Přejít na obsah

Jak se tváří odhalení fejkaři?

Georgeisin

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Tohle je ale krásnej cint, takže tim že mě sere kopírka paneraiů, si vlastně honim triko a mastim ego ? no tvl a proč jsem teda 14 hodin denně v práci ?

Co je tedy fejk a co kopírka? Co vám teda vadí? Mě osobně fejky - když někdo neoprávněně vyrábí věci i se značkou. Když někdo převezme nějaké rysy, tak mi je to buřt

Odesláno

Dle mého skromného názoru jde taky o to jestli jde o výrobce s tak neotřesitelným postavením jako je Rolex a nebo třeba relativně mladého výrobce, třeba jako je Damasko.

Odesláno

Co vám teda vadí?

Ked sa uz pytas, mne DOST VADI ze poslednych par stran tohto vlakna je total off topic. Rad by som si konecne zase precital story ako sa tvari odhaleny fejkar.
Návštěvník YPO
Odesláno

Když někdo převezme nějaké rysy, tak mi je to buřt

hele .... i rysy mají trade mark ..... vono záleží jak si to kdo ošetří ..... můj oblíbený panerai ( http://www.wipo.int/romarin/result.xhtml ) .... že se na knife prodávají mrdky (alá realsteel ) neznamená, že to funguje fšude stejně ..... můžeš mi oponovat tím, že realsteelem uřízneš vysočinu stejně jako fejkovýma panerajema dojdeš včas na vlak do Brd .... fakt to stejný není .... naopak bych očekával, že si na brdskou potulku nevezme nikdo nůž, kterej vyrobilo čínský dítě ;)

Odesláno

A takovej pěknej thread to byl...

Když nemam prachy na Rolby a koupim si Steinharty, které vypadají skoro stejně, tak holt musím počítat s tím, že se občas do mě na fóru někdo naveze... Já bych z toho nedělal vědu a řešil spíš Casanovu nebo pseudocelebrity s fejkovýma BfB  :)

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...