Marek Dohnal Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Odesláno 31. října 2015 Za poslední dva roky jsem měl schůzku s dvěma pány z rozličných firem, na první pohled movití pánové, ředitelé středních firem. Jeden na ruce masivní B s průhledme na setrvačku, druhý Rolex. I když jsem tušil, pochválil jsem mu B s tím, jestli se mohu kouknout zblízka. Lehce znervózněl az zčervenal a vyblekotal, no to víte, ty nejsou pravé, protože to jsou moc drahé hodinky. Druhý u mě v kanceláři, už je to déle, něco od ROLEX. Ptám se odkud je má, on na to, že občas něco kupuje na letištích. Opět následovala otázka na prohlédnutí, on na to, že spěchá a vyklouzl z mé kanceláře hodně rychle. O té doby u mě byl několikrát a žádné výrazné hodinky slovutné značky na ruce něměl. A já už jsem se v jeho ráně nerejpal. Tito lidé jsou často překvapení a je na nich vidět, že se stydí, když jste první, kdo je odhalil. Je to trochu smutné, ale i legrační.FEJKAŘ ,NEBO TEPLOUŠ VYJDE TO VLASTNĚ NA STEJNO !! OBOJÍ JE NEMOC !! TAKY TU JEDNOHO FEJKAŘE Z OKOLÍ ZLÍNA MÁME A ŘEKNU VÁM VÁŽENÍ NEŽ FEJK RADŠI BUDU POZOROVAT ČAS NA NOKII 331o .
Jettero Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Odesláno 31. října 2015 FEJKAŘ ,NEBO TEPLOUŠ VYJDE TO VLASTNĚ NA STEJNO !! OBOJÍ JE NEMOC !! TAKY TU JEDNOHO FEJKAŘE Z OKOLÍ ZLÍNA MÁME A ŘEKNU VÁM VÁŽENÍ NEŽ FEJK RADŠI BUDU POZOROVAT ČAS NA NOKII 331o . Pardon ale tohle už je moc i na mě.
Honza.manta Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2015 Dostal čas na přemýšlení o korektních komentářích.
Fade Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2015 Tohle by mohlo být spíše do tématu "Jak se tváří odhalení homofobní idioti" Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk
Ruiz.aw Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2015 Dostal čas na přemýšlení o korektních komentářích. "tento uživatel již není aktivní" jak dlouho bude přemýšlet? asi dlouho, co?
JAJA Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2015 Předpokládám, že do doby než nebude mít potřebu ventilovat ty homofobní kecy...
Exiztence Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2015 Předpokládám, že do doby než nebude mít potřebu ventilovat ty homofobní kecy...Rovnou můžeš říct permaban
JAJA Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2015 Rovnou můžeš říct permaban Asi tak...
Martin79 Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2015 Dostal čas na přemýšlení o korektních komentářích.Dobrá práce, dík!
koveras Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2015 Ten Dohnal chcel odo mňa kúpiť hodinky, komunikácia bola extravýživná
stepecken Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2015 Ten pán, predáva na Bazos IWC Big Pilot, komunikácia Caps Lock výživná
wizard-ov Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2015 Co už má chudák dělat, když mu volají samé otravy a teď si představ, že to jsou všechno homosexuálové s fejkama, to by už vypěnil každý
tommi Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2015 Marek Dohnal je jen zamindrákovanej chudák... zajímaly by mne dvě věci. Odkud pramení ta jeho nenávist, a kde by dneskasehnal Nokii 3310...
Jettero Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2015 Marek Dohnal je jen zamindrákovanej chudák... zajímaly by mne dvě věci. Odkud pramení ta jeho nenávist, a kde by dneskasehnal Nokii 3310...Tu: http://aukro.cz/mobilni-telefony-100838?order=pd&string=3310
JAJA Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2015 Marek Dohnal je jen zamindrákovanej chudák... zajímaly by mne dvě věci. Odkud pramení ta jeho nenávist, a kde by dneskasehnal Nokii 3310...Ta nenávist pramení z toho, že se nesrovnal s tím, že se mu líbí chlapi
baza Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2015 Ta nenávist pramení z toho, že se nesrovnal s tím, že se mu líbí chlapi Taky si myslím. Ale auto chce jen po opravdovým střelci : http://auto.bazos.cz/inzerat/51510519/Mercedes-benz-CLS-55-amg.php
Tondaa73 Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2015 Twl, von má fakt ňákej pekelnej problém.... A1 stav, v paketu AMGE....kuřpárek... :-)
Návštěvník km.kmk Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2015 Nj...Břéťa. .. :-))Vůbec si ani nechci představovat život dětí takovýCh otců jako je tenhle. Zvlášť pokud je kluk na kluky. To je pak fakt asi na mašli
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.