Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Tak tady máte tip na levnou hodinkovnici.

Jedná se o klasický organizér, zakoupený v Polsku v prodejně Castorama.

Cena je 12,- Zl (cca. 75,- Kč).

Organizér lze stohovat a lze v něm experimentovat s přepážkami oranžové barvy.

Přepážky lze jednoduše vyjímat a vkládat.

Lze tedy vkládat hodinky jak bez pásku (viz. foto), tak případně s páskem se sponou (vyjmeš přepážky).

Vše sedí perfektně. Do jednotlivých boxů je pak možno na dno vložit molitan, či něco jiného.

Jsem spokojen...  Za málo penízků hóóódně muziky!!!  :smoke:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Jan_Jan_2006
  • Odpovědi 113
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Pěkná hodinkovnice.Až pojedeme někdy do Polska,tak se koukneme se strejdou po takovém kufříku na hodinky.

Orlíky tam ale pak nedávej,ty nechej v origo krabičce a pořádně :gunsmilie: 

Odesláno

Přesně takový mám taky, je to asi jeden z nejlepších plastových pořadačů, na který jsem zatím narazil. Jen škoda, že to nejde pořádně stohovat, ten můj domácí komínek je dost vysoký a nestabilní... :devil:

Odesláno

Přesně takový mám taky, je to asi jeden z nejlepších plastových pořadačů, na který jsem zatím narazil. Jen škoda, že to nejde pořádně stohovat, ten můj domácí komínek je dost vysoký a nestabilní... :devil:

Právě, že tyto stohovat jdou nádherně.

Na tom průhledném víku jsou vidět v každém rohu taková vylisovaná kolečka a do těch zase zapadají nožky ne dně dalšího organizéru.

Pokud jich máš ale desítky na sobě a jsou plné tikajících pokladů, pak je možné, že budou malinko nestabilní!!  ;)

Odesláno

No jo, máš pravdu, to je hned lepší :clap:  To pak abych sehnal zase další...

Stohovat jdou, tak nezbývá, než sbírat další a další hodinky!!!!

Ukládat, stohovat a jen houšť a houšť!!!!

Limitující je jen výška stropu!!!!   :rolleyes:

Odesláno

Ta polská je za ty peníze super. Škoda, že se do Polska nechystám a z Prahy se to přece jen tam jet jen kvůli tomu moc nevyplatí... Jo, něco ti Poláci mají vychytané...

Odesláno

Taky možnost. Obzvlášť pokud chcete dámy lákat na něco originálnějšího než jsou motýly :-). Za kvalitu obrázků se velmi omlouvám.

Odesláno

Taky možnost. Obzvlášť pokud chcete dámy lákat na něco originálnějšího než jsou motýly :-). Za kvalitu obrázků se velmi omlouvám. attachicon.gifhodinkovnice02.jpgattachicon.gifhodinkovnice03.jpgattachicon.gifhodinkovnice04.jpgattachicon.gifhodinkovnice05.jpg

Mne fascinuje, jak se snažíš udržet nějakou linii, obrazec, to musíš být nervózní, když získáš nějaký nový přírůstek, to je koncepce v tu ránu v pr..li :) 

Odesláno

Když jsem dělal hodinkovnici, taky jsem celkem rozvažoval, jestli je dát takhle "na placku" nebo klasicky (se zapnutým páskem). Nakonec jsem zvolil ten klasický způsob hlavně kvůli tahům. Ty tam prostě jinak nedám.

Odesláno

Hornbach, cena necelé kilo za kus, stohování bez problému. Výhoda...? Nemusíte do Polska.

Přihrádky volitelně dle potřeby

Lze bezpečně zavřít

Stohování bez problémů

Odesláno

Ovšem v Hornbachu existují i jiné velikostní verze:

Tato je o něco menší

Stejný patent, stohovatelnost...

A na drobnosti (ciferníky, korunky, lunety)

opět lez stohovat

Odesláno

Mne fascinuje, jak se snažíš udržet nějakou linii, obrazec, to musíš být nervózní, když získáš nějaký nový přírůstek, to je koncepce v tu ránu v pr..li :)

:lol2: Jak asi sám uznáš, stále existuje možnost:

1. nahradit méně cenný kousek, cennějším nebo méně zachovalý zachovalejším,

2. přikoupit krabici a začít tvořit linie/obrazce znova. Existují různé velikosti, materiály, odstíny krabiček - to doslova inspiruje neomezovat se jenom na krabici, ale pokračovat po celém kvartýru   :D 

Ale to víš, že to jsou nervy   :) 

Odesláno

Ovšem v Hornbachu existují i jiné velikostní verze:

Tato je o něco menší

attachicon.gifDSCN2306.JPG

Stejný patent, stohovatelnost...

attachicon.gifDSCN2308.JPG

A na drobnosti (ciferníky, korunky, lunety)

attachicon.gifDSCN2309.JPG

opět lez stohovat

attachicon.gifDSCN2310.JPG

To musí rachtat ne? A navíc, mě kdyby se takhle různě pootočily, tak by mi jeblo, holt trochu mám OKP no... :mummy: 

Odesláno

PetrM: Pěkné, pěkné...

Když má člověk hodinek do deseti kusů, je vše v pořádku.

Problém nastává u většího počtu hodinek a jak vidím, umíme si poradit!!!

Tak jen sbírat další tikající kousky!!!     :helpsmilie:

Odesláno

Blbý ale je, že kuchyňky a další nástěnné kousky už potřebují větší krabičky :lol2:

Ale vážně, mám ještě jednu větší verzi toho polského pořadače a dávám tam celé strojky...

Odesláno

To musí rachtat ne? A navíc, mě kdyby se takhle různě pootočily, tak by mi jeblo, holt trochu mám OKP no... :mummy:

Jo, určitě to v té krabici rachtá, ale já to mám jen na uložení, třídění. Pokud mám hodinky ve stavu, že už s nima neplánuju nic dělat, jdou na řemínek, plastový stojánek a do vitrínky. Pokud hodinky přenáším, používám normální hodinkový box s vystýlkou. A že se v krabičce otočí ? No sere mě to, ale přežiju to.

Odesláno

PetrM: Pěkné, pěkné...

Když má člověk hodinek do deseti kusů, je vše v pořádku.

Problém nastává u většího počtu hodinek a jak vidím, umíme si poradit!!!

Tak jen sbírat další tikající kousky!!!     :helpsmilie:

Hele už dávno vymysleli kýbl - skladné i pro větší objem sbírky a po vysypání i přehledné a nemusí se stohovat.

Odesláno (upraveno)

Hele už dávno vymysleli kýbl - skladné i pro větší objem sbírky a po vysypání i přehledné a nemusí se stohovat.

V Tescu mají slevu na sadu tří cestovních kufrů.

Upraveno uživatelem straspol
  • po 2 týdnech...
Odesláno

PetrM: Díky za výborný tip. Už mi to v krabičce od bonboniéry pořád rachtalo a přemýšlel jsem, co pořídit. Jestli vypolstrovat krabičky na čaj, koupit či udělat hodinkovnici... Měl jsem ale přesně daný rozměr, kam přijdou uložit a tohle sedlo výborně. Naprosto skvělé řešení. Sice na mě v Hornbachu koukali místy jak na vola, pořád jsem to přeměřoval, zkoušel do toho různě hodinky, ale nakoupil jsem 4 krabičky a vše perfektně uskladnil. Vejdou se do toho i poměrně veké kusy...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...