Přejít na obsah

Jak se tváří odhalení fejkaři?

Georgeisin

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Ty vole ja jezdim v oktavce dvojkove a mam taky hodinek skoro za mega .... na aute ci vobleceni prece nezavisi ...

A ja mam starej Citroen, hec :))).

Odesláno

Tak to sme dvaja :D

A super, ze?:)

Odesláno

Chlapi, co to s váma proboha dneska je? Že by Velikonoce? To si vážně myslíte, že neexistujou lidi, co si po pár korunách roky šetří na vysněnou věc? Já vím, že podobné příběhy jsou tu vnímány jako nepovedené historky z Aukra. Nicméně v ojedinělých případech to tak být skutečně může. 

Šetřil jsem si takhle těsně po revoluci na vysněnou HiFi věž. 2 roky po tisícovce. Při mém tehdejším platu to šlo občas ztuha. Ale byl jsem mladý, žil jsem sám, tak jsem nikoho jiného neomezoval, když jsem šetřil třeba na jídle nebo na oblečení. 

Odesláno

Chlapi, co to s váma proboha dneska je? Že by Velikonoce? To si vážně myslíte, že neexistujou lidi, co si po pár korunách roky šetří na vysněnou věc? Já vím, že podobné příběhy jsou tu vnímány jako nepovedené historky z Aukra. Nicméně v ojedinělých případech to tak být skutečně může. 

Šetřil jsem si takhle těsně po revoluci na vysněnou HiFi věž. 2 roky po tisícovce. Při mém tehdejším platu to šlo občas ztuha. Ale byl jsem mladý, žil jsem sám, tak jsem nikoho jiného neomezoval, když jsem šetřil třeba na jídle nebo na oblečení. 

Souhlas!

Odesláno

Sice respektuju heslo "historka nemusi byt pravdivá, ale musi byt dobra" ale přece nevěřís, ze si někdo po tisícovce strada na Daytony :-) To je jeste horsi, nez historka z Aukra :-)
Odesláno

to ti vyšlo tak na zesík né?

Odesláno

Já znám osobně chlapíka, který se zajímá o cyklistiku. VŠ pedagog. Něco přes padesát, žije sám a nemá děti. Doma nemá ani televizi, internet jen v kanceláři na fakultě. Bydlí v paneláku, auto nemá. Podle vnějších znaků nijak bohatý. A úplně v klidu si koupil kolo za tři sta tisíc ... ptal jsem se ho, co jej k tomu vedlo, protože není žádný závodník, prostě normální víkendový cyklista. A on mi řekl, že si prostě chtěl udělat radost. Neřekl si o slevu, protože by se dle vlastních slov styděl. A vypadá šťastně a spokojeně. Takže úplně v klidu si dovedu představit, že někdo něco chce a prostě si to koupí ... asi ne full gold Daytony, ale ocelové klidně. :)

Odesláno

... ale přece nevěřís, ze si někdo po tisícovce strada na Daytony :-) To je jeste horsi, nez historka z Aukra :-)

Frantíku, já toho dotyčného samozřejmě neznám. Chci tím jen říct, že si to dovedu představit. Moje Béčka sice nejsou Daytony a nestály tudíž 200 tisíc. Ale princip, jakým jsem se k nim dostal, je stejný. Prostě jsem šetřil po pár korunách, až jsem na ně jednoho dne měl. Jsem učitel, mám rodinu. V mém širokém okolí není nikdo, kdo by takové hodinky byť jen naživo viděl. 

Vlastně by se možná dalo říct, že mé hodinky neodpovídají mému společenskému postavení. Prostě jsem si splnil svůj sen bez ohledu na cokoliv. Proto si to dokážu představit i u jiných lidí.

Odesláno

A takhle je to principielně se vším. Nejen s hodinkami. Můj strýc - nikterak navenek bohatý člověk....  A vykešoval v obchodě motorku za 600 tisíc. Je to jeho život a spořil na to já nevím, jak dlouho.

Takže i mě to přijde tak nějak divný, že člověk, když zrovna nemá navenek " dost" peněz.... Je v obrazu některých " fejkař" :) či jak to nazvat?

Odesláno

to ti vyšlo tak na zesík né?

Nemířil jsem zase až tak vysoko. V dětství jsem se musel spokojit jen se zděděným a notně ohraným kazetovým chrchlátkem National Panasonic. Později s dvojčetem Toshiba. Čili věž SONY LBT D-307 pro mě byla obrovským krokem dopředu. 

Odesláno

Kluci, proste když u vesnickyho lokalu stojí favorit a z nej vyseda chlap v monterkach, tak nevěřím, ze ty Daytony, co ma na ruce, jsou pravý. Můžete házet historky jak chcete, ale všechno sou to jen spekulace. Vaše snaha přesvědčit je dojemná a lidska, ale ja tomu nevěřím. A jdu pít, jsou přece Velikonoce.

Odesláno

Kluci, proste když u vesnickyho lokalu stojí favorit a z nej vyseda chlap v monterkach, tak nevěřím, ze ty Daytony, co ma na ruce, jsou pravý. Můžete házet historky jak chcete, ale všechno sou to jen spekulace. Vaše snaha přesvědčit je dojemná a lidska, ale ja tomu nevěřím. A jdu pít, jsou přece Velikonoce.

Ciwe, sem tuhle slejzal z favoritky před hospodou s omegama na ruce.

Přišel hospodskej, ukázal svoje polozlatý rolády, spiklenecky na mě mrknul a povídá, jojo, tady ty vobyčejný tahám na stavbu taky. :)

No ale řezníci, zelináři a hospodský byly dycky jiný, že ano?

:cheers:

Odesláno

Presne tak. V tydnu chodim jako spindira a v zivote by mne nenapadlo vzit si k tomu outfitu suby :) jeste bych si je podrel

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

... Vaše snaha přesvědčit je dojemná a lidska, ale ja tomu nevěřím. A jdu pít, jsou přece Velikonoce.

Ale to se zas nepřeceňuj, Frantíku. Mně je úplně jedno, čemu věříš či nevěříš. A přesvědčovat jsem se tě proto nesnažil. Je mi i jasné, jak to myslíš. Chtěl jsem jen říct, že ve výjimečných případech by se něco takového stát mohlo. Že to není k vidění každý den a že většinou je to tak, jak říkáš, v žádném případě nepopírám. 

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...