Přejít na obsah

Jak se tváří odhalení fejkaři?

Georgeisin

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Zase takhle nás bude těžší usvědčit z poškozování reputace, až na nás Guru Jára pošle Tomáše Sokola a armádu právníků, se kterejma snídá v Intercontinentalu.:-D

Aha. To je good point. Vidim ze to mate premyslene :)
Odesláno

Moment, chce někdo někoho poškozovat nebo jeho dobré jméno snad? Podle mě je cílem této chronomagorské sekty nasměrovat bezvěrce na cestu osvícení

a nebo pokud se to nepodaří(lo) tak ukázat že není morálně spravné kázat vodu a pít víno.

Odesláno

Hlavně vyhrožovat právníkem za něco na netu je nápad jak srát do větráku, skončí ti to v ksichtě a všem budeš pro smích. Nezapomeňme na další chytráky, co se soudili o nelichotivé fotky a jak dopadli  :lol2:

Odesláno

;) jsme negativni lide a Velky Guru nam timto clankem rika, ze tedy nam nema smysl vubec neco vyvracet a vysvetlovat... Tim si fejky "obhajil" a svym oveckam vysvetlil, ze je pod jeho uroven reagovat... Super kolík...

Pritom by stacilo nascanovat garancni kartu nebo certifikat atd...

Návštěvník Mitak
Odesláno

Článek je zaměřený očividně na nás, ale když tam vložíme dostatek příspěvků, tak se třeba začnou ptát i ty jeho ovečky.

Odesláno

Přispěl jsem mu........  :)

Milý Petře. Pomluvy jsou jistě špatná a nechutná záležitost. Dají se ale vyvrátit důkazy....stejně jako lež....i ta stokrát opakovaná. :rolleyes:

Návštěvník Mitak
Odesláno

Myslím, že i kdyby přiznal, že nosí fake, tak se tím jen víc přiblíží svému publiku, kteří se s ním budou moct víc ztotožnit :-) Aneb, vše vystihuje jeden z komentářů žen, co ho sledují. Než články o něčem je to spíš sociální terapie:

"Petře,tento týden píšete přesně to,co potřebuji slyšet.Moc mi pomáháte,děkuji :-)"

Odesláno

V prdeli je ze tyhle blbce zerou jeste vetsi pitomci, kteri si mysli ze par citatu a pribehu jim zmeni zivot a ze k uspechu staci tomu verit, ze jednoho dne budou uspesni a ono to prijde samo. Presne jednoho takoveho kamose mam, kdysi videl nejaky porad tajemstvi, kde mu vsugerovali ze si staci po probuzeni rict ze budete uspesni a mit prachy, a on si to rikal, jenze vstaval v 11, a do prace chodil na 3-4 hodiny, a myslel si ze se vsechno udela samo, dnes dluzi kam se podiva a davam mu tak 2 mesice nez se sesype.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Kdyz jsem se díval kdo z bych virtuálních přátel ma Facebooku sleduje firstclass, tak me došlo, ze v reálném životě jdou to většinou lidi s podprunernym sebevědomím ne moc nervove vyrovnaní...., co dělají většinou finančního poradce, nebo jiné letadlo... Proste najednou to cely zapadá...

Návštěvník Mitak
Odesláno

Když vidím ty reakce... :-) ti lidé se chovají jako fanatičtí věřící, kterým můžeš předkládat důkazy jaké chceš a je to jedno. Kde není vlastní vůle myslet, není se s kým bavit.

Odesláno

Já tam našel dva z mých FB přátel.

Jeden je hodnej naivka, a druhá je lehce psychicky v nepořádku, s lehkým problémem s alkoholem.

Takže to sedí.

Odesláno

Presne tak, kdyz vidim v co se to zvrhlo - boj se stadem ovci, ktere stoji za svym vudcem, tak to vzdavam. Oni maji omluvu pro vsechno a kdyz dojdou argumenty, zacnou nadavat a oznaci te za negativistu, se kterym se nebudou bavit.

Celou dobu jsem komunikaci vedl ve slusnosti a podlozene argumenty. Ja to vydrzel, oni ne.

Diky nim, zacinam chapat fanatismus islamu :D

Odesláno

To přirovnání k islámu je trefny no.... Me ted psala kamoska po tom co jsem zveřejnil tu foto koláž... Proč pry kopu do tak úspěšného člověka, ktery je vzorem pro tolik lidi... Ze ji vubec nezajímá, ze nosí Fejky a ze to o jeho charakteru přece vubec nevypovídá.... A to jsem ji mel za celkem inteligentní....

Odesláno

Hoši, to je masakr, ale hlavně spíš jáma lvová.

Tam ja zbytečně snášet jakékoliv argumenty, neboť evidentně jsou z něj jeho ovečky úplně unešené - chlapi ho žerou a ženský vlhnou.

A my jsme ti chudáci, kteří mu závidí jeho úspěch a jeho hodinky vyrobené na míru  :goof:

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...