Přejít na obsah

Bluetooth G-shock

SEMRY

Doporučené příspěvky

Narazil jsem při brouzdání internetem na věc, která už mi dlouho leží v hlavě. BT hodinky ve formě klasických digitálek.

http://www.gshock.co...72-EEFE6E028F15

http://www.mobilmani...85/default.aspx

A ted stručný výčet funkcí:

- výdrž až 2 roky - Bluetooth 4.0

- zámek PC, při odchodu z kanceláře, odemknutí při příchodu

- upozornění na zapomenutý telefon při rozpojení BT spojení (nastevní udajně v metrech)

- utišení zvoněnní, či odmítnutí hovoru

- přepínání kladeb, zobrazení skladeb, upozornění na email a zprávy (zda se dají číst nevím)

- použití i s více zařízeními BT (handsfree, BT sluchátka s ADP2)

- možnost propojení s bederním pásem na běhání!?

Otázkou zůstává kompatibilita telefonů, což pro mě jako dlouholetého uživatele Nokie E90 je celkem zásadní, doufám že Casio nepůjde jen cestou pro Iphone, což je telefon, který bych si vážně nikdy nepořídil.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Po roku...

Mám GB5600bb cca 2měsíce nošeny sporadicky spíš na nějaké sporty, koupil jsem je lehce jeté jsou tedy cca rok staré nechal jsem vyměnit baterii a hned týden na to mi zase zablikala "BATT". Neřešil jsem odložil a nechal být dnes jsem se byl proběhnout a po cca 30min zas "BATT" doma šly k topení na zahřátí a teď už je vše zase ok. Tak nevím co dělám špatně je možné, že mi v hodinářství dali nějakou horší baterku nebo ty hodinky mají takový odběr? Podotýkám, že Bluetooth nepoužívám prakticky jen jsou dnes teda byly zaplé stopky..

Díky za rady

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Abych zbytečně nezakládal nové vlákno, píšu sem. Zrovna se také rozhlížím po digi-hodinkách, které by něco vydržely a měli i nějakou tu vychytávku navíc. Casia se mi zalíbily a našel jsem výprodejové GB5600AA (loňský model), oproti GB5600B jim chybí snad jen ovládání hudebního přehrávače, ale to mě osobně netrápí. Až si je vyzvednu tak se pokusím trochu rozepsat.

Aplikace pro hodinky je dostupná jak pro iOS tak pro Android (oficiálně je pro Samsung telefony, ale myslím že by neměl být problém s čímkoli na čem běží Android 4.2 a vyšší). Mám Note 2 a aplikaci jsem nainstaloval bez problémů. Co mě zarazilo je že na iOS není k dispozici notifikace pro přijaté sms, v Android verzi by sms notifikace měly fungovat bez problémů.

Pěkná recenze a srovnání (EN):

http://forums.watchuseek.com/f17/gb-5600b-gw-5000s-bluetoothed-vibrating-brother-impressions-slight-insomniac-1010374.html

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...