Přejít na obsah

Jak se tváří odhalení fejkaři?

Georgeisin

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Koukám že Dr Jimmy asi večer masturbuje jak všechny o....:

attachicon.gifImageUploadedByTapatalk1421232223.755619.jpg

to bude dobrej případ :pokey: , po registraci mi poslal uvítací PM a když sem se chtěl dneska pokochat ještě jednou, tak koukám, že mi ji smázli ze zpráv, k jeho smůle to chodí i do mailu... podotýkám, že sem se na rwg foru jen zaregistroval a nic nepsal :lamo:

FakeRichieRich,

Dr. Jimmy has sent you a new personal conversation entitled "Fuck You".

Dr. Jimmy said:

==============================

========================================

Fuck off, asshole

======================================================================

PLEASE DO NOT REPLY DIRECTLY TO THIS EMAIL!

You can reply to this personal conversation by following the link below:

http://www.rwg.bz/board/index.php?app=members&module=messaging&section=view&do=showConversation&topicID=219337#msg658838

edit: vyhvězdičkované je obligátní f*ck a as*hole :)

Odesláno

Oslovil mě poradce od Partners. Na ruce měl Patek Philippe Annual Calendar Moon Phase, a proto jsem kývl na schůzku. Ale ještě než mi stačil vysvětlit, proč si mám nechat od něj radit co s penězi a životem, atd., jsem mu pochválil hodinky a požádal, jestli se smím podívat zblízka. Hned přiznal fejk, a dodal, že stejně má nejradši Festiny, které jsou prý beztak stejně tak dobré hodinky, jako Pateky.... ........................Moc se mi chtělo mu říct, aby méně mluvil, nehrál si na něco co není a možná i, aby šel dělat něco pořádného. 

Odesláno

Oslovil mě poradce od Partners. Na ruce měl Patek Philippe Annual Calendar Moon Phase, a proto jsem kývl na schůzku. Ale ještě než mi stačil vysvětlit, proč si mám nechat od něj radit co s penězi a životem, atd., jsem mu pochválil hodinky a požádal, jestli se smím podívat zblízka. Hned přiznal fejk, a dodal, že stejně má nejradši Festiny, které jsou prý beztak stejně tak dobré hodinky, jako Pateky.... ........................Moc se mi chtělo mu říct, aby méně mluvil, nehrál si na něco co není a možná i, aby šel dělat něco pořádného. 

to je pohodový způsob,  vidíš co ten, co Ti má radit s penězi, dělá s těmi svými a raději si poradíš sám :D

Odesláno

to je pohodový způsob, vidíš co ten, co Ti má radit s penězi, dělá s těmi svými a raději si poradíš sám :D

Tak tak,kdyby mel,lulan,alespon ty Festiny,tak mlcis,skoda,ze na ty Pateky by vydelaval 137let;-)

Odesláno

A co ty tam porad lezes? Nejsi tam taky nahodou registrovany? :)

ja som sa tam kedysi zaregistroval, a trvalo mi cca hodinu citania pokial som zistil kde to vlastne som :) bolo to akoby ma niekto prastil mechom po hlave :)

Odesláno

Aniž bych něco napsal tak mi taky preventivně smáznuli účet. Tak jsem se regnul se stejným jménem zas, pročítám to tam a zírám. Oni si snad kupují i fake nářadí Bergeon na opravy těch shitů :-)

Odesláno

tak som sa aj ja zapojil :)

kdo se bojí, nesmí na fakeforum :lol2: Třeba ti po pravdě napíšou, že po kebuli dostaneš i tak,protože maj takový fejky, že to gangsta nepozná :D Nebo doporučí něco třídy DD odmocnina?

Odesláno

kdo se bojí, nesmí na fakeforum :lol2: Třeba ti po pravdě napíšou, že po kebuli dostaneš i tak,protože maj takový fejky, že to gangsta nepozná :D Nebo doporučí něco třídy DD odmocnina?

no pockaj, ja som sa len snazil prisposobit americkemu IQ :goof:

Odesláno

Udelej post ze sis koupil gumovou panu misto zeny. Tam to musi ocenit. A janko co je cigel vypaleny?

haha, tak gumena panna ma nenapadla :) idem tam nieco zosmolit dalej..

pozeral som historiu obce cigel tuto u nas. zajtra je tam pochod v prirode k vyrociu SNP...

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...