Přejít na obsah

Jak se tváří odhalení fejkaři?

Georgeisin

Doporučené příspěvky

Odesláno

Můj synovec si předevčírem prohlížel mé Longiny a hned se mi chlubil, že si bude kupovat nové bondovky. Hned mi bylo jasné, odkud vítr vane, a tak jsem ho začal přemlouvat, ať si radši za tu cenu (asi 1200 Kč :D ) koupí originální Casia a na pořádné hodinky si pomalu šetří. Na to mi pohotově odpověděl, že přesně tak to má v úmyslu. "Bondovky" prý zatím bude nosit, protože stejně nikdo nepozná, že jsou falešné, a bude šetřit na Festiny. Další pokusy o osvětu jsem vzdal, protože jeho odhodlání k těmto krokům bylo tak pevné, že bych ho musel snad zabít, abych ho od nich odradil.

Jeden z nejhorších pocitů je BEZNADĚJ

V létě jsem sem psal o svých snahách o osvětu:

...a takhle to dopadlo  :furious:  :furious:  :furious:

attachicon.gifIMAG0142.jpg

attachicon.gifIMAG0144.jpg

Přátelé, když se oživilo tohle vlákno, musím se s vámi podělit o rozuzlení letní historky o mém synovci a jeho fejkových Omegách. O Vánocích nás navštívil a jak mě viděl, hned spustil:

"Strejdo, představ si, co se mi stalo! Byl jsem nedávno zapařit v jednom nočním podniku ve Varech. Vedle u stolu seděl týpek se stejnejma Omegama, jako mám já. Akorát, že ty jeho byly originál. Po chvíli ke mě přišel a ptal se mě, proč nosím fejky. Já se ho ptal, jak to poznal a on, že prej hodinky jsou jeho koníček a chodí na hodinkářský fóum jako ty, strejdo. A pak mi ještě řekl to, co jsi mi říkal ty v létě. Že kdybych si koupil za tu cenu originál Casio, udělal bych mnohem líp a hlavně bych nebyl u druhejch za vola. Hele, strejdo, od tý doby jsem ty fejky už na ruku nedal a nikdy nedám. Úplně se mi zhnusily." 

Takže pánové, kdo je tu z K. Varů a chodí do podniku jménem - nevím přesně. Nějak jako BAMBOOCIA, nebo tak nějak. Díky! Podařilo se vám převychovat jednoho fejkonoše na slušného člověka. Je mi sice líto, že jsem to nebyl já, ale co už. Hlavní je efekt. Takže, díky, kolego !!!  :clap: :thumbsup_anim:   :clap:

• Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Takže pánové, kdo je tu z K. Varů a chodí do podniku jménem - nevím přesně. Nějak jako BAMBOOCIA, nebo tak nějak. Díky! Podařilo se vám převychovat jednoho fejkonoše na slušného člověka. Je mi sice líto, že jsem to nebyl já, ale co už. Hlavní je efekt. Takže, díky, kolego !!!  :clap: :thumbsup_anim:   :clap:

Stará pravda, kde nepomůže rozumná domluva, zabere pokec u chlastu :cheers:

Konec dobrý, všechno dobré  :clap:

Odesláno

Tak to je fain, ale někdo si nedá říct...zrovna s jedním jsem mluvil jak má fejk 3+++ ani nevím co to znamená..:/

to znamená "pozná to každý, včetně debila nositele" :D :D

Odesláno

.....Podařilo se vám převychovat jednoho fejkonoše na slušného člověka. Je mi sice líto, že jsem to nebyl já, ale co už. Hlavní je efekt. Takže, díky, kolego !!!  :clap: :thumbsup_anim:   :clap:

hele, kdybys mu tehdá nic neřek, o borcovi v klubu by si myslel, žeje to nějakej namyšlenej frajer a rozhazuje moudra, takhle už byl načatej tebou a čuměl, žes ho jen tak nelakoval :-)

A už má ty casia?

Odesláno

hele, kdybys mu tehdá nic neřek, o borcovi v klubu by si myslel, žeje to nějakej namyšlenej frajer a rozhazuje moudra, takhle už byl načatej tebou a čuměl, žes ho jen tak nelakoval :-)

A už má ty casia?

To máš určitě pravdu. Casia zatím nemá. Ta uvidíme, co si nakonec pořídí. Jen doufám, že zas nevymyslí nějakou kravinu  :D

Odesláno

to znamená "pozná to každý, včetně debila nositele" :D :D

tjn..to že to je debil, to asi je, protože z toho je nadšenej..spíš nevím v jakých třídách se fejkuje...když na mě vybalil to označení, které jsem uváděl, vůbec nevím o co šlo, respektive vím, ale nechtěl jsem to spíš slyšet...:)))

Odesláno

tjn..to že to je debil, to asi je, protože z toho je nadšenej..spíš nevím v jakých třídách se fejkuje...když na mě vybalil to označení, které jsem uváděl, vůbec nevím o co šlo, respektive vím, ale nechtěl jsem to spíš slyšet... :)))

...dokonce, pánové a to se teď směju...někde v předchozím vláknu jsem narazil na ty Diesel hodinky s těmi hroznými subciferníky....se mi chlubil jak si je objedná ach jo...začínají mě ty diskuze  bavit...hold každej to nějak má....no a můj výraz na něj  byla jen kamenná tvář...:)

Odesláno

Vono všechno chce čas, žádný osvícenec z nebe nespadl. Já jsem tady na fóru tuším devátý rok, ale pokud si vzpomínám, tak největší radost z hodinek co jsem kdy měl bylo asi před deseti lety, když jsem koupil ve Václavské pasáži v Praze na Karláku za 3k fejky Bondovek. Dva týdny jsem byl úplně v rauši, pak jsem teprve začal sbírat informace, později při vstupu do hodinářství jsem už měl ruku s hodinkami za zády a když se po dvou měsících definitivně zastavily (byly to automaty) a povedla se úspěšná reklamace včetně vrácení 3k, byl jsem celkem rád. Šéf a spolumajitel mojí firmy (loňský obrat přes 1 mld.) nosil dlouho nějaké fejky z Číny, teď má baterkové Citizetny a prohlašuje, že mít drahé hodinky je vrchol snobizmu. Když jsem mu jednou řekl, že výrobce fejků je zločinec a ten kdo je kupuje je jeho spolupachatel, skoro jsem myslel že si budu muset pomalu vyklidit šuplík...

Odesláno

Vono všechno chce čas, žádný osvícenec z nebe nespadl.

Když jsem mu jednou řekl, že výrobce fejků je zločinec a ten kdo je kupuje je jeho spolupachatel, skoro jsem myslel že si budu muset pomalu vyklidit šuplík...

- to jasně sedí

- mám podobnou zkušenost, ale byl to totálně dodrbaný gumový řemen na origo potápkách jako doplňek k manžetovým knoflíčkům :lol2: chce to klid a odstup, v jiné oblasti (čímž neříkám, že v té hodinkářské je to lepší) jsem zase za ignorantského neználka já.

Odesláno

To je fakt.Ono to všechno vyplývá z pozice hodinek v žebříčku hodnot většiny lidí. Dnes je to něco neužitečného, tak proč za to utrácet. A když už, tak proč nějak hodně. Nošení fejků tak vnímají jako "rozumné chování", které potřebu hodinek beze zbytku uspokojí. 

Naproti tomu jsou lidi ochotni utratit třeba za cestování horentní sumy, za což pohoršení nesklidí. Rozhodně se nespokojí s koukáním na cestopisné filmy. Chtějí tam být osobně - tedy, chtějí originál. Ale tohle u hodinek prostě neplatí a obávám se, že už nikdy platit nebude. Samozřejmě, s výjimkou členů CronoMagu  :D

Odesláno

Kua, tak zabanovať ste ho zrovna nemuseli, oni tam nadomnou už vyhlásili fatvu   :rifle:

Za to, že jsou to malomyslná prasata, podporující zloděje?

To Tě přece mrzet nebude, možná by stálo za úvahu nechat web, propagující taková svinstva a vydávající se za web hodinkový, sejmout jako celek, neočekávám žádnou sofistikovanou ochranu.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...