Přejít na obsah

Jak se tváří odhalení fejkaři?

Georgeisin

Doporučené příspěvky

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Argument 'proste to tak mam' je snad este lepsi, nez celej ten prvni vodstavec. :D :D :D

• Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Takze jestli tomu rozumim uplne správně, tak je pod tvou úroveň vzít do posilky treba prave Seika, protože pred vostatnima to neni dost cool? Sorry, ale tohle me přijde jako těžký pozerstvi....Pres den nosim Rlx a kdyz du treba do ty posilky, beru SKX Seiko a zdar... Ale fejk.... Ach jo....

Budeš se budeš divit, ale fejky pro tyto účely zde má více lidí a dokonce i velmi vážení členové - tohle mi bylo dokonce jedním z nich osobně doporučeno, že to také tak řeší, že kdy jde do posilky, že nebude ve skřínce nechávat hodinky za statisíce... mají je dokonce i členové aktivní v této diskuzi ač mají třeba hodinky za několik set tisíc, tak prostě mají doma v krabici taky nějaký fejk nebo ho měli a někomu ho třeba už dali... ale nebudu nikoho jmenovat. :)

Já mám prostě 4 nádherné originály, které pořád, denně nosím a jsem na ně patřičně hrdý a je to fakt nádhera a skvělý pocit, ale prostě když vím, že bych se o ně bál, tak si tak 1x za měsíc vezmu fejky jedněch originálů co mám. Já osobně s tím problém nemám, jestli tady někdo jo, tak ho chápu, ale prostě to tak mám a je to. Klidně mě za to můžete kamenovat... :death:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Pokud je příběh pana C. aspoň trochu pravdivý a feiky má od někoho na památku, tak fajn, ale ať je má v šuplíku o kouká na ně po večerech před spaním. Nicméně ta story mě trhá uši, pán umí psát a nemá zábrany.

Odesláno

Budeš se budeš divit, ale fejky pro tyto účely zde má více lidí a dokonce i velmi vážení členové - tohle mi bylo dokonce jedním z nich osobně doporučeno, že to také tak řeší, že kdy jde do posilky, že nebude ve skřínce nechávat hodinky za statisíce... mají je dokonce i členové aktivní v této diskuzi ač mají třeba hodinky za několik set tisíc, tak prostě mají doma v krabici taky nějaký fejk nebo ho měli a někomu ho třeba už dali... ale nebudu nikoho jmenovat. :)

Já mám prostě 4 nádherné originály, které pořád, denně nosím a jsem na ně patřičně hrdý a je to fakt nádhera a skvělý pocit, ale prostě když vím, že bych se o ně bál, tak si tak 1x za měsíc vezmu fejky jedněch originálů co mám. Já osobně s tím problém nemám, jestli tady někdo jo, tak ho chápu, ale prostě to tak mám a je to. Klidně mě za to můžete kamenovat...  :death:

nemůžu jinak. Dlubix promine

post-16518-0-15670200-1432125246_thumb.gif

Odesláno

Krásné vysvětlení a snaha o obhájení se pana Cé, jen co je pravda...

Jenom mi tam - trošičku - neštymuje jeho myslím úplně první odpověď v soukromé komunikaci na dotaz zdejšího člena, jestli to je fejk nebo není: 

"Tome, to jste mě pobavil emoji4.png Kdybych Vám řekl, jakou mají cenu a kolikakusová je to edice, nikdy byste tohle nenapsal. Petr"

Ano, příběh je pečlivě vystavěn tak, že je teoreticky schopen být v souladu i s touto větou, ale ruku na srdce - kdyby byl příběh pravdivý, odpovídal by takhle, když by si v soukromé komunikaci mimo FB jeho pravdivou odpověď "jsou to fejky" jejich údajný dárce nemohl přečíst? Proč by neodpověděl něco na způsob "Tome, samozřejmě že to jsou fejky, ale s příběhem, dostal jsem je darem od někoho blízkého a nosím je, abych mu udělal radost, mají pro mě osobní cenu" atd. atp. Proč byla naopak odpověď taková, že si z ní naopak každý vezme, že to je nějaká drahá malokusová limitka, kterou tázající se nemůže znát? Pokud sám říká, že to jsou jasné fejky a člen se ho dotázal, jestli ano, tak proč ho teda člen takovým (oprávněným) dotazem "pobavil"?

Pokud by bylo vysvětlení pravdivé a pan Cé byl skutečně takový dobromil jak to z historky vyplývá, tak:

- dává logiku, aby pan Cé v soukromé komunikaci na samém začátku takhle záměrně mlžil a neřekl rovnou, jak to je?

- dává logiku, aby na neškodný a opět soukromý dotaz jiného člena reagoval tak, že mu začal bez dalšího vyhrožovat právníky, když to tedy skutečně fejky jsou?

- dává logiku, aby za dané situace sepisoval o víkendu dlouhý článek "o lidech, co jen závidí a špiní" (???) na míru a věnoval se diskusi, kde "pro své" mimochodem výslovně uvedl "nejsou to fejky"?

- pokud sám na FB psal, že věděl, že se dotazy členů fóra v diskusi pod článkem objeví, tak ať už byl za fake profily on nebo někdo z jeho okolí, které má údajně o tureckém původu Breitlingenů vědět, tak proč tyhle profily (na rozdíl od členů) útočily a urážely za situace, kdy to tedy fejky skutečně jsou?

- atd.

A ostatně nejsem ani přesvědčený o tom, že by se někdo za tak zásadní pomoc v životě odvděčil darem v hodnotě cca 30EUR koupeným asi někde na pláži. A už vůbec ne o tom, že by si je pan Cé poté, co nošení fejků ve svém článku odsoudil, dobrovolně a bez vysvětlení vzal na svatbu a video se záběry přímo na hodinky pustil ven. OK, i když bych byl milionář, můžu si na svatbu vzít ošoupané primky co jsem dostal od táty namísto drahejch oblekovek, to chápu. Ale že bych si jen tak dobrovolně vzal na svoji svatbu příšerný fejkový plecháče (předpokládám, že údajní dárci s panem Cé na Mauriciu nebyli), aby si o mě každý mohl myslet co jsem zač, tak to možná na jiný planetě...

Ale co já se s ním trápím...  :D

Odesláno

C: "a za třetí: Breitling o celé věci ví."

tak to se mi ulevilo  :lol2:

Přesně, to je největší pecka. Centrála je o mých fejkáčích informovaná a mám souhlas jejich CEO a Peti Kellnera, ze je muzu nosit :D

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Proste jak sel CEO z Centiku tak zavolal do HQ, tam si to nekam zapsali a vsechno v ouklendu. A Donchuana tam vzdycky radi uvidej. Ale musi sebou privyst tu holcicku s tou obycejnou zenskou.

Odesláno

...sami si za to můžete, no.

Díky Tome,

jakýpak vytočení do běla. Já jsem se opravdu pobavil, a snad i konečně pochopil osobnost pana C, a především, že svou roli neopouští nikdy.

Takže co tu máme?

1. fejky nejsou dobrovolné fejky, nýbrž dar a amulet, a nechce zklamat dárce

2. hodinkám rozumí, zejména Breitlingům, vyzná se,  a jeho kamarád je největší nezávislý odborník na hodinky

3. jeho kamarád je taky Kellner, se kterým taky snídá. Jen tak na okraj: já vím, že snídaně má být nejvydatnější jídlo celého dne, ale když pořád se všemi snídá, tak se nedivím, že mu nestačí ani ta hodina běhu denně, a že je trochu "nehubenej" :rolleyes:

4. konfigurátor Breitlingů ...je taky dobrej

5. no a závěrem: zjistil jsem, že není Guru, je to přímo Spasitel, který dodává lidem sílu žít

To byl z mé strany poslední kopanec do toho ubožáka (snad to vydržím).

Hare krišna

M.

EDIT: překlepy

Odesláno

Proste jak sel CEO z Centiku tak zavolal do HQ, tam si to nekam zapsali a vsechno v ouklendu. A Donchuana tam vzdycky radi uvidej. Ale musi sebou privyst tu holcicku s tou obycejnou zenskou.

Tvl jak se má člověk soustředit na práci ???  :lol2:  :lol2:  :lol2:

Odesláno

Tady je krásně vidět, jak si pan C uvědomuje, že čím více detailů k příběhu dodá, tím reálněji a uvěřitelněji story působí. Problém je, že v první fázi by si nevymýšlel nesmysly typu "mám je od CEO a ani nechtěj vidět co stály", tak příjdeme se srdceryvným příběhem, který by v případě jeho pravdivosti řekněme situaci i trochu ospravedlnil. Ovšem kvalita každého lháře se pozná na tom, jak umí být konzistetntí a to se bohužel nedaří - hotely, čísla, jména, ....

Pánové, neznáte se někdo dost dobře s Kellnerem, abyste dali tuto story k dobru někde u oběda :lol2: ?

Odesláno

tohle mi bylo dokonce jedním z nich osobně doporučeno, že to také tak řeší, že kdy jde do posilky, že nebude ve skřínce nechávat hodinky za statisíce...:

Jsem si daval hodinky do fusakle :). Ale byly to jen stary sockarolady (vintage), chapu, ze u brajtlingenu za kilo+ to neni moc nobl reseni, stejne jako nechat je doma v supleti. Jen mne by se fejk narozdil od ty fusakle ekloval...
Odesláno

Tady je krásně vidět, jak si pan C uvědomuje, že čím více detailů k příběhu dodá, tím reálněji a uvěřitelněji story působí. Problém je, že v první fázi by si nevymýšlel nesmysly typu "mám je od CEO a ani nechtěj vidět co stály", tak příjdeme se srdceryvným příběhem, který by v případě jeho pravdivosti řekněme situaci i trochu ospravedlnil. Ovšem kvalita každého lháře se pozná na tom, jak umí být konzistetntí a to se bohužel nedaří - hotely, čísla, jména, ....

Pánové, neznáte se někdo dost dobře s Kellnerem, abyste dali tuto story k dobru někde u oběda :lol2: ?

A co ten typ z "Omega butiku" ? Je tam konkrétní jméno :)

Odesláno

Jasně, já mu to řeknu.... chodím s ním na oběd :-)))))

Odesláno

Zítra jdu snídat s CEO od TH, chtěl jsem carrery, ale nemam na ně. Tak se ho zeptám: " hele kámo, já si koupím feiky vašich hodinek, ale řeknu vám o tom, pak je to v cajku, ne?" hurá, já budu mít carrery :-)))

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...