Přejít na obsah

Jak se tváří odhalení fejkaři?

Georgeisin

Doporučené příspěvky

Odesláno

Za poslední dva roky jsem měl schůzku s dvěma pány z rozličných firem, na první pohled movití pánové, ředitelé středních firem. Jeden na ruce masivní B s průhledme na setrvačku, druhý Rolex.

I když jsem tušil, pochválil jsem mu B s tím, jestli se mohu kouknout zblízka. Lehce znervózněl az zčervenal a vyblekotal, no to víte, ty nejsou pravé, protože to jsou moc drahé hodinky.

Druhý u mě v kanceláři, už je to déle, něco od ROLEX. Ptám se odkud je má, on na to, že občas něco kupuje na letištích. Opět následovala otázka na prohlédnutí, on na to, že spěchá a vyklouzl z mé kanceláře hodně rychle. O té doby u mě byl několikrát a žádné výrazné hodinky slovutné značky na ruce něměl. A já už jsem se v jeho ráně nerejpal.

Tito lidé jsou často překvapení a je na nich vidět, že se stydí, když jste první, kdo je odhalil. Je to trochu smutné, ale i legrační.

FEJKAŘ ,NEBO TEPLOUŠ VYJDE TO VLASTNĚ NA STEJNO !! OBOJÍ JE NEMOC !! TAKY TU JEDNOHO FEJKAŘE Z OKOLÍ ZLÍNA MÁME A ŘEKNU VÁM VÁŽENÍ NEŽ FEJK RADŠI BUDU POZOROVAT ČAS NA NOKII 331o  .

• Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

FEJKAŘ ,NEBO TEPLOUŠ VYJDE TO VLASTNĚ NA STEJNO !! OBOJÍ JE NEMOC !! TAKY TU JEDNOHO FEJKAŘE Z OKOLÍ ZLÍNA MÁME A ŘEKNU VÁM VÁŽENÍ NEŽ FEJK RADŠI BUDU POZOROVAT ČAS NA NOKII 331o .

Pardon ale tohle už je moc i na mě.

Odesláno

Dostal čas na přemýšlení o korektních komentářích.

"tento uživatel již není aktivní" jak dlouho bude přemýšlet? asi dlouho, co?
Odesláno

Marek Dohnal je jen zamindrákovanej  chudák... zajímaly by mne dvě věci. Odkud pramení ta jeho nenávist, a kde by dneska

sehnal   Nokii  3310...

Odesláno

Marek Dohnal je jen zamindrákovanej  chudák... zajímaly by mne dvě věci. Odkud pramení ta jeho nenávist, a kde by dneska

sehnal   Nokii  3310...

Ta nenávist pramení z toho, že se nesrovnal s tím, že se mu líbí chlapi :)

Návštěvník km.kmk
Odesláno

Nj...Břéťa. .. :-))

Vůbec si ani nechci představovat život dětí takovýCh otců jako je tenhle. Zvlášť pokud je kluk na kluky. To je pak fakt asi na mašli

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...