tondako Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Odesláno 22. března 2013 Takže vyhledej hodináře a nech je otevřít a bude jasno. Postni sem pak obrázek stroje.
Pavlucha Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Odesláno 22. března 2013 V 22. 3. 2013 v 12:02, tondako napsal: No já bych nebyl tak rezolutní. Dokonce bych spíš pochyboval o originalitě tvého odkazu, minimálně to víčko na odkazu je hodně divné.Když si zvětším ty fotky z pohledové strany, tak mi příjde, že na skle je jedna z poznávacích značek Omegy. To sklo je Hesalit a má uprostřed malinkatou omegu. Z fotky to není stoprocentně vidět, takže Great Peti koukni na ty hodinky, jestli tam ta omega fakt je, tak budou pravý. Jistotu budeš mít pouze když to necháš otevřít, stroj není tak snadné okopírovat jako pouzdro.A to já bych zase rezolutní byl 1. Do hesalitu to logo udělá kdokoliv - to bych absolutně nebral jako vodítko2. Jestli ti ty na odkazu přijdou podežrelý tak tady jsou další odkazy: LINK1 LINK2 popřípadě Google3. Tyhle konkrétní hodinky jsou minimálně skládačka - samozřejmě je nejlepší je vzít je k AD
tondako Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Odesláno 22. března 2013 Počkáme, až to majitel nechá otevřít. Jednak uvidíme co v tom je za mašinu a z víčka zjistíme refenční číslo.Jinak to logo na tom Heslitu je plastické, vystupuje nad povrch a je zevnitř, takže jde snadno poznat jestli je to orig, nebo to někdo vyškrábal.
Pavlucha Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Odesláno 22. března 2013 Tak reference by měla bejt 166.0324, kalibr 565 - to není snad tak těžký dohledat.<br />Jestli to dýnko není původní, tak to nezjistí (leda kalibr).<br />Za mě je to přinejmenším skládačka a nejspíš restaurovanej nebo neorigo ciferník.<br />Sklíčko je to poslední co by to zachraňovalo.
Seamaster Odesláno 23. března 2013 Nahlásit Odesláno 23. března 2013 Dle meho na tech hodinkach nesedi vubec nic.. nemuzu najit ani 1 vec, ktera by odpovidlala originalu.
tondako Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Odesláno 25. března 2013 Panové Pavlucha a Seamaster, omlovám se za pindání. To provedení mně trochu zmátlo. našel jsem si k tomuto modelu víc informací a musím uznat vaší pravdu. Tento kus je s největší pravděpodobností poprodejní úprava, nicméně Omega to je. Tady jsou k tomu nějaký zajímavosti scubawatch.org/hallofshame.html
Seamaster Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Odesláno 25. března 2013 Poprodejni uprava? Jako ze nekdo Trabanta preklepe na Audi? Doufej, ze aspon strojek je Omega, a jak bylo receno drive, dokud se to neotevre, moudrejsi nebudeme.Podle me jedine co nas mate je to, ze je to tak daleko od originalu, ze je to az zarazejici
Pavlucha Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2013 Jak to dopadlo se zřejmě už nikdy nedozvíme, co?
Dr.Gaga Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2013 Bych to tipoval na pouhou renovaci ciferníku - ten ciferník je špatně přetisklý - nakřivo. Jinak by to originál být mohl.
Seamaster Odesláno 8. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2013 vy tam nahore ale musite mit zimu...
Baldic Odesláno 8. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2013 V 25. 1. 2013 v 20:25, fermuello napsal: To nie je rada Seamaster ale rada Seanaster ! Majú nevyčísliteľnú hodnotu ... http://www.omegawatches.com/fileadmin/images/watches/additional/23230462101001-30.jpg
tommasini Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2013 (upraveno) V 8. 4. 2013 v 13:58, Baldic napsal: http://www.omegawatches.com/fileadmin/images/watches/additional/23230462101001-30.jpg No, je tam rozdíl. I když u těch italských určitě nebyl nápis hlavním vodítkem man.bmpNačítání informací Upraveno 10. dubna 2013 uživatelem tommasini
Great_Peti Odesláno 18. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2013 Dobrý den, dnes jsme byl u Dušáka ověřit jestli se jedná o originál. Hodinky otevřeli a stroj je originální, číslo kalibru je 565. Ale jak je stroj starý tak by potřeboval opravu. Je suchý a těsnící guma je prý rozteklá. když jsme se ptal jestli je originální ciferník a víčko, tak to by bohužel neřekli. Fotku stroje nemám.
Seamaster Odesláno 18. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2013 A prosim mrkni co je na dynku zevnitr za referncni cislo pokud tam je a napis sem i seriove cislo kalibru. Zacina to byt zajimave:) 565 se do Seamaster 300 daval.A fotky fotky fotky.
trekky Odesláno 19. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2013 Konecne Omega prisla s peknym designem
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se