tommas4 Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2015 To ano, ale pokud jsem protočil třeba 20 hodinek, tak to je jen kapka v moři z množství modelů co se dělají.I když rolády co jsou ve vlákně humor (ty z bazoše nebo odkud), tak ty jsem neměl a že to je fík bych poznal
siwi Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2015 Bamboocha je dobrá! Já to nebyl, ale asi tuším o koho jde ( ten převychovatel) Vážně? To by mě vážně zajímalo. Taky to má být člen fóra.
kandrdas Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2015 Vážně? To by mě vážně zajímalo. Taky to má být člen fóra.Nevím, jaký má tady nick. Nicméně tahle historka se zakládá na pravdě. Tak nějak jak jsi to popisoval se to nejspíš odehrálo Tvůj synovec nelhal. Já u toho teda nebyl, ale slyšel jsem jí v hospodě u piva (takže nemůžu potvrdit, ani vyvrátit) - nicméně jedná se o důvěryhodný zdroj Až toho typa potkám, tak mu řeknu, ať se Ti ozve
Klokan Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Nedávno na jednání u dodavatele - pán kolem čtyřicítky, už léta toužil po navitimerech, tak si je vloni v Turecku za 25 babek pořídil. Měl strach, že to budou vyhozené peníze, ale naštěstí všechno dobře dopadlo. Při výměně baterie mu hodinář sdělil, že koupil dobře, že takhle kvalitní hodinky by u nás přišly nejmíň na 4 litry....
peetrys Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Teď jsem se pobavil. Hlavně, když je spokojený
farkyostrava Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 ale vyhozene penize to kazdopadne byly klokane.....
gougy Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 takhle kvalitní hodinky by u nás přišly nejmíň na 4 litry.... v tom může mít pravdu, je to stejná kategorie jako různé obchoďákové srandaznačky, prostě čína pouzdro a nejlevnější quartz uvnitř
Klokan Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 ondralbc: od pána, osobně farkyostrava: díky, to mě nenapadlo ...
Jörg8X Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Nedávno na jednání u dodavatele - pán kolem čtyřicítky, už léta toužil po navitimerech, tak si je vloni v Turecku za 25 babek pořídil. Měl strach, že to budou vyhozené peníze, ale naštěstí všechno dobře dopadlo. Při výměně baterie mu hodinář sdělil, že koupil dobře, že takhle kvalitní hodinky by u nás přišly nejmíň na 4 litry.... výborný
straspol Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 výborný Sakra proč mi to taky nepřijde vtipný..?
Jörg8X Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Sakra proč mi to taky nepřijde vtipný..?Tak jasně je to spíš k pláči, ale myslím, že to ukazuje to, jaká je u nás "běžná" hodinařina... ať už hodinář, tak i zákazník
kandrdas Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 No, nechte bejt, možná teď maličko mimo mísu... Ale můj bývalý šéf ( naštěstí už bývalý), si cca před dvěma lety koupil nové hodinky Calvin Klein někde na dovolené v Thajsku a k tomu ještě sluneční brýle Ray Ban. To vše za úžasnou cenu pár dolarů. Při příletu a porovnání cen tady v ČR byl úplně nadšený, že se systémem vyjebal, a že vše pořídil mnohem levněji v tom Thajsku, než by pořídil tady u nás. Nemohli jsme mu vymluvit, že má tzv. Fejky... Prostě se šprajcnul a trval si na tom, že to jsou originály. A to jsme si dali i tu práci, že jsme do práce pozvali paní majitelku zdejší optiky, která mu ukázala katalog Raybanů pět let zpátky ( a nic takového daná firma nikdy nevyráběla)..... Pak jste měli vidět jeho reakci, když si můj kolega koupil Certiny za cca 20 tisíc korun. To bývalý šéf všude chodil a říkal: " za dvacet tisíc, bych si nechal sehnat takový hodinky, že se z toho všichni poserou." Brali jsme ho s rezervou. Dnes už pro něj nepracuji a otevřel jsem si s kamarády vlastní firmu. Ono - co vlastně můžete chtít od sebestředného blbečka, který se vyžívá v tom, že nosí kabát z koňské srsti a na své obchodní konkurenty posílá gorily mlátičky, aby přestali fungovat v oboru. Lidé jsou různí. Za A, za B a můj bývalý šéf
wave ceptor Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 když jste mu přetáhli zákazníky tak se nediv......
kandrdas Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 když jste mu přetáhli zákazníky tak se nediv......Nedivim Beru to s nadhledem Ale devadesátá už jsou hodně dlouho pryč
wave ceptor Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 nevím co to má společného s devadesátýma letama......jestli už je to tak dlouho, nebo v té době se to dělalo běžně....
kandrdas Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 nevím co to má společného s devadesátýma letama......jestli už je to tak dlouho, nebo v té době se to dělalo běžně....V té době tohle bylo běžná praxe. Dnes už jsou mravy někde jinde. Teda asi jak u koho.
wave ceptor Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 já toto přetahování zákazníků strašně nesnáším, a je mi jedno co kdo u toho má za ruce.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.