jungle Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2015 Koukám že Dr Jimmy asi večer masturbuje jak všechny o....:ImageUploadedByTapatalk1421232223.755619.jpg to bude dobrej případ , po registraci mi poslal uvítací PM a když sem se chtěl dneska pokochat ještě jednou, tak koukám, že mi ji smázli ze zpráv, k jeho smůle to chodí i do mailu... podotýkám, že sem se na rwg foru jen zaregistroval a nic nepsal FakeRichieRich, Dr. Jimmy has sent you a new personal conversation entitled "Fuck You". Dr. Jimmy said:======================================================================Fuck off, asshole====================================================================== PLEASE DO NOT REPLY DIRECTLY TO THIS EMAIL!You can reply to this personal conversation by following the link below: http://www.rwg.bz/board/index.php?app=members&module=messaging§ion=view&do=showConversation&topicID=219337#msg658838 edit: vyhvězdičkované je obligátní f*ck a as*hole
svobod3 Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2015 Koukla se ještě jednou ... a řekla, že je to na 100% fake a pán smutně odešel:)
MejlaG Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2015 Oslovil mě poradce od Partners. Na ruce měl Patek Philippe Annual Calendar Moon Phase, a proto jsem kývl na schůzku. Ale ještě než mi stačil vysvětlit, proč si mám nechat od něj radit co s penězi a životem, atd., jsem mu pochválil hodinky a požádal, jestli se smím podívat zblízka. Hned přiznal fejk, a dodal, že stejně má nejradši Festiny, které jsou prý beztak stejně tak dobré hodinky, jako Pateky.... ........................Moc se mi chtělo mu říct, aby méně mluvil, nehrál si na něco co není a možná i, aby šel dělat něco pořádného.
gougy Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2015 Oslovil mě poradce od Partners. Na ruce měl Patek Philippe Annual Calendar Moon Phase, a proto jsem kývl na schůzku. Ale ještě než mi stačil vysvětlit, proč si mám nechat od něj radit co s penězi a životem, atd., jsem mu pochválil hodinky a požádal, jestli se smím podívat zblízka. Hned přiznal fejk, a dodal, že stejně má nejradši Festiny, které jsou prý beztak stejně tak dobré hodinky, jako Pateky.... ........................Moc se mi chtělo mu říct, aby méně mluvil, nehrál si na něco co není a možná i, aby šel dělat něco pořádného. to je pohodový způsob, vidíš co ten, co Ti má radit s penězi, dělá s těmi svými a raději si poradíš sám
villain83 Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2015 to je pohodový způsob, vidíš co ten, co Ti má radit s penězi, dělá s těmi svými a raději si poradíš sám Tak tak,kdyby mel,lulan,alespon ty Festiny,tak mlcis,skoda,ze na ty Pateky by vydelaval 137let;-)
jankoxxx Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2015 A co ty tam porad lezes? Nejsi tam taky nahodou registrovany? ja som sa tam kedysi zaregistroval, a trvalo mi cca hodinu citania pokial som zistil kde to vlastne som bolo to akoby ma niekto prastil mechom po hlave
tico1 Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2015 Tak to vidíš Janko, človek dostane vynadané od moda tam aj tu
Waya03 Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2015 Aniž bych něco napsal tak mi taky preventivně smáznuli účet. Tak jsem se regnul se stejným jménem zas, pročítám to tam a zírám. Oni si snad kupují i fake nářadí Bergeon na opravy těch shitů :-)
gougy Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2015 tak som sa aj ja zapojil kdo se bojí, nesmí na fakeforum Třeba ti po pravdě napíšou, že po kebuli dostaneš i tak,protože maj takový fejky, že to gangsta nepozná Nebo doporučí něco třídy DD odmocnina?
jankoxxx Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2015 kdo se bojí, nesmí na fakeforum Třeba ti po pravdě napíšou, že po kebuli dostaneš i tak,protože maj takový fejky, že to gangsta nepozná Nebo doporučí něco třídy DD odmocnina?no pockaj, ja som sa len snazil prisposobit americkemu IQ
gougy Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2015 no pockaj, ja som sa len snazil prisposobit americkemu IQ v klidu si počkám na to doporučení a těším se
SCIFI Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2015 Udelej post ze sis koupil gumovou panu misto zeny. Tam to musi ocenit. A janko co je cigel vypaleny?
jankoxxx Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2015 Udelej post ze sis koupil gumovou panu misto zeny. Tam to musi ocenit. A janko co je cigel vypaleny?haha, tak gumena panna ma nenapadla idem tam nieco zosmolit dalej.. pozeral som historiu obce cigel tuto u nas. zajtra je tam pochod v prirode k vyrociu SNP...
jankoxxx Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2015 ideme dalej! http://www.rwgforum.net/topic/175757-cheapest/?p=1389694
McStinger Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2015 Myslím, že lepšia rada než táto už nebude: ... build some muscle so People dont [censored] with you...
jankoxxx Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2015 Myslím, že lepšia rada než táto už nebude:... build some muscle so People dont [censored] with you...uvidime
jankoxxx Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2015 tak som tam dal pokracovanie, moze byt?
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.