Jenikec Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2015 Nevzal bych na ruku fejk. To raději nic.
Jenikec Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2015 Jinak znám pár lidí co to opravdu nosí, ředitelé a majitelé firem, rozhodně nejsou nízkopříjmoví. Jo a kámoš toho má plnou krabici, ale omlouvá ho, že je to zedník. Teď vyšašil někde originál Steinhart, tak to je posun k lepšímu.... Sám jsem s tím chvilku bojoval, ale ani to za mne ne. Hodinky krásné, ale inspirace až moc jasná.
CEGY Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2015 Vis kolik si dneska vydela dobrej zednik.
villain83 Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2015 Vis kolik si dneska vydela dobrej zednik.Na to jsem prave narazel...
Tondaa73 Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2015 Jinak znám pár lidí co to opravdu nosí, ředitelé a majitelé firem, rozhodně nejsou nízkopříjmoví. Jo a kámoš toho má plnou krabici, ale omlouvá ho, že je to zedník. Teď vyšašil někde originál Steinhart, tak to je posun k lepšímu.... Sám jsem s tím chvilku bojoval, ale ani to za mne ne. Hodinky krásné, ale inspirace až moc jasná. Tak posun z fejků na Štajny...říkáš....
Pitris.k Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2015 Proc ho omlouva,ze je zednik?No protože každe hodinky rozjebe?
villain83 Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2015 No protože každe hodinky rozjebe?hm,tak tahle asociace me nenapadla...
ivan_989 Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2015 Vis kolik si dneska vydela dobrej zednik.Myslis slobodny?
CEGY Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2015 Myslis slobodny?Ne, zednare jsem nemyslel.
ivan_989 Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2015 Ne, zednare jsem nemyslel.Som frustrovany zo svojej upadajucej cestiny . Uvedomil som si ze nevnimam rozdiel medzi zednikom a zednarom.
CEGY Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2015 Som frustrovany zo svojej upadajucej cestiny . Uvedomil som si ze nevnimam rozdiel medzi zednikom a zednarom.Nebud z toho smutnej, my jsme radi, ze tady jste. Ma to tady takoveho mezinarodniho ducha.
vrcan Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2015 Ja osobne uz ani nerozoznam cestinu od slovenciny, mam pocit ze ovladam, pocuvam a citam oboje narovnako. Ked docitam napr. knizku v cestine (velmi casto) tak neviem povedat ci bola v slovencine alebo cestine... taktiez viem, ale nepouzivam, plynule cesky :-) aj "r" :-)
tr0t3l Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2015 Ja osobne uz ani nerozoznam cestinu od slovenciny, mam pocit ze ovladam, pocuvam a citam oboje narovnako. Ked docitam napr. knizku v cestine (velmi casto) tak neviem povedat ci bola v slovencine alebo cestine... taktiez viem, ale nepouzivam, plynule cesky :-) aj "r" :-) tiez si casto az v polke knihy uvedomim ze je po cesky
tano Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2015 Som frustrovany zo svojej upadajucej cestiny . Uvedomil som si ze nevnimam rozdiel medzi zednikom a zednarom.Je dobre, ze jsou zde i slovaci, je to vlastne nadnarodni forum, palec nahoru chlapi.
wizard-ov Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2015 Vrcan to jsi na tom lépe než já. 'R' neumím doteď :-)
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.