem je z nich takový, že jsou tak designově čisté a univerzální, že se nemají šanci okoukat ani za desetiletí nošení.A že je to Seiko? No a co, na pohled to v tvém okolí stejně nikdo nerozluští zemi původu a když už bude koukat z blízka, bude příjemně překvapen a uchvácen.
kuncák7 Odesláno 14. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2013 Kamaráde, ty ještě vybíráš ( promiň za oslovení, ale máš můj obdiv, já bych to nevydržel ). Projeď pořádně prodejní vlákno, je tam několik kousků s průhledem do cca tvého stropu ( jen namátkou- Glycine, pak jsem tam viděl Seika,...... ) - automyty a i mechanika by se tam jistě našla.
Tronk Odesláno 14. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2013 Já jsem podobný výběr řešil nyní o víkendu pro známého: viz tady... Laco Valencie, chybu rozhodně neuděláš. Laco Valencia je ten spravny vyber, sam som ich uz chcel objednavat, len som sa znova opytal, ze ci by este niekto nevedel poradit za ten cas.... Napr. som nasiel Hamilton Khaki Officer Manual za dobru cenu, ale obaval som sa velkosti puzdra 44 mm a uz niesu aktualne.. Já ti nevím chlape, ale mě z toho lezou snad nejlépe Seiko SARB033/035, ...Osobní dojem je z nich takový, že jsou tak designově čisté a univerzální, že se nemají šanci okoukat ani za desetiletí nošení.A že je to Seiko? No a co, na pohled to v tvém okolí stejně nikdo nerozluští zemi původu a když už bude koukat z blízka, bude příjemně překvapen a uchvácen.Suhlasim s tebou, proti Seiku nic nemam, len som chcel podnietit uzivatelov k inym znackam, Seiko poznam, resp. si viem vyhladat, ale obrovsky rozhlad medzi inymi znackami/modelmi nemam... a taktiez Sarb je drahy model, musel by som dlho cakat aby sa objavili v mojom cenovom rozmedzi... Kamaráde, ty ještě vybíráš ( promiň za oslovení, ale máš můj obdiv, já bych to nevydržel ). Projeď pořádně prodejní vlákno, je tam několik kousků s průhledem do cca tvého stropu ( jen namátkou- Glycine, pak jsem tam viděl Seika,...... ) - automyty a i mechanika by se tam jistě našla. a jasne kamo, ja som asi velky vymyselnik... hodinky hladam hodnu chvilu, a zvazujem vela, a aj dane Glycine /jedine co proti nim hra je velkost a mineralne sklo/ inak by uz boli moje...a predajne vlakno som presiel 3x a sledujem, mozno sa nieco objavi...
Tronk Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Odesláno 17. září 2013 zdravim, znova by som rad poprosil osadenstvo o dalsie podnietenie pri vybere hodiniek pre mna... rucny natah, safir, zadny prehlad, 42 mm - 8000 czknapr. co vravite na toto: http://www.pointtec.de/junkers/6130-5/
Conn Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Odesláno 24. září 2013 Ahoj, jak uz psali vyse, tak za me muzu doporucit Seiko Sarb. Pred nedlouhou dobou jsem si vyclenil stejny rozpocet a nakonec jsem vybral SARB035. Mou touhu ukojily vic nez dobre
martin22 Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Odesláno 24. září 2013 tissot, steinhart nebo z japonských orient. nejradši Mám tissot, je to značka s tradici a me zkušenosti s ni jsou Vic než dobre. tissot i poletech šlapou bez problemu a když se s Nimaaspoň trochu slusne zachází vypadají jako nove.
martin22 Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Odesláno 24. září 2013 tissot, steinhart nebo z japonských orient. nejradši Mám tissot, je to značka s tradici a me zkušenosti s ni jsou Vic než dobre. tissot i poletech šlapou bez problemu a když se s Nimaaspoň trochu slusne zachází vypadají jako nove.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se