SEMRY Odesláno 26. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2013 Narazil jsem při brouzdání internetem na věc, která už mi dlouho leží v hlavě. BT hodinky ve formě klasických digitálek. http://www.gshock.co...72-EEFE6E028F15http://www.mobilmani...85/default.aspx A ted stručný výčet funkcí: - výdrž až 2 roky - Bluetooth 4.0- zámek PC, při odchodu z kanceláře, odemknutí při příchodu- upozornění na zapomenutý telefon při rozpojení BT spojení (nastevní udajně v metrech)- utišení zvoněnní, či odmítnutí hovoru- přepínání kladeb, zobrazení skladeb, upozornění na email a zprávy (zda se dají číst nevím)- použití i s více zařízeními BT (handsfree, BT sluchátka s ADP2)- možnost propojení s bederním pásem na běhání!? Otázkou zůstává kompatibilita telefonů, což pro mě jako dlouholetého uživatele Nokie E90 je celkem zásadní, doufám že Casio nepůjde jen cestou pro Iphone, což je telefon, který bych si vážně nikdy nepořídil. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 26. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2013 Jenom IPhone. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elvin Odesláno 26. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2013 ajfon taky extra nemusim, ale MacIntosh uz ano.kazdemu holt to svoje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2013 Už jsem o nich četl před asi rokem. Tehdy to byla úplná novinka. Je potěšující, že existují i v klasickém tvaru. Tehdy jsem viděl jen ty kulaté Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno 26. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2013 Jenom IPhone. To asi nikdy nepochopim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno 29. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2013 Podle některých zpráv by to mělo komunikovat i s androidem možná i s jinými zařízením s omezeným použití funkcí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henatko Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2013 Stačilo by mi aby mě informovali proč mi vrní mobil v kapse (zda SMS-MAIL nebo nějaká "hloupost" pro kterou se mobil neoplatí okamžitě tahat z kapsy a pouzdra)Když budou fungovat na BB tak budu uvažovat opět o 5600 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Tichy Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 Mám GB5600bb cca 2měsíce nošeny sporadicky spíš na nějaké sporty, koupil jsem je lehce jeté jsou tedy cca rok staré nechal jsem vyměnit baterii a hned týden na to mi zase zablikala "BATT". Neřešil jsem odložil a nechal být dnes jsem se byl proběhnout a po cca 30min zas "BATT" doma šly k topení na zahřátí a teď už je vše zase ok. Tak nevím co dělám špatně je možné, že mi v hodinářství dali nějakou horší baterku nebo ty hodinky mají takový odběr? Podotýkám, že Bluetooth nepoužívám prakticky jen jsou dnes teda byly zaplé stopky..Díky za rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miro2 Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2015 Abych zbytečně nezakládal nové vlákno, píšu sem. Zrovna se také rozhlížím po digi-hodinkách, které by něco vydržely a měli i nějakou tu vychytávku navíc. Casia se mi zalíbily a našel jsem výprodejové GB5600AA (loňský model), oproti GB5600B jim chybí snad jen ovládání hudebního přehrávače, ale to mě osobně netrápí. Až si je vyzvednu tak se pokusím trochu rozepsat. Aplikace pro hodinky je dostupná jak pro iOS tak pro Android (oficiálně je pro Samsung telefony, ale myslím že by neměl být problém s čímkoli na čem běží Android 4.2 a vyšší). Mám Note 2 a aplikaci jsem nainstaloval bez problémů. Co mě zarazilo je že na iOS není k dispozici notifikace pro přijaté sms, v Android verzi by sms notifikace měly fungovat bez problémů. Pěkná recenze a srovnání (EN): http://forums.watchuseek.com/f17/gb-5600b-gw-5000s-bluetoothed-vibrating-brother-impressions-slight-insomniac-1010374.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Tichy Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2015 GB5600bb a android 4.3 od Sony spolu nekamrádí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miro2 Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2015 Nekamarádí, jakože se nepropojí, nebo aplikace nejde vůbec nainstalovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miro2 Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2015 Tak nakonec zklamání, aplikaci sice nainstalovanou mám, ale hodinky se nepřipojí (GB-5600AA). Zkouše jsem to na svém tel. Note II a na Sony Xperia Z1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se