Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 22. 3. 2013 v 12:02, tondako napsal:

No já bych nebyl tak rezolutní. Dokonce bych spíš pochyboval o originalitě tvého odkazu, minimálně to víčko na odkazu je hodně divné.

Když si zvětším ty fotky z pohledové strany, tak mi příjde, že na skle je jedna z poznávacích značek Omegy. To sklo je Hesalit a má uprostřed malinkatou omegu. Z fotky to není stoprocentně vidět, takže Great Peti koukni na ty hodinky, jestli tam ta omega fakt je, tak budou pravý. Jistotu budeš mít pouze když to necháš otevřít, stroj není tak snadné okopírovat jako pouzdro.

A to já bych zase rezolutní byl :)

1. Do hesalitu to logo udělá kdokoliv - to bych absolutně nebral jako vodítko

2. Jestli ti ty na odkazu přijdou podežrelý tak tady jsou další odkazy: LINK1 LINK2 popřípadě Google

3. Tyhle konkrétní hodinky jsou minimálně skládačka - samozřejmě je nejlepší je vzít je k AD

Odesláno

Počkáme, až to majitel nechá otevřít. Jednak uvidíme co v tom je za mašinu a z víčka zjistíme refenční číslo.

Jinak to logo na tom Heslitu je plastické, vystupuje nad povrch a je zevnitř, takže jde snadno poznat jestli je to orig, nebo to někdo vyškrábal.

Odesláno

Tak reference by měla bejt 166.0324, kalibr 565 - to není snad tak těžký dohledat.<br />Jestli to dýnko není původní, tak to nezjistí (leda kalibr).<br />Za mě je to přinejmenším skládačka a nejspíš restaurovanej nebo neorigo ciferník.<br />Sklíčko je to poslední co by to zachraňovalo.

Odesláno

Panové Pavlucha a Seamaster, omlovám se za pindání. To provedení mně trochu zmátlo. našel jsem si k tomuto modelu víc informací a musím uznat vaší pravdu. Tento kus je s největší pravděpodobností poprodejní úprava, nicméně Omega to je. Tady jsou k tomu nějaký zajímavosti scubawatch.org/hallofshame.html

Odesláno

Poprodejni uprava? Jako ze nekdo Trabanta preklepe na Audi? Doufej, ze aspon strojek je Omega, a jak bylo receno drive, dokud se to neotevre, moudrejsi nebudeme.
Podle me jedine co nas mate je to, ze je to tak daleko od originalu, ze je to az zarazejici :)

• po 2 týdnech...
Odesláno

Bych to tipoval na pouhou renovaci ciferníku - ten ciferník je špatně přetisklý - nakřivo. Jinak by to originál být mohl.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Dobrý den, 

dnes jsme byl u Dušáka ověřit jestli se jedná o originál. Hodinky otevřeli a stroj je originální, číslo kalibru je 565. Ale jak je stroj starý tak by potřeboval opravu. Je suchý a těsnící guma je prý rozteklá. když jsme se ptal jestli je originální ciferník a víčko, tak to by bohužel neřekli. Fotku stroje nemám.

Odesláno

A prosim mrkni co je na dynku zevnitr za referncni cislo pokud tam je a napis sem i seriove cislo kalibru. Zacina to byt zajimave:) 565 se do Seamaster 300 daval.
A fotky fotky fotky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...