Přejít na obsah

Jak se tváří odhalení fejkaři?

Georgeisin

Doporučené příspěvky

Odesláno

Můj synovec si předevčírem prohlížel mé Longiny a hned se mi chlubil, že si bude kupovat nové bondovky. Hned mi bylo jasné, odkud vítr vane, a tak jsem ho začal přemlouvat, ať si radši za tu cenu (asi 1200 Kč :D ) koupí originální Casia a na pořádné hodinky si pomalu šetří. Na to mi pohotově odpověděl, že přesně tak to má v úmyslu. "Bondovky" prý zatím bude nosit, protože stejně nikdo nepozná, že jsou falešné, a bude šetřit na Festiny. Další pokusy o osvětu jsem vzdal, protože jeho odhodlání k těmto krokům bylo tak pevné, že bych ho musel snad zabít, abych ho od nich odradil.

Jeden z nejhorších pocitů je BEZNADĚJ

• Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Můj synovec si předevčírem prohlížel mé Longiny a hned se mi chlubil, že si bude kupovat nové bondovky. Hned mi bylo jasné, odkud vítr vane, a tak jsem ho začal přemlouvat, ať si radši za tu cenu (asi 1200 Kč :D ) koupí originální Casia a na pořádné hodinky si pomalu šetří. Na to mi pohotově odpověděl, že přesně tak to má v úmyslu. "Bondovky" prý zatím bude nosit, protože stejně nikdo nepozná, že jsou falešné, a bude šetřit na Festiny. Další pokusy o osvětu jsem vzdal, protože jeho odhodlání k těmto krokům bylo tak pevné, že bych ho musel snad zabít, abych ho od nich odradil.

Jeden z nejhorších pocitů je BEZNADĚJ

dej mu přečíst tu poslední větu  :lol2:  jako poslední možnost

Odesláno

dej mu přečíst tu poslední větu   :lol2:  jako poslední možnost

No vidíš, tak na tuhle větu jsem v tu chvíli dočista zapomněl. Ale stejně by to neměl žádnou cenu. Jelikož je přesvědčen, že fíky na jeho ruce "stejně nikdo nepozná", pak by vlastně nikdo ani neviděl nápis kokot na jeho čele. 

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Jezis jeste nekdy v petatriceti sem vazne uvazoval, ze si koupim nakej fejk za 200 dolaru. Bohuzel sem na to nemel. A kdybych mel, houby by se stalo.

Odesláno

Mam ve svem okoli cloveka, ktery ma originalni brajtle ulozene doma ve vitrince a ven vychazi zasadne s fikama na ruce (sam jsem se divil jejich kvalitnimu provedeni). Co na to okoli, neresi, vetsina lidi nic nepozna..

Odesláno

Mam ve svem okoli cloveka, ktery ma originalni brajtle ulozene doma ve vitrince a ven vychazi zasadne s fikama na ruce (sam jsem se divil jejich kvalitnimu provedeni). Co na to okoli, neresi, vetsina lidi nic nepozna..

jeden z krutých nesmyslů fejkonosičů :lol2:

Společně s tím "o sobotní směně" velmi populární.

Odesláno

jeden z krutých nesmyslů fejkonosičů :lol2:

Společně s tím "o sobotní směně" velmi populární.

Prijde mi hlavne skoda, ze lezi hezky hodinky ladem, ale dotycny zkratka nema potrebu a ven lita s fikama. Kdybych to na vlastni oci nevidel, taky bych tomu neveril :)

Odesláno

to mě teda přijde jako totální ko*otina.... 

Odesláno

Prijde mi hlavne skoda, ze lezi hezky hodinky ladem, ale dotycny zkratka nema potrebu a ven lita s fikama. Kdybych to na vlastni oci nevidel, taky bych tomu neveril :)

Neznám toho člověka, ale skoro bych vsadil originály na to, že i ty jeho "originál" budou jen masírka ;)

Odesláno

Neznám toho člověka, ale skoro bych vsadil originály na to, že i ty jeho "originál" budou jen masírka ;)

Jedna se o tchana meho dobreho znameho a mam i potvrzenou informaci ze treti strany, ze jedny originaly vlastni. Je to divne, ale je to tak. Btw. lidi, kteri nosi fiky z Thajska atd., mam kolem sebe nespocet a nejedna se zrovna o kostelni mysi..

Odesláno

. Btw. lidi, kteri nosi fiky z Thajska atd., mam kolem sebe nespocet a nejedna se zrovna o kostelni mysi..

Nejde o majetkové poměry, jde o vnímání hodnot, takže tahle informace mě nepřekvapila. Jen to o tom "doma mám origo a nosím radši fejk" je opravdu na úrovni urban legend - byť vždy nějaká vyjímka pravidlo potvrdí a já třeba sázku prohrál, byl bych do ní šel  :lol2:

Odesláno

Nejde o majetkové poměry, jde o vnímání hodnot, takže tahle informace mě nepřekvapila. Jen to o tom "doma mám origo a nosím radši fejk" je opravdu na úrovni urban legend - byť vždy nějaká vyjímka pravidlo potvrdí a já třeba sázku prohrál, byl bych do ní šel   :lol2:

Ja ani to vnimani hodnot prilis nechapu, vzdyt teplaky se 4 prouzky by si na sebe taky neoblikli..ale diskuzi na tohle tema uz tu bylo dost, pro me tohle smysleni zustane navzdy takovou bolesti z Pandoriny skrinky :)

Odesláno

Dnes ráno jsem byl v hodinářství v Šumperku.Na zápěstí jsem měl vypůjčené kamarádovi Speedy a hodinář měl fejky B. SOH,no děs.Ten mesh hrůza a Dauphinovy ručičky.Jasnej fejk.Než jsem stačil něco říct,tak mi řekl,že mám pěkné hodinky a velmi se divil,jak mohu nosit tak drahé hodinky.Že je to zbytečné,když se dají sehnat tak bezvadné kopie.

Raději jsem pomlčel a odešel jsem do jiného hodinářství.Asi bych mu dal přes hubu.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...