otoman Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2013 Zdravím, hledal jsem "otloukánky" na léto a nejvíc mě zaujaly potápky od Orientu (za velmi nízkou cenu hezké hodinky) ale potřeboval bych poradit jaký je rozdíl mezi modelem "Mako" a "Ray". A jestli znáte obchod nejlépe v Brně a okolí kde by se dalo aspoň na jeden zmíněný model podívat... Případné tipy na jiné "veselé" letní potápky za rozumnou cenu uvítám (tohle už jsou třetí hodinky za poslední týden "které jdu objednávat" ).
ggrand Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2013 Mako X Ray - jiná vložka lunety, jiné hodinové indexy a ručky, jiný vzor tahu. Ray líp svítí, jinak stejné hodinky.Další typy, třeba Citizen NY0040, modré umí pěkný sunburst jako Mako. Ty s full lume dialem jsou svým způsobem nudné-vypadají pořád stejně ať na slunci nebo ve stínu. Ty žluté asi už neseženeš.Další typ klasika oranžové Monstra nebo SKX011. Tento odkaz by ti mohl přijít vhod : http://www.thewatchsite.com/index.php?topic=8934.0 zdroj
otoman Odesláno 29. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 29. ledna 2013 Díky za odkaz, ještě jedna věc k Orientum. Na fotce má blue Mako mnohem jasnější cifr než modré Ray, jak je to ve skutečnosti?
tomek Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2013 Díky za odkaz, ještě jedna věc k Orientum. Na fotce má blue Mako mnohem jasnější cifr než modré Ray, jak je to ve skutečnosti? To dělá hlavně fotka. Nicméně rozdíl v barvě tam trochu je. U ray je to spíš taková námořnická modř... Ale u obou hodinek se ten barevný odstín celkem značně mění v závislosti na světelných podmínkách, takže vždycky vypadají trochu jinak. Nejlepší to je vidět na živo, nicméně celkem se to dá poznat i z živých fotek na netu. Určitě se neřiď katalogovýma fotkama z e-shopů atp.
rodrigez Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2013 Myslim, ze Raye meli jeste nedavno na Medlaku v klenotnictvi ve vyloze.
karel hb Odesláno 31. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2013 Jo, jo, na Mendláku je slušný výběr Orientů, měli tam i Maka i Raye, ale už jsem tam nějakou dobu nebyl. Potom ještě na Poštovské u pasáže, tam měli Raye nedávno, jsou to stejná hodinářství. Tak snad to trochu pomůže.
Gustaf Odesláno 1. února 2013 Nahlásit Odesláno 1. února 2013 hlavně bych je pak koupil na orientuhren.de Bezkonkurenční ceny, oproti ČR
otoman Odesláno 2. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2013 Jojo to je v plánu, díval jsem se že bych si k nim vzal rovnou gumu ale ta origo stojí skoro 1/3 ceny hodinek. Máte s ní někdo zkušenost?
Speedster Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Odesláno 27. února 2013 Zkusím oživit tohle vlákno.Asi je to hloupý dotaz, ale chci vyměnit tah za řemen, ideálně silikon. Problém je že nemohu zjistit rozteč u těhcto hodinek. odkaz na hodinky http://www.orient-watch.com/products/category/item/?category_id=30 Nemám po ruce vhodné nářadí tak to nemám jak sundat a změřit šuplerou, a hlavně když jsem hledal třeba na strapshopu tak takhle uzké řemínky jsem nikde nenašel. Netuší někdo kde sehnat řemeny pro tyhle hodinky? Díky
Speedster Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Odesláno 27. února 2013 zděs KLIK No zapomněl jsem dopsat že origo nechci. Tam se mi nic moc nelíbí. Ted jsem ještě pátral a asi mám smůlu. Holt špatná rozteč:/
vraby Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 (upraveno) Když se ti orig.nelíbí nezbyde ti nic jiného než si nechat ušít od zdejších mistrů. Upraveno 28. února 2013 uživatelem vraby
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se